Fotbal feminin

Fotbalistele de la Piroș Security sunt 99,9% promovate în elită după demonstrația de forță din Valea Domanului

Aradul fotbalistic va avea, în proporție de 99,9%, o formație în elită în stagiunea următoarele. AC Piroș Security a câștigat cu 9-1 la Reșița și e practic promovată în Superligă. Cu două runde înainte de final, „leoaicele” au cu 6 puncte mai mult decât urmăritoarele de la Luceafărul Filiași și au +90 la golaveraj, față de +41 al oltencelor, în condițiile în care rezultatele directe au fost identice în tur și retur între cele două echipe (1-0).

Revenind la disputa din Valea Domanului să spunem că scorul pauzei a fost 5-0, iar cel final, 9-1, nu mai lasă loc de alte comentarii. Sîrbovan 3, A. Bălaș 2, Olariu, Usain, Liheț și Nagy au fost marcatoarele formației în alb și roșu, lipsită de aportul Laviniei Dobrea.

Antrenorul Gigi Cameniță a aliniat următorul „11”: Bărbosu – Herbei, Liheț, Vuicin, Vanu – Olariu, Husain, Chiș, Cociuba – Sîrbovan, A. Bălaș, pe parcurs mai intrând pe teren: Nagy și Dubăț. Piroș Security poate sărbători și matematic promovarea în elită cu ocazia disputei de pe teren propriu cu Olimpia II Cluj, chiar și o remiză fiind de ajuns.

 

 

Comentarii Facebook

2
1

3 comentarii

  1. Frumos parcurs al fetelor anul acesta! Bravo Piros, Bravo conducerii si bancii tehnice ! Anul viitor competitional sa v a bateti la titlu!Doamne ajuta

    6

    0
  2. Felicit fetele pentru parcursul bun din acest an au dovedit profesionalism , caracter si nu in ultimul rand mult devotament pentru indeplinirea obiectivului propus!

    6

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close