Alte sporturi

După mai bine de 30 de ani, Bogdan Jurcă duce crosul arădean pe podiumul național școlar





Hipodromul din Craiova a fost cadrul în care s-a desfășurat faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros. Aradul a avut patru reprezentanți, dintre care unul a reușit o performanță remarcabilă.

Bogdan Jurcă, elev al Liceului Național de Informatică (profesor Mihaela Socaci), a urcat pe ultima treaptă a podiumului la gimnaziu băieți. Legitimat la CSȘ Gloria, unde este antrenat de Olivia Brosovszki, Jurcă aduce o medalie pentru sportul școlar arădean după mai bine de 30 de ani.

Locuri onorabile au ocupat și ceilalți atleți arădeni: 30 – Ana Olteanu (Colegiul Național Moise Nicoară, Francisc Schmidt), gimnaziu fete, 29 – Ana Bodnar (LPS Arad, prof. Alex Tulescu), liceu fete și 32 – Andrei Haloș (Colegiul Economic, prof. Olivia Brosovszki), liceu băieți.









Un comentariu

  1. În anul școlar 2004-2005, elevul Ovidiu Cighirean, de la Scoala Gimnazială ,,Sfânta Ana” Sântana a fost chiar campion național la cros, ciclul gimnazial! Deci nu au trecut 30 de ani de pauză de la ultimul succes arădean la această probă. E drept că atunci aveau drept de participare doar sportivi nelegitimați, dar asta nu scade cu nimic din meritele lui Cighirean, care la etapa județeană l-a întrecut pe Sorin Mîneran, actualul campion al României la maraton.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button