Fotbal judetean

Încă o echipă timișoreană a triumfat pe „Motorul”, cea de arbitri în cadrul „Cupei Prieteniei”





În ciuda vremii capricioase, prima etapă a ediției 2018 a turneului „Cupa Prieteniei”, patrulater rezervat arbitrilor din județele Arad, Timiș, Bihor și Bekes, s-a consumat astăzi, pe terenul „Motorul”. Așadar, a venit rândul arădenilor să fie gazde ospitaliere, cedându-le trofeul colegilor timișoreni.

În meciurile eliminatorii, Timișul a învins Bihorul, iar Aradul a trecut cu 1-0 de maghiarii din Bekes, prin golul lui lui Mako.

În finala mică, după timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1, între Bekes și Bihor, iar loteria penalty-urilor le-a surâs „fluierașilor” de peste Graniță: 8-7!

Arădenii au primit un penalty și au marcat prin Bogdan. Meciul a continuat pe contre, cu multă risipă de energie de-o parte și de cealaltă, însă cavalerilor fluierului de pe Bega au reușit o remontada, după 1-1 la pauză au dat golul victoriei pe final de meci. Așadar, după Poli, o altă echipă timișoreană pleacă învingătoare din Aradul Nou, dar de această dată nu au existat fețe încrețite, ci doar voie bună la repriza a treia de la restaurantul Hotelului President.

„A fost astăzi a 17-a ediție a turneului de fotbal la care participă colegi din Județele Arad, Timiș, Bihor și Bekes din Ungaria. Este un prilej bun de a depăna amintiri și de face planuri de viitor. Bucuria de a ne revedea cu ei, prietenia ce ne leagă sunt întărite prin acest turneu care, de altfel poartă sugestiv numele de <<Turneul Prieteniei>> și pe care ne dorim să-l ducem mai departe încă mulți ani de acum încolo”, a spus Răzvan Cadar, președintele Comisiei de Județene de Arbitri Arad.

Selecționata arădeană de arbitri, coordonată de Corneliu Tiulea, Leontin Buda, Emil Arsa, Romulus Tănăsescu și Marius Alexa, i-a trimis azi pe teren pe: Cășuț – Jurcă, Bogdan, Hărduț, Pîslaru, Mako, Saladea, Iovescu, Olariu, Gornic, Nicoraș, Pană, Vesa, Calnacov, Rus, Rusu, Dreghici, Bîtea, M. Ardelean, Cadar și Coroban.

Etapa viitoare va avea loc în toamnă, în județul Bihor.

Mini galerie foto de la ˝Turneul prieteniei˝

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button