UTA AradzTOP ARTICOLE

Găsește UTA energie pentru…Energeticianul chiar și într-o formulă restrânsă? Păcurar: „Lotul lor este peste locul ocupat în clasament”





În Vinerea Mare, „Bătrâna Doamnă” descinde pe arena „Jiul”, din Petroșani, unde se va afla față în față cu o formație aflată cu cuțitul la os. Energeticianul a avut un parcurs prost în stagiunea de primăvară  și a alunecat de pe poziția 8-a ocupată în pauza invernală până pe 15. „Alb-negrii” au doar cu un punct mai mult decât prima echipă sub linie (Daco-Getica), așa că orice meci devine extrem de important pentru ei.

De altfel, Viorel Tănase, noul antrenor al Energeticianului a vorbit în termeni extrem de clari în despre duelul cu UTA. „Meciul e crucial pentru noi. Dincolo de importanța din clasament, cele trei puncte ne-ar liniști mental în perspectiva partidelor ce urmează. Suntem 8 echipe care, cred eu, vom lupta până spre final pentru un loc peste linie și avem nevoie de confirmarea lucrurilor bune pe care, zic eu, le facem la antrenamentele săptămânii. Am vizionat ultimele două meciuri ale arădenilor și am realizat că vom avea în față o echipă bine organizată, cu jucători cu experiența Ligii 1, dar și câțiva tineri interesanți. Sigur, am aflat și despre absențele lor cauzate de accidentări și suspendări, dar asta nu ne face meciul mai ușor. Dimpotrivă, cei care intră în locul titularilor de multe ori dau un randament superior dorind să demonstreze că merită să joace mai mult. Și, oricum, vor avea pe faza de atac jucători ca Rus, Ciucur sau Kanda, poate și Matei sau Popa, care pot face oricând diferența. Însă, ca și fiecare echipă, au și puncte slabe de care vrem și trebuie să profităm. Victoria e esențială pentru noi, sper să ne bucurăm de ea la finalul celor 90 de minute, plus prelungiri și să ne facem o Sarbătoare de Paște puțin mai liniștită”, a spus fostul tehnician din acte al FCSB-ului. Energeticianul a renunțat recent la serviciile a doi dintre jucătorii săi experimentați, fundașul Lung și mijlocașul Neacșa.

Cu Ionuț Popa tot în concediu medical, cel care va trebui să gestioneze deplasarea din Valea Jiului e tot Cristian Păcurar. Neputând conta pe nu mai puțin de 9 jucători: Ivan, Costin, El Hasni, Manea, Copaci, Melinte, Coulibaly, Stahl și Miculescu, „secundul” arădenilor va fi nevoit să trimită pe teren cel puțin 4 fotbaliști Under 22, între care doi – probabil – vor dintre cei născuți în anul 2001. „Nu ne plângem de absențe. Avem un lot cu mulți jucători tineri și – oricum – ei trebuiau aruncați în luptă pe final de campionat. Nu de alta, dar vom face o triere pentru campionatul viitor, iar acum au șansa să arate ceea ce pot”, a menționat Păcurar, care a caracterizat și adversarul de mâine: „Ne așteaptă un joc dificil, deoarece Energeticianul și-a numit un antrenor nou săptămâna trecută, care a fost la Steaua, e vorba de Viorel Tănase. De obicei, se produce un șoc atunci când are loc o astfel de schimbare. De fapt, acesta cred că deja s-a produs, adversarul nostru făcând un meci bun cu ACS Poli, la Timișoara, scoțând chiar și un punct. Lotul lor e peste locul ocupat în clasament”.

Formații probabile:

Energeticianul: Axinte – Gunie, Misăraş, M. Ioniţă, Andr. Dragu – Cenaj, Cl. Petruş – Vl. Tudorache, C. Ionică, Maxin – Vl. Rusu.

UTA: Orlic – Ciucur, R. Iuga, Șeroni, I. Gavrilă – Hrezdac, Neagu – Rus, Matei, Kanda – D. Popa.

Arbitri: Andrei Țiții (Șura Mică – Sibiu) – Raul Ghiciulescu (Lugoj), Nicolae Chițoiu (Timișoara)

Observatori FRF: Mircea Ciglenean (Cluj), Constantin Pintilie (Râmnicu Vâlcea)

Energeticianul – UTA, din cadrul etapei a 32-a a Ligii a II-a, începe vineri, de la ora 11, sportarad.ro urmând să vă țină la curent în timp real cu desfășurarea evenimentelor din Valea Jiului.









Un comentariu

  1. Nu e formula de victimă sigură Sunt in teren și ceva nume. Acum e adevărat că nu joaca numele . Asta ne străduim și noi să demonstrăm Numele să-și respecte propriu blazon că sa putem vedea ce pot tinerii care bat la poarta consacrării. Fara randamentul tuturor celor care intra in teren nu ne atingem scopul minim in acest retur. Nu știm de fapt pe ce drum o apucă clubul. Cu antrenorii ,cu staful La rezultate bunicele mai sperăm ca schimbările să nu fie de la O. Se va scăpa pina la urma și de Motorul și pe primul loc va fi un control general la starea fizică după calvarul sinteticului . Pina atunci suntem alături de băieți. Hai UTA. !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button