Fotbal judetean

Mihai, „grănicerul” de locul 3: Victoria Zăbrani – Frontiera Curtici 0-1





Derby-ul pentru locul 3 în primul eșalon județean a revenit Frontierei Curtici, chiar pe terenul Zăbraniului. Miza și-a pus, în general, amprenta pe desfășurarea ostilităților, niciuna dintre echipe nefiind dispusă să riște prea mult.

Totuși, oaspeții au avut meritul de a fi lovit destul de repede, după care au controlat destul de bine timedele atacuri ale Victoriei. Diferența a fost făcută de Alin Mihai de la punctul cu var după 15 minute de joc. Tot puternicul atacant obținuse lovitura de la 11 metri după un contact cu Hodan. Restul primei părți a fost destul de anost, ritmul acceptabil nefiind dublat și de ocazii de poartă.

Curticiul a jucat o partitură defensivă și mai bună la revenirea de la cabine și adversarul nu a mișcat prea mult în front. Simion a amenințat buturile adverse cu un șut puternic din afara careului, dar Trifoi a fost la datorie. Cea mai importantă ocazie de egalare a Zăbraniului a venit cu 12 minute înainte de final. Gherghel a centrat, Mandache a finalizat greșit, luându-i de pe cap mingea lui Pașcu, care se afla într-o poziție și mai bună.

După UTA II și Curticiul o detronează pe Zăbrani de pe poziția a treia, „roș-albii” fiind la al doilea insucces consecutiv în campionat, după cel de la Vladimirescu (0-2). „Două echipe care s-au tatonat atât în acest meci, dar și de-a lungul campionatului. Din păcate, noi am jucat mai bine și ei au câștigat. Ei au ținut de rezultat, bravo lor, noi am suferit la finalizare și văd că obișnuim să luăm gol repede. S-a întâmplat la Ineu, cu UTA II, este ceva în compartimentul defensiv care trebuie remediat până la meciul cu Pîncota”, a spus Leontin Pința, antrenorul Victoriei.

„Principalul” Curticiului a recunoscut superioritatea adversarului și a recunoscut că rezultatul e puțin mincinos. „Am întâlnit echipa de pe locul 3, o echipă foarte matură, cu un ax central extraordinar. De altfel, au jucători buni, experimentați în toate compartimente și au făcut un joc mai bun astăzi, mai consistent. Dar, nu întotdeauna echipa mai bună câștigă, cum s-a dovedit acum. Noi aveam nevoie de o victorie de moral pentru că rezultatele și consistența de la ultimele jocuri nu ne-a dat încredere și sper să facem un etalon din acest joc, să ne redescoperim, să putem crește de la meci la meci. Felicit echipa gazdă, au fost superiori ca și consistență, ca și relații de joc, dar noi am stat bine pe teren și după acel gol dat destul de repede ne-am urmărit obiectivul”, a punctat Flavius Moisă.

Formații: 

Zăbrani: Mitrea – Topai, Hodan, I. Pașcu, Cojocaru – Simion (76 Bier), Gherghel – Takenori, Bubuș, Mandache – Băd.

Curitici: Trifoi – Al. Don, Liga (65 M. Radu), Al. Gligor, O. Moisă – Morar, Hanc, Nedea (90+3 Ursoi), Olariu (87 Fereștean) – Al. Mihai, Brândușe (90 Avrămuțiu).

Arbitri: Alin Bolcaș – Alina Mihoc, Florin Vesa. Observatori AJF: Dan Ologeanu, Daniel Scridon.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button