UTA Arad

„Alb-violeții” susțin: „După meciul tur, am realizat cu toţii importanţa unui Poli-UTA, vom face tot ce depinde de noi pentru un rezultat bun”





ASU Politehnica va juca sâmbătă cel mai aşteptat meci de către proprii fani, derby-ul cu UTA, de data aceasta în oraşul de pe Mureş. Suporterii alb-violeţi vor primi 300 de bilete şi vor face deplasarea la Arad cu trenul, iar echipa vrea un succes mai ales ca o revanşă după meciul pierdut cu concitadina ACS Poli.

La acest derby va fi suspendat Ioan Mera, iar căpitan va fi Cristian Scutaru. „Suntem convinşi şi conştienţi că ne va aştepta o partidă dificilă şi importantă în acelaşi timp, în contextul general, al poziţiei din clasament şi a ultimului rezultat. Partida va fi dificilă, deoarece întâlnim o echipă bună, care a realizat o campanie de transferuri foarte reuşită, mulţi jucători cu experienţa Ligii 1 şi asta s-a văzut în rezultatele pe care le-au înregistrat. Noi trebuie să adunăm puncte. Nu suntem într-o situaţie foarte bună, mai ales după rezultatele din ultima etapă. Suntem conştienţi cu toţii de acest lucru. În cele şase etape rămase trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Ştim totul despre adversarii noştri din punct de vedere al jocului, poziţionării, strategiei. Sunt sigur că şi ei au la fel de multe informaţii despre noi”, a declarat Cosmin Petruescu.

„Alb-violeţii” s-au pregătit săptămâna aceasta pe terenul sintetic de la Baza 2, fiindcă meciul se joacă pe o astfel de suprafaţă, la Arad, pe stadionul Motorul. „Este un meci deschis oricărui rezultat, în care nu cred că va conta avantajul terenului propriu. La Arad vom avea parte de susţinerea suporterilor care sunt sigur că vor fi în număr mare. După partida din tur (n.a. câștigat de arădeni cu 3-1 pe „Dan Păltinișanu”) am realizat cu toţii importanţa unui Poli-UTA. Cu siguranţă vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a face un joc bun şi un rezultat pe măsură”, a mai spus Petrescu, care nu are jucători accidentaţi.

Jucătorii vor să repare ruşinea cu ACS Poli

Radu Motreanu a precizat că echipa nu trebuie să uite să fie pragmatică, cu toată motivaţia pentru meci. „Consider că faptul că am pierdut etapa trecută este o motivaţie în plus pentru noi. În plus, pentru noi nu cred că există o motivaţie mai mare decât un meci cu UTA. Mi-aş dori să înţeleagă asta şi cei noi, care nu sunt de aici, cât de important e meciul pentru oraş, pentru echipă, pentru suporteri. Sunt convins că vom aborda meciul la victorie, dar trebuie să fim pragmatici pentru că şi ei au jucători de calitate şi ne pot surprinde”, a declarat Motreanu.

Bogdan Vasile e născut la Lipova, oraş din judeţul Arad, dar nu a jucat niciodată pentru UTA. „N-am trăit un meci de asemenea măsură ca jucător, un derby al Vestului. Dar am privit asemenea meciuri în trecut şi îmi dau seama cât de important este pentru suporteri. Avem nevoie de cele trei puncte, mai ales că am făcut un meci slab cu ACS Poli, meci din care trebuia să scoatem cel puţin un punct. Cu ocazia aceasta trebuie să spălăm ruşinea de la meciul trecut. UTA este o echipă experimentată, au jucători de Liga 1, dar asta nu înseamnă că au un plus faţă de noi”, a precizat Vasile.

Derby-ul Vestului între UTA şi ASU Politehnica Timişoara e programat sâmbătă, de la ora 13:30, la Arad, pe stadionul Motorul, în cadrul etapei a 33-a a Ligii 2.

Înainte jocului, UTA ocupă locul 8, cu 44 de puncte, în timp ce poliştii sunt pe 13, cu 38 de puncte strânse, la trei lungimi de undă de Energeticianul, prima formaţie aflată sub linie şi care retrogradează.

Anda DELIU (liga2.ro)

Foto: UTA Media Design









Un comentariu

  1. Bogdan Vasile, te respect, te stiu de cand jucai la Chindia si apoi te-ai transferat la ASU. Poli. Te cred ca, tu si echipa ta, ai vrea sa pleci de pe Motorul din Arad cu trei puncte puse in joc la ce situatie delicata aveti in clasament dar sa si puteti pt. ca, UTA. este peste voi in momentul de fata si nu cred ca ve-ti reusi sa va indepliniti obiectivul, poate un egal tras de par ceea ce nici acest rezultat nu il ve-ti obtine !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA. , HAI BAIETII !!! V I C T O R I E !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button