UTA Arad

Costin: „Nu aveam voie să pierdem acest meci, din păcate am prins o zi foarte proastă”





UTA și-a dezamăgit crunt fanii pierzând al 76-lea episod al derby-ului Vestului chiar la Arad. Mai bine cotați decât adversarii lor și cu o situație ceva mai bună în clasament, „roș-albii” au arătat cum nu se joacă un meci. Practic, nu a existat fotbalist care să merite notă de trecere după confruntarea de ieri din punct de vedere tehnic, o ușoară diferență mai făcându-se la atitudine.

Pentru unii utiști a fost chiar prima înfrângere contra lui ASU Poli, Cristi Costin jucând și câștigând destule dueluri cu rivalul istoric la juniori. „Într-adevăr, e primul derby pe care-l pierd contra lui Poli de când sunt la UTA, la juniori i-am cam bătut mereu. A fost dezastru, suntem foarte afectați. Am prins o zi foarte proastă și putea fi și mai rău. Am luat gol repede din greșeala mea. Pe o lipsă de concentrare, adversarul direct mi-a luat fața și a marcat, sunt greșeli care într-un astfel de joc pot face diferența. Și cam așa a fost, căci apoi am căzut psihic. Am fost moi, ei erau mereu primii la minge și ne-au bătut pe merit. Nu am avut tonusul necesar pentru acest meci, în schimb ei au avut tot ce ne-a lipsit nouă azi, multă, multă atitudine în primul rând. Într-adevăr, toată lumea ne dădea favoriți, dar într-un asemenea derby de tradiție nu contează locurile echipelor din clasament. Diferența de puncte se anulează automat dacă nu dai totul pe teren și prinzi o zi proastă, cum a fost cazul nostru. Îmi pare rău că am pierdut, mai ales că am jucat acasă. Oricum, nu aveam voie să pierdem un meci ca acesta, indiferent unde se juca”, a spus tânărul fotbalist de bandă dreapta, utilizat încă odată în linia de fund.

Ca și colegii săi, Costin a fost tratat de spatele de galeria arădeană, care nu a putut digera un eșec în marea confruntare cu rivalii de pe Bega. „Nu am mai trăit niciodată așa ceva, suporterii ne-au mai fluierat, ne-am mai criticat, dar niciodată nu s-au întors cu spatele la noi până astăzi. Știu că sunt supărați pe noi, dar noi suntem primii care suntem dezamăgiți de maniera în care am jucat și am pierdut. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm azi, poate și mai mult decât suporterii, am vorbit toată săptămâna despre acest derby, ne-am încurajat unii pe alții și nu concepeam să nu câștigăm. De vrut, am vrut, dar s-a văzut că nu am putut…Sigur, contează și absența domnului Ionuț Popa de la echipă, ne-am obișnuit cu el și cu ceea ce ne transmite înainte sau în timpul meciurilor, dar nu avem nicio scuză pentru înfrângerea de azi. Noi am intrat pe teren, noi suntem actorii acestui derby, noi am băgat-o și tot noi trebuie să o scoatem, chiar de etapa viitoare, la Cluj”, a adăugat fotbalistul originar din Bistrița, sosit la Atletico la vârsta de 15 ani.

UTA – Poli, din cadrul etapei a 33-a a ligii secunde, a fost decis de golurile lui Alin Ignea și Alin Manea.

12 comentarii

  1. Nesimtitilor !!! Oricare meci , oricare , dar nu cel cu poli sa il trantiti !!! Nu meritati sa jucati la aceasta echipa !!! Etapa viitoare iar o sa stati capra in fata celor de la U , cum s a intamplat in ultimii ani ! Rusine MERCENARILOR !!!

    0
    0
    1. Macar taceti, macar atata respect sa mai aveti fata de Aradeni sa taceti si sa nu ne credeti prosti…….. mercenarilor…. sper sa vina ziua cand sa va fie frica impreuna cu meszar si gasca de profitori sa iesiti din casa…..

      0
      0
  2. TROMPETELOR mai aveti tupeu sa deschdeti gura BLATISTILOR numai cand vin prime aveti atitudine MARS din ARAD BLATISTI ORDINARI

    0
    0
  3. COSTINE ,nu te supara pe mine dar cum sa cazi psihic dupa ce ai luat gol in primele min. ale meciului !? Pai cu SNAGOVUL cand v-au condus tot cu 1-0 si apoi a-ti mancat pamantul castigand cu 3-1, atunci de ce nu a-ti cazut psihic s-au cu Chindia la fel, despre ce vorbim,trebuia sa mancati pamantul sa maturati cu ei pe jos la cata lume a venit la stadion , aici la meciul asta nu trebuia sa existe motive , nu a-ti avut nicio ocazie clara la poarta lor !!! Nu stiu cum o sa ii castigati prea curand pe admirabilii spectatori si galeria care au fost nemaipomeniti care au ceat pt. voi o atmosfera extraordinara cum nu gasesti nici in liga1a !!!

    0
    0
  4. Când vinzi un meci rivalilor de moarte nu ai nicio scuză, dar absolut niciuna.
    Voi credeți că toată lumea-i tâmpită, mă, să bage botul la toate aburelile voastre?
    Care ești, mă, bărbat, din tot lotul ăla, și ieși chiar și sub anonimat și dai in gât toată mizeria de ieri?

    0
    0
    1. Eu nu cred ca poate cineva să îi zică lui Cipri Rus să o lase mai moale, poate mercenarii ăștia, foști campioni sau jucători de liga întâi, ăștia poate..! Un antrenor ca Leo Grozavu v-ar trebuii vouă să vă scuture puțin de figuri și besini!

      0
      0
  5. Lucian,nu crezi ca ar fi mai potrivit sa avem o reactie oficiala din partea lui Meszar referitor la umilinta traita ieri si poate ne spune ce doreste cu aceasta echipa???Sa ne spuna el cat mai tolereaza amatorismul asta?!?

    0
    0
  6. Eu nu cred că a fost blat, a fost o zi din aia când nu îți iese nimic! Dar… DAR!! Se aude că etapa viitoare s-ar putea sa o lăsați mai moale, la indicațiile venite din,, alianța vestului”.. Dacă veți pierde fără luptă, nu suntem proști, ăștia mai în vârstă care am mai văzut blaturi, deci dacă vom sesiza noncombat va vom huiduii la următorul meci din min1 până la final indiferent cât de bine veți juca cu petrolul! Nu e problemă dacă pierdeți, dar vrem ATITUDINE! Iar dacă nu simțiți că trebuie să vă sacrificați pt acest club, atunci plecați la Bistrița, Timișoara, Lugoj, Galați,Aiud, București să luptați pt echipele din localitățile natale! Cum jucați voi pot juca și tinerii arădeni împrumutați pe la alte echipe sa vă facă vouă loc!

    0
    0
  7. Ce mai comentezi Costin???? Mars afara din club tu cu toti colegii, stafful si conducerea!!! Tradatori ce sunteti!!! Plecati odata ca nu mai va suporta nimeni!!! Cat rabdare sa mai am cu voi????

    0
    0
  8. Pana la meciul asta,am mai vociferat in tribuna,in limita bunului simt,v-am menajat ca deh….,sunteti ai nostrii,dar vad ca pe voi va doare in basca de noi,adica intr-un fel ne sunteti dusmani,eiii….,atunci schimbam foaia,vociferararile se vor schimba in huiduieli,si sa nu va mire daca veti fi injurati ca la usa cortului ! Stiu,nu sta in caracterul suporterului utist sa-si injure jucatorii,nici macar adversarii,dar felul in care ne tratati si felul in care a fost abordat meciul asta de catre voi inpreuna cu cel care se crede antrenor,cel putin pe mine ma absolva de orice retinere! P.S; pentru cei care vor sarii in sus si ma vor face spargator de seminte,sau suporter de ”carton”,va anunt ca detin abonament neintrerupt din anul 1986 !!!!

    0
    0
  9. Cea mai slaba echipa si cel mai urat joc pe care l-am vazut de o gramada de ani.Jucatori foarte slabi,antrenor de nici un fel(la un joc ca acesta sa joci acasa cu un singur virf) atacul a fost praf,despre conducere nu stiu ce sa spun,nu cunosc situatia,sunt plecat de 35 de ani,si pentru meciul asta m-am trezit de dimineata bine sa-l vad dar a fost ceva mizerabil.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button