UTA Arad

Păcurar: „Un meci pe care l-am avut în mână, dar am avut din nou de suferit datorită unor greșeli individuale”





UTA a pierdut din nou două puncte pe teren propriu după ce s-a aflat în avantaj pe tabela de marcaj. Echipa arădeană a avut 1-0 și 2-1 cu a doua clasată Chindia, dar dâmbovițenii au revenit de două ori și au plecat cu un egal de pe „Motorul”.

Cristian Păcurar a fost la al șaptelea meci în postura „interimarului” , după ce Ionuț Popa a intrat în concediu medical din cauza unei probleme neurologice. „Încă un meci trăit la intensitate, un meci pe care l-am avut în mână, dar la 2-1 nu am concretizat situațiile de contraatac clare. După aceea, am avut de suferit din nou datorită unor greșeli individuale și a ieșit remiza. Meciul l-am pregătit toată săptămâna cu gândul că Chindia este o forță din punct de vedere al posesiei, chiar și apărătorii laterali vin și construiesc. Am pregătit totul foarte bine, dar din păcate în minutul 25 ambii fundași centrali mi-au făcut semn că trebuie să îi schimb. Nu vreau să mă repet, dar terenul sintetic e în continuare o problemă. Pe El Hasni l-am schimbat, Șeroni a forțat, iar Melinte la prima diagonală s-a prăbușit pe gazon. Eu am fost mulțumit de jocul de astăzi al băieților, s-a văzut că în unele momente am dominat echipa de pe locul promovabil. După pauză, ei au făcut o schimbare ofensivă, iar eu l-am introdus pe Hrezdac în locul lui Popa pentru a contracara acest lucru. Din păcate, nu am reușit să fructificăm ocaziile avute pe contraatac după golul lui Copaci a declarat „secundul” trupei arădene.

Roberto Bodea a avut o prestație sub așteptări, gafând la golul de 2-2 al lui Mihai Leca. Chiar goal-keeperul de 25 de ani era extrem de afectat și nervos după meci, însă și coechipierii săi erau extrem de dezamăgiți de deznodământ. „La nici un meci jucătorii nu au reproșat greșelile colegilor, indiferent despre cine a fost vorba. Este frustrant să pierzi două puncte după ce ai meciul în mână, dar fotbalul este un joc colectiv și nu cred că în situația actuală de la echipă putem aduce reproșuri. Vestiarul este unul bun, matur, profesionist. Toți putem greși. Bodea a greșit cu Pandurii, a intrat Orlic, care a greșit cu Metaloglobus, iar astăzi a reintrat Bodea. Într-adevăr, dacă nu făcea acea greșeală, cu siguranță am fi câștigat meciul”, a mai comentat Păcurar.

O parte a suporterilor arădeni și-au apostrofat favoriții fiindcă ar fi tras de timp spre final, în loc să atace poarta adversă pentru un posibil gol al victoriei. „Fanii, spectatorii, au tot dreptul să fie nemulțumiți când nu se câștigă și să vadă într-un anumit fel lucrurile”, a fost scurta remarcă a lui Cristi Păcurar.

Pentru UTA urmează șapte etape în care e nevoie de toată lumea, mai ales că indisponibilitățile sunt tot mai numeroase. „Mai sunt multe etape de jucat, sunt 21 de puncte puse în joc, iar noi trebuie să avem evoluții bune. Pentru jocul de la Petroșani suntem din nou decimați, pe lângă cei patru absenți de astăzi, vor lipsi Copaci și Costin, suspendați plus El Hasni, care s-a accidentat. Mergem înainte cu copii și cred că tot după ceea ce se va întâmpla până la finalul acestui campionat se va trage linie și se va decide ce jucători rămân pentru sezonul viitor”, a încheiat ajutorul lui Ionuț Popa la cârma echipei fanion a Aradului.

Vineri, 26 aprilie, de la ora 11:00, UTA joacă pe terenul Energeticianului, echipă fără succes în acest an calendaristic.









15 comentarii

  1. Scuze peste scuze. Adevarul e ca daca vrei sa supravietuiesti in liga a 2-a, trebuie sa „faci” bani in alte moduri. Povestea cu sinteticul nu e valabila fiindca sunt echipe in Liga I care joaca pe sintetic si nu au asa multi „accidentati”. Sa uitam acest sezon si apoi vedem ce va fii.

    0
    0
  2. La energeticianul iar ii vei pune la Orlic o aparare de juniori in fata ca sa fi sigur ca urmatoarea etapa sa apere mascariciu de Bodea. Daca sunteti corecti ar trebui ca Bodea sa nu mai prinda nici macar 1 minut de acum incolo ! Chiar daca va gafa Orlic , in cel mai rau caz mai bine bagati un junior in poarta decat pe panarama de Bodea….din cate am inteles avem portar titular la nationala romaniei ( junior , nu imi amintesc numele , a fost adus acum in iarna asta ).
    Bodea esti o rusine pentru aceasta echipa !

    0
    0
    1. avem junior portar il cheama Zamfir,el nu e la lot , el e titularu la U19, iar portaru de lot se numeste Opric si nu e titular la lot ,e rezerva,..si e si rezerva lui Zamfir…care sa si pregatit cu UTA in cantonament.,.si ceva meciuri amicale.cu prima echipa…ar merita incercat..dar oare vrea cineva sa se riste cu un junior in poarta?ce zici Pacurare?

      0
      0
      1. Total gresit.Zamfir este rezerva lui Opric la U19 si Zamfir a facut cantonamentul cu UTA,pt ca Creta plecase la Lipova si Opric nu era inca adus la UTA,de la Timisoana.
        Trebuie sa se termine odata si odata mascarada asta cu portarii la UTA.Bodea nu a gresit la doua goluri.Pardon!A gresit la 5,luand in considerare si pe cele cu Pandurii,iar la Metalo,Orlic a fost coautor la al 2-lea si la cel de 3:o,a cazut in fund.
        Ce o tot pieptanam moartea caprioarei atat?
        Trebuie jucati Opric si Zamfir,fara nici un regret.Daca Targoviste poate cu un copil in poarta sa traga la promovare,UTA de ce nu poate sa le dea incredere celor doi tineri pe care ii are in ograda?
        Daca pe cel mai slab de pe teren,il stim in unanimitate,omul cel mai bun astazi de pe teren,de departe…Ciucur 5 plamani.
        Pacat.In principiu…..per total,nu am pierdut cum ne-a fost multura teama.

        0
        0
  3. Trebuie adus portar cu experiență titular. Cu postul asta nu. se jonglează. O etapa X și alta Y .!! Acum merge cat se termină returul Grije mare și la ,,galbenele” luate prea ușor La nervi și cu balonul dat de pămînt e galben Dar poate fi al doilea în 10 minute !! Lucruri aparent minore . Neapărat convins un al doilea virf ,poate străin Nu merge sa intri în lupta cu petice . La o finanțare generoasa merita și niște eforturi. pe măsură. Țintă e deocamdată publicul de 4.000 de spectatori. Adică , Motorul sa. apară plin.. De acolo ,poate 10..000 la o deschidere pe noul stadion in toamna. la o. prima etapa Sa zicem. UTA –RAPID. !! Bafta !!!

    0
    0
      1. Nu e o regula obligatorie;pot face cerere sa joace”afara” primul meci,orice echipa nou promovata…..cel mai nou exemplu e Calarasi in et 1 a jucat la Viitorul…..deci da poate sa existe un meci UTA -RAPID…..

        0
        0
    1. Eu sa fiu in conducere,pe cei care iau cartonase pe nimic,proteste sau gesturi nervoase,i-as pune sa si le plateasca din banii proprii!Nu ma refer la faulturi de joc.Atentie mare:exista arbitri care nu lasa jucatorii nici macar sa puna mana pe ei sau nu stau la discutii cu jucatorii.
      Unii vorbesc despre faptul ca,virgula,Copaci si-a dorit cartonasul,ca sa aiba drept de joc cu Poli.Ok,dar asta o faci tarziu in repriza a 2-a.In rest, chiar si fara golul de efect vizual marcat,Copaci a jucat astazi bine,spre foarte bine.Si Seroni la fel.
      Inca il mai astept pe Kanda.Frumoasa lovitura libera,regretam interventia lui Leca,dar nu am inteles plimbarea ca si pe corso,la momentul schimbarii.Tragea cumva UTA de timp si nu am observat noi?Sau care a fost treaba,mai pe intelesul nostru….??

      0
      0
  4. La Bodea nu cred că-i vorba despre valoare ci despre lipsă de concentrare…să fim serioși, 9 din 10 spectatori rețineau balonul la faza aia…băiatul ori este plictisit ori are alte chestii care-i distrag atenția.

    0
    0
  5. După această panarama de meci e clar ca nu vom vedea prea curând o echipa care sa se bată la promovare cu doar vreo 5 jucători restul sa fie la număr și mai schimbați antrenori am impresia ca tapos e cam obosit nu mai avem portari capitol la care stăteam destul de bine în ultimi ani

    0
    0
    1. tapos e cam obosit din toate punctele de vedere,turmentat,nervos,indragostit,baut,cine stie,poate face jumate/jumate cu portarii la pariuri altfel nu imi explic cum nu vede greselile care le face bodea,sau poate nici el nu is mai da interesu ca are alte ocupatii si nu e de mirare ca portarii ii urmeaza exemplu

      0
      0
  6. La meciul cu Poli sper din toată inima să nu îl mai văd pe măscăriciul de Bodea în poartă nu măr deranja să vedem un junior în poartă Opric sau Zamfir felicitări pentru jocul de ieri echipei din care lași trimite pe Bodea la echipa a doua pentru că nea mâncat două meciuri

    0
    0
  7. Acest portar nesimtit cand a iesit de pe teren a înjurat spectatorii pe motiv că l-a apostrofat pe parcursul jocului.E o rusine de jucător.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button