Auto-moto

Două săptămâni până la „ORCA Trophy 2019”, competiție de offroad pentru vehicule 4×4



În luna în care e programat și Raliul Aradului 2019 (pe 24-25 mai), județul nostru mai găzduiește o competiție pentru împătimiții cailor putere. Cupa „ORCA Trophy” este organizată de OffRoad Club Arad în perioada 10-12 mai 2019, în satul Labașinț din comuna Șiștarovăț. „ORCA Trophy 2019” se desfășoară sub egida FRAS și CNOR, sponsorul principal fiind Nexxon BFGoodrich, sprijinit de: offroadmania.ro, Metallina, Profi, Fast Parbserv, Auto Contact, Autoliv, Labrador, West Tech Diesel, Phoenix Construcții, Agrostam Șagu și Agrigim.

Startul și sosirea vor fi în ziua de concurs, la punctele stabilite de organizatori. Competiția se adresează atât echipajelor de începători, care vor utiliza vehicule 4×4 fără modificări structurale speciale, cât și echipajelor cu experiență ce utilizează vehicule 4×4 cu modificări speciale pentru offroad. Navigarea se va face pe track, atât la clasa Open–extrem, cât și la clasele standard și hobby. Sportivii sunt obligați să aibă mijloace de înregistrare a traseului parcurs cu programe de navigare Orux și/sau Motion X. Competiția se va organiza cu respectarea regulamentului sportiv al competiției și va avea secțiuni distincte definite de acestea.

În ziua a doua de concurs, va fi un trial la zona de cazare și campare a evenimentului, la Agro Village în centrul satului Labașinț. Mai multe detalii despre înscrieri, condiții și taxe de participare găsiți pe pagina de facebook Orca Offroad Club Arad.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button