UTA Arad

Portarii nu sunt sub acuză la UTA: „Bodea a scos două mingi grele în prima repriză cu Chindia, fără ca asta să scuze greșeala de la golul doi”





Echipa fanion a Aradului a încheiat un singur meci în acest calendaristic fără gol primit. S-a întâmplat chiar în prima rundă a anului, la acel 3-0 cu Dacia Unirea Brăila, pentru ca apoi „roș-albii” să scoată cel puțin odată mingea din plasă. Dar, până acum trei runde, nu au fost erori importante ale ultimilor apărători și suporterii își fac probleme în perspectiva partidelor ce rămân de jucat din acest sezon.

Roberto Bodea nu a prins cele mai bune zile cu Pandurii Târgu Jiu și Chindia Târgoviște, în timp ce Orlic a gafat și el la București, cu Metaloglobus. Pe retina fanilor a rămas, însă, „lumânarea” scăpată în față de portar la partida de sâmbăta trecută, fază ce a ajutat formația lui Viorel Moldovan să plece cu un punct de la Arad. „Am vorbit cu Dan Țapoș legat de randamentul portarilor, știm că sunt nemulțumiri, legate în special de forma lor de moment. Dar, sper să gestionăm cât mai bine acest aspect începând chiar de la meciul de vineri, cu Energeticianul. Dar, eu vă mai spun ceva.  La 0-0, Chindia a avut cazii pe care le-a scos Bodea, altfel era greu să revenim de la 0-2. Asta nu scuză greșeala de la golul doi, dar la o analiză completă și complexă trebuie să vedem tot tabloul și nu mai un detaliu din el. Repet, asta nu înseamnă că Roberto nu a greșit, iar el a fost primul ce și-a asumat asta”, a spus Cristian Păcurar.

Antrenorul secund al „roș-albilor” rămâne să se ocupe în detaliu și de partida de la Petroșani, în condițiile în care Ionuț Popa e tot în concediu medical. „Nea’ Popică a fost puțin la echipă atât ieri, cât și azi. I-a încurajat și motivat pe băieți, e aproape de ei atât cât poate. Se vede că ar vrea să revină, dar trebuie să fie foarte atent, căci are tratamente stricte. Din câte am înțeles, va pleca și în Austria la ceva analize, după ce a fost la Cluj. Suntem toți alături de dânsul, de la conducere la femeia de servici, îi dorim multă sănătate”, a mai transmis Păcurar.

FOTO: UTA Media Design









15 comentarii

  1. bine hai sa zicem se mai intampla!!
    dar meci de meci??? si nu e prima data scapa minhea din mana!!
    si este si increzut si nu stiu pe ce???

    0
    0
    1. Roberto Bodea nu este un portar care sa dea siguranta echipei, mult mai slab decat Orlic. De fapt de la Marian Sinescu incoace ( R.I.P.) UTA nu a mai avut portari care ” sa inchida poarta”.

      0
      0
  2. Adevarat că au greșit și un Buffon sau un Casillas dar au in spate cariere și trofee.Si la început de carieră ,ești mai îngăduitor ,portarul mai scoate 11 m sau face ceva partide reușite . Nenorocirea portarilor ,și nu e numai cazul lui Bodea ,e sa nu intri pe panta meciurilor catastrofa la rind. La fotbalul pe bani irita rău mai ales când cu greutate ,echipa revine pe linia de plutire. Acum numai Tapos poate sa ii dea credit. El știe ce moral are A mai greșit apostrofind publicul . O pauza tot ii trebuie căci poate. juca cu frica de a nu greși . Și iar poate înjură lumea . Macar Halep da cu racheta de pămînt Tribuna ar da drumul la Zamfir și Opric. Cheia e la Tapos !!

    0
    0
    1. tapos e cam obosit din toate punctele de vedere,turmentat,nervos,indragostit,baut,cine stie,poate face jumate/jumate cu portarii la pariuri altfel nu imi explic cum nu vede greselile care le face bodea,sau poate nici el nu is mai da interesu ca are alte ocupatii si nu e de mirare ca portarii ii urmeaza exemplu,cheia nu e la nici un Tapos,nici el nu mai e antrenorul care a fost la fel cum nici Pacurar nu e pentru antrenat echipa

      0
      0
  3. sincer si eu sint de acord ca ii-ar prinde bine o pauza, si cred ca daca ar juca cu Zamfir, cred ca ar fi sustinut de tribuna,dar nu cred ca vor risca sa joace cu junior.cit ca nu ai ce mai pierde mai rau de atat…orice ar fi sper sa iasa bine.pt. UTA.

    0
    0
  4. BODEA merita sa i se mai acorde o sansa ,el trebuie sa inteleaga ca, trebuie sa fie si toiodata sa nu mai fie nervos, sa fie mai calm la criticile suporterilor si sa isi asume greselile facute . Sper ca el sa isi revina cat mai repede pt . pt. a nu mai face greseli impardonabile !!! Hai sa fie bine si UTA. sa scoata un rezultat bun la Petrosani cu Energeticianul un meci foarte greu avand in vedere absentele din lot, FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Ce sanse sa i se mai ofere ? A primit atatea sanse si si a batut joc. Acum are sansa sa ne lase in pace , asa e cel mai bine. Liga 3 esti aur acol Bodea !

      0
      0
  5. DOMNUL NELU BODEA A PRIMIT PREA MULTE ȘANSE LA UTA SA ÎȚI INJURI SUPORTERI ȘI ANTRENORI LA MECIUL CU PANDURI ȘI SĂ NU SE IA NICI O MĂSURĂ ÎN POTRIVA LUI SĂ FIM SERIOȘI LA FINALUL MECIULUI CU CHINDIA EU ȘI ÎNCĂ CITIVA SUPORTERI IAM REPROSAT LUI PĂCURAR DE CE EL NU A FOST PEDEPSIT CĂ A INJURAT LA MECIUL CU PANDURI LA MECIUL CU POLI EU PERSONAL AM SĂ PLEC DACĂ ÎL VĂD PE BODEA TITULAR

    0
    0
  6. Poate ca tapos le cere si lor bani pt antrenamente cun le cere la copii si cum nu au bani nici nu ii mai antreneaza,poate de asta nici nu mai sta pe banca ci in tribuna,eu nu lam mai vazut de mult timp pe banca desi un antrenor acolo ar trebui sa stea,dar ie rusine,oricum bodea e slab rau.mai slab ca orlici,gafe multe care nu au loc in liga 2,la anul ne trebuie alt portar

    0
    0
    1. @Paul…grija si tu ce afirmi…Trebuie sa poti sustine ceea ce vorbesti…UTA trecuse prin perioade grele financiare,restante catre elefantipenalitati,etc…Au plecat personal,antrenori de juniori,neplatiti si doar ai citit,nefiind secret ca si Dan Tapos ar fi vrut sa arunce prosopul…Era declaratia lui Ionut Popa pe atunci…Asa ca doar cu acceptul clubului,Dan Tapos accepta cate 30 Ron,sedinta de antrenament cu portarii.Juniori.Nu este omul ca sa ceara direct si nu era obligat sa continue gratis,la fel cum nimeni altcineva din cadrul clubului.
      Unii au si alt loc de munca,gen profesori de sport sau altele,,,dar cand nu primesti salar cu lunile….ce pretentii ai avea de la ei?
      Tapos nu a bagat mana in buzunarul nici unui parinte.Nu mai doresc sa detaliez.Deocamdata ajunge atat.Grija mare la ce afirmati pe aici…

      0
      0
  7. MAIKAL,daca BODEA a injurat suporterii pt. reprosurile care i s-au adus ,el trebuia sa taca !!! Pt. acest lucru ,asa este trebuia suspendat asa cum a fost suspendat si la CHINDIA portarul Iustin Popescu care i-a injurat pe niste suporteri veniti la Braila pt. a vedea meciul reprosandu-i ca a aparat foarte slab si pt. pt asta a platit fiind pedepsit de fostul antrenor Nicu Croitorul !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button