Liga a 3-a

Liga a 3-a (seria a 4-a), etapa a 26-a: Hunedoara câștigă derby-ul suferinței cu Galda, Cugirul o ține sub ea pe Cermei





Vineri, 03 Mai, ora 18.00

CNS Cetate Deva – Crişul Chişineu Criş     1-0
Lupu (1)

ACS Dumbrăviţa – Millenium Giarmata     4-2
Birău (22), Telescu (77), Voinea (86), Udrea (90+4) /Cochinţu (19), Daminuţă (66)

Şoimii Lipova – Unirea Alba Iulia     1-1
Bercu (9) / Selagea (70 – pen.)

Naţional Sebiş – CSM Şcolar Reşiţa     2-1
Szekely (25, 48) / Staicu (60)

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – FC Avrig     0-2
M. Codrea (65), Cl. Vlad (74)

Sâmbătă, 04 Mai, ora 18.00

Gloria Lunca Teuz Cermei – CSM Lugoj     3-1
M. Vlad (13), A. Iuga (80), Matiş (90+1) / Onţel (51)

Industria Galda – CS Hunedoara     0-2
Bularda (57),  Tecsi (90)

CS Ocna Mureş – Metalurgistul Cugir     2-3
Fl. Hidişan (42 – pen.), Coltor (56) / M. Neagu (38 – pen.), Ad. Cîrstean (47 – pen.), P. Păcurar (71)

Clasament

Etapa viitoare, intermediară (7-8 mai): Ghiroda – Deva, Avrig – Sebiș, Reșița – Ocna Mureș, Cugir – Lipova, Alba Iulia – Dumbrăvița, Lugoj – Criș, Giarmata – Galda, Hunedoara – Cermei.









16 comentarii

  1. No aia inseamna sa fi lipovean. Sa ai sansa vietii sa intri in Liga a 2-a, dar tie tot pa sate sa iti placa sa joci. Bineeee baietiiiiiii, sa face porumbu la toamna, mai bine mereti la Ususau la cules, ca daca o sa fiti si la toamna in liga satelor, chiar nu mai conteaza meciurile. No asta insamna progres, sa iti te scuipi in contra vantului.

    0
    0
    1. Ba jony a lui bojaga . Te intreb ai fost vreodata la un meci al Lipovei ? Cred ca nu . Daca ar trebui sa-ti cumperi un bilet la meci ti-ai roade unghiile . Mai bine ai da 5 lei pe un pet cu bere bucegi sau noroc . Lasa comentariile astea de om frustrat . Vezi de viata ta de birtul in care stai si lasa-i pe baieti cu viata lor .

      0
      0
  2. Jony a lu bojega … tu ar trebui sa te uiti in oglinda inainte sa scrii ceva de baietii astia care pe fortele lor au ajuns unde au ajuns , tu esti pe langa fenomen , sigurat stai la coada la cantina saracilor si te gandesti cu ce sa mai iesi in evidenta ca nu te baga nimeni in seama.

    0
    0
  3. Plateste-i tu in liga a-2-a,plus toate cheltuielile aferente,vino cu garantii sa vezi cum intra atunci.Pana nu pui un ban jos sa mergi la meciuri…du-te la sapa la Ususau ,cu clisa si berea langa tine.

    0
    0
  4. Felicitări Sebiș ați dovedit ca aveți onoare, sincer spre rușinea mea credeam că veto sta capră cu Reșița! Îmi cer scuze!

    0
    0
  5. Acest mesaj este adresat tuturor celor care m-u criticat (Jony a lu Bojega). 1. A fost un pamflet, pseudonimul si cele scrise. 2. Nu sunt un birtas cum v-am facut sa credeti, dar cu siguranta sunteti suficient de obtuzunghici sa credeti asta 3. Nu sufar de foame, mai mult decat atat, prin forte proprii, am ajuns sus, in cazul asta, as putea sa va cumpar la gramada. 4. Si cel mai important lucru, poate nu intelegeti ce inseamna sa fi subtil si sa motivezi, eee, uite, asta am vrut sa fac: SA Motivez echipa prin cuvinte de duh. 5. Voi tot romani ramaneti, chichotitori, aroganti, smecheri, lipsiti de motivatie ramaneti.

    0
    0
    1. Cumpara-i cumpara-i cumpara-i la gramada . Daca te lauzi ca stai asa bine si ca iti pasa ia vb cu cei de la club si da-le o prima la baieti pt astea 2 meciuri de la Cugir si cu Resita . I-a loveste-i cu niste banuti sa vezi ce parere vei avea despre ei . Hai ca din ce stiu nu au primit nici un leu prima in returul asta .

      0
      0
      1. Jony, nu mai jicni. Fa ce vrei cu bani tai, Dar in viata nu poti cumpara totul. Iti spun 100%. Ar fi frumos sa iti Vezi de echipa ta favorita.

        0
        0
    2. Este o vorba in popor cui se lada sa-i dai cui se plange sa-i iei.Tu faci parte din categoria laudarosilor.Daca-ti spun pe cine sa cumperi la gramada te superi.Sau esti ceva de genul milionarilor care-si mananca jegul de sub unghii.

      0
      0
    3. De cand s-a scris aici sa sari cu niste banuti la baieti ai disparut ca magarul in ceata . Cred ca mai bine ramai la sticla de bere sau petul cum scria cineva aici . De astia ca tn cu lauda sunt o gramada . Cu critica si mai multi . Dar sa ajute sunt foarte putini.

      0
      0
  6. Resita are forta financiara pentru a rezista in liga secunda. Lipova si-a depasit statutul in acest sezon. Eu sunt curios cum va arata clasamentul in partea de jos…Acolo este miza si mai mare.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button