Crisul Chisineu-Criș

Abrudean: „Valoarea a fost clar de partea noastră, victoria e pe deplin meritată”





Crișul Chișineu Criș a învins pentru prima oară în deplasare în acest retur, 1-0 pe terenul penultimei clasate, CSM Lugoj. Golul din prima repriză al lui Piț a adus cele trei puncte pentru echipa antrenată de Adrian Abrudean.

„O victorie muncită, dar și meritată în același timp. Felicit jucătorii pentru atitudine, pentru modul în care s-au concentrat în acest joc. Am controlat jocul în cea mai mare parte a timpului, am avut o posesie bună. S-a jucat pe un teren bun, pe care s-a putut construi, am creat câteva faze frumoase. Adversarul, în ciuda locului din clasament, formează o echipă ce încearcă să joace, i-am văzut și etapa trecută, iar Cermeiul nu a avut meci ușor cu ei. Până la urmă, valoarea a fost clar de partea noastră și victoria este una pe deplin meritată” a declarat Abrudean la finalul disputei din Banat.

Până la finalul sezonului, echipa chișeuană mai întâlnește pe teren propriu pe CS Hunedoara și Unirea Alba Iulia, cu deplasarea la Giarmata intercalată între cele două. „În ultimele trei etape, vom juca cu echipe care au mare nevoie de puncte. Ne dorim să câștigăm toate jocurile, vom vedea dacă și putem. Vrem să terminăm campionatul cât mai bine”.

Momentan, Crișul se află pe locul 6, la un singur punct în spatele Gloriei Lunca Teuz Cermei, dar elevii lui Radu Anca au o partidă în minus.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button