După mai bine de 30 de ani, Bogdan Jurcă duce crosul arădean pe podiumul național școlar

După mai bine de 30 de ani, Bogdan Jurcă duce crosul arădean pe podiumul național școlar

Hipodromul din Craiova a fost cadrul în care s-a desfășurat faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros. Aradul a avut patru reprezentanți, dintre care unul a reușit o performanță remarcabilă.

Bogdan Jurcă, elev al Liceului Național de Informatică (profesor Mihaela Socaci), a urcat pe ultima treaptă a podiumului la gimnaziu băieți. Legitimat la CSȘ Gloria, unde este antrenat de Olivia Brosovszki, Jurcă aduce o medalie pentru sportul școlar arădean după mai bine de 30 de ani.

Locuri onorabile au ocupat și ceilalți atleți arădeni: 30 – Ana Olteanu (Colegiul Național Moise Nicoară, Francisc Schmidt), gimnaziu fete, 29 – Ana Bodnar (LPS Arad, prof. Alex Tulescu), liceu fete și 32 – Andrei Haloș (Colegiul Economic, prof. Olivia Brosovszki), liceu băieți.

Facebook Comments
1
0

Un comentariu

  1. Avatar

    În anul școlar 2004-2005, elevul Ovidiu Cighirean, de la Scoala Gimnazială ,,Sfânta Ana” Sântana a fost chiar campion național la cros, ciclul gimnazial! Deci nu au trecut 30 de ani de pauză de la ultimul succes arădean la această probă. E drept că atunci aveau drept de participare doar sportivi nelegitimați, dar asta nu scade cu nimic din meritele lui Cighirean, care la etapa județeană l-a întrecut pe Sorin Mîneran, actualul campion al României la maraton.

    2

    0
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.