Gloria LT Cermei

Iuga a pus umărul la ieșirea din criză a Cermeiului: „După golul de 1-1 am jucat din ce în ce mai bine și am meritat victoria”





Gloria Lunca Teuz Cermei a pus capăt miniseriei negre ce a coborât-o de pe locul 1 până pe 5 în seria a IV-a Ligii a 3-a. „Sămădăii” și-au respectat cu ceva emoții statutul de favoriți în fața Lugojului, echipă deja retrogradată în fotbalul județean timișan.

Diferența pe tabelă s-a făcut târziu, în ultimele 10 minute, golul de 2-1 fiind opera lui Angelo Iuga. În prelungiri, Matiș a reușit și golul trei, dar execuția lui Iuga (șut din demi-voleu, de la 16 metri) a făcut toți banii. „Meciul a fost foarte greu, trebuie să recunoaștem că am avut și puțin noroc la ocaziile lor, la 0-0 și 1-0. Apoi, nu am mai avut mari probleme, după golul de 1-1 am jucat din ce în ce mai bine și am meritat această victorie, pe care o așteptam demult. Nici acum nu ne vine să credem că am pierdut patru meciuri la rând, dar acum nu mai avem ce face, decât să avem un final bun de sezon. Odată cu această victorie avem din nou un moral cât de cât bun înainte de meciul de la Hunedoara. Vrem să scoatem un rezultat bun și acolo și să încercăm să ne apropiem din nou de podium”, a spus „mijlocașul de buzunar” al lui Radu Anca.

Angelo Iuga este la al doilea gol stagional în tricoul Cermeiului, formație la care a venit în iarnă de la UTA. Rapidul mijlocaș a fost primul fotbalist al generației 1997-1998 de la Atletico transferat la o altă grupare din țară. Se întâmpla în 2014, când Iuga ajungea în lotul lui CSU Craiova. Nu a apucat să debuteze în Liga 1 cu oltenii, evoluând doar la formația din Liga 3-a. Acum două sezoane a mai jucat și la Național Sebiș, iar azi a fost folosit de Anca ca „aripă” stânga și apoi mijlocaș central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button