Stranieri aradeni

Hațegan, pe Stamford Bridge: Arădeanul fluieră returul semifinalei Europa League, dintre Chelsea și Frankfurt





Prestațiile lui Ovidiu Hațegan au fost apreciate de UEFA, drept urmare arbitrului arădean i s-a încredințat returul semifinalei Europa League, dintre Eintracht Frankfurt și Chelsea Londra. În tur, în Germania, scorul a fost egal, 1-1, astfel că lupta pentru calificarea în ultimul act rămâne deschisă. Partida se va disputa joi, 9 mai, la Londra, pe stadionul Stamford Bridge și va transmisă în direct de DigiSport 1, TelekomSport și Look TV.

Este cea de-a doua semifinală de Europa League din cariera lui Hațegan, care a mai arbitrat și duelul dintre Manchster United și Celta Vigo, din sezonul 2016-2017. În runda precedentă din cupele europene, Hațegan a fost delegat la partida revanșă din sferturile Europa League dintre Napoli și Arsenal (scor 0-1).

Arădeanul de 38 de ani este cel mai bine cotat „fluieraș” român al momentului și face parte Elite Class, cea mai importantă categorie a arbitrilor de la UEFA. În Anglia, Hațegan va fi ajutat de brigada sa obișnuită: Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, asistenți, Sebastian Colțescu și Radu Petrescu, adiționali, iar rezervă, Adrian Ghinguleac. Al patrulea oficial delegat este Pavel Královec, din Cehia.

Ovidiu Hațegan are în palmares până acum 19 partide din grupele Ligii Campionilor. A participat la turneul final al Campionatului European din Franța 2016 și la cel al Jocurilor Olimpice din Brazilia din același an. A ratat prezența la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia 2018 din cauza unei greșeli grave la meciul din play-off dintre Irlanda și Elveția, când a dictat eronat un penalty în favoarea oaspeților.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button