UTA Academie

Liga Elitelor: UTA și-a oprit punctele cu CFR Cluj doar la Under 19





Juniorii UTA-ei au întâlnit astăzi echipele de la CFR Cluj, în penultima etapă a Ligii Elitelor U19 și U17. Un ochi a râs, celălalt a plâns pentru „roș-albi”.

Zamfir a închis poarta, Truță și Răzban – responsabili cu golurile

În prima partidă, la U19, juniorii lui Gaica și Ungur au învins cu scorul de 2-0. Prima repriză a avut ritm, iar paradele lui Zamfir au făcut ca scorul la pauză să fie 0-0. Din minutul 34, UTA a rămas în 10, Vidican primind al doilea galben pentru un fault. La reluare clujenii au încercat să dea lovitura, dar s-au lovit de o apărare bine organizată. Nervozitatea a făcut victime, iar în minutul 59 s-a restabilit egalitatea în teren, după ce un jucător advers a primit roșu pentru proteste. Zece minute mai târziu, A. Gavrilă recuperează o minge în jumătatea adversă, pătrunde în careu și așează pentru Truță: 1-0. Cu cinci minute înainte de final, Truță îl deschide pe dreapta pe Haloș, care centrează perfect pentru noul intrat Răzban, 2-0, scor final.

UTA U19: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, I. Gavrilă – Cocriș, Rădulescu – Truță, A.  Gavrilă, Oroian – Nistor. Au mai jucat: Răzban, Petcuț. Rezerve: Opric – Pascu, Mohaci, Sfîrlea, Duma.

„Duelul” puștilor – fără istoric

În partida de la Elite U17, copiii antrenați de Aslău și Petcuț au dat piept cu o formație foarte robustă a CFR-ului. Aceștia din urmă au reușit să înscrie foarte repede în poarta lui Manea, chiar în minutul 2 și și-au făcut meciul ușor. Scorul la pauză avea să fie 0-2, după un șut la vinclu, din afara careului. Repriza a doua nu a fost cu mult diferită, UTA reușind rar să se apropie de careul oaspeților. O folha seca de la marginea careului a dus scorul la 0-3, pe final enii nu au luat piciorul de pe accelerație și au mai marcat de două ori până la final, o dată din penalty.

UTA U17: Manea – Căciulă, Gădărici, Găină, Cleuță, Merca, Aslău, Uzum, Mercioiu, Maier, Nădăban. Au mai jucat: Turc, C. Moldovan, Miclea, Palea. Rezerve: Măcean, Pană, Irimia.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button