Șoimii Lipova

Sabău, după remiza de sub Drăgana: „Trebuia să fim mai temperați la 0-1, însă șansele de promovare rămân aceleași”





Pentru a doua etapă consecutivă, formația lui Flavius Sabău pierde avantajul de un gol în fața unei echipe din județul Alba. După Unirea, și Metalugistul Cugir a revenit pe tabelă în „intermediara” din această seară, chiar dacă era în inferioritate numerică după eliminarea lui Vărărean.

Cert este că lipovanii au pierdut două puncte în fața liderului Reșița, pe care o întâlnește în derby-ul de promovare vineri, la Pîncota. „Nu sunt dezamăgit de acest egal. Am jucat la Cugir, împotriva unei echipe foarte bune și nu e ușor, la nivelul Ligii a 3-a, să evoluezi din trei în trei zile. Am făcut un joc bun, iar șansele la promovare rămân aceleași. Indiferent de ceea ce s-ar fi întâmplat aici,  trebuia să învingem Reșița. Le-am spus jucătorilor să fim mai temperați, să avem o posesie mai prelungită, însă s-a jucat pe contre. I-am înțeles pe jucători, după ce adversarul a rămas în inferioritate, au fost atrași de ofenisvă. Dar, asta ne-a costat, am primit gol tocmai pe o contră”, a precizat Flavius Sabău, antrenorul viceliderului, pentru ziarulunirea.ro.

Chiar dacă a pierdut orice șansă de promovare, Metalurgistul a ținut să facă o figură cât mai frumoasă în fața unei echipe ce încă speră la un loc sub soarele Ligii a 2-a.  „După modul în care am evoluat, meritam, din plin, să câștigăm. Îi felicit pe băieți, am arătat ca o echipă, deși am jucat aproape o repriză în inferioritate. Este păcat că nu am obținut o victorie, raportat la ce s-a întâmplat pe teren. Am jucat pentru Cugir, nu ne-a interesat de lupta la promovare”, a spus Marius Opric, tehnicianul grupării de sub Drăgana pentru aceeași sursă.

Tot colegii noștri de la ziarulunirea.ro au identificat mici incidente la pauza partidei de la Cugir. Avertizat după ce a marcat, pentru că a înjurat în direcția tribunei, Florin Istrate, fostul jucător al Unirii și Performanței Ighiu, a intrat ultimul la vestiare, fiind admonestat de public. De altfel, jucătorii celor două echipe au avut avut ceva de împărțit, în drum spre vestiare, un diferend verbal, dar și un conflict între Itu și portarul Filip, calmat în cele din urmă de intervenția celor doi antrenori și a „centralului” Szekely.

FOTO: ziarul unirea

8 comentarii

  1. Nu fi tu suparat de acest egal ca plangi tu dupa punctele astea,nu e prima data cand zici ca nu te intereseaza punctele dar o sa vedem cu ce ne surpinzi la sfarsit.si vezi ca Baieti de pe ,,maidan” te-au ajutat saptamana trecuta si tu nu ai fost in stare sa bati din nou,sau iar nu regreti punctele!?

    0
    0
    1. Alta prospatura cu criticile la el. Tu de unde ai aparut? Care sunt meciurile la care ai fost in tribune? Hai sa iti spun formatia de start a meciurilor cu Alba Iulia si cu Cugirul: fundasi – Sabau, Sabau, Sabau, Sabau; mijlocasi – Sabau, Sabau, Sabau, Sabau; atacanti – Sabau si Sabau, portar – Sabau. Nu au reusit sa ii bata pe aia, au mai pierdut puncte in retur, lasa ca la vara zboara toti astia de mai sus si aducem altii, ca treaba sa fie pur romaneasca! E bine asa? Jucatorii sunt roboti, nu au dreptul sa fie obositi, accidentati, cu probleme acasa etc, ei trebuie sa satisfaca toate pretentiile voastre, care nici nu sunteti in tribuna sa ii sustineti. Cand au castigat meci de meci, de ce nu ai scris „felicitari”, te dureau degetele?

      0
      0
  2. Daca ne uitam la ultimele rezultate (si nu numai) pot trage concluzia ca echipa cade fizic in repriza a doua. Lipova a luat multe goluri dupa pauza si a pierdut puncte vitale din aceasta cauza. Inclusiv in unele meciuri cistigate s-a tremurat serios pe final (cu Crisul acasa, la Giarmata). Nu se poate sa tremuri in halul acela la Giarmata (cu portarul salvind un cap al gazdelor la ultima faza) cind la pauza putea fi lejer 6-0. Acuma stiu ca o sa sara „prezi” Pop sa spuna ca n-am dreptate, dar il rog anticipat sa nu ma contrazica 🙂

    0
    0
    1. Mosule ai fost la meci la Giarmata ? Daca se termina 9-2 nu se supara nimeni de la ei . Si acum tremura echipa dupa meciul cu Crisul . Eu ca suporter al Soimilor te sfatuiesc sa mergi la meciurile unde merge Bobar ca tot pe langa el vad ca te invarti. Si lasa-ne pe noi cu echipa noastra . Apropo de care portar zici de cel pe care-l faceai slab la meciul cu Dumbravita ? Din ce am inteles si ieri a aparat foarte bine . Asa ca stai linistit du-te la alte meciuri si lasa-ne pe noi in pace.

      0
      0
    2. Ma repet va respect varsta . Apreciez ca va place fenomenul dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu deacord cu ceea ce scrieti . Mi-am contrazis tatal dc nu a avut dreptate, atunci nu va contrazic pe dv . Mi se par exagerate cuvintele scrise dar ma repet nu am chef de polemica azi . Eu imi fac treaba mea echipa la fel antrenorul la fel . Mai sunt 3 etape sunt multumit ca putem alerga ca in primele etape asa ca …..o zi buna va doresc .
      Ps. Nu am tremurat si nici nu vom tremura vreodata in fata cuiva

      0
      0
  3. Pe tine nu te mai contrazice nimeni de la meciul cu Crisul !!! Petschovschi ,am o rugaminte……te rog ,nu ne mai da sfaturi !!! Suntem cum suntem!!! In etapa 27 pe locul 2….. nu promovam? Asta e. Si Barcelona a pierdut dupa ce a condus cu 3-o !!! Asta e fotbalul !!! Nu avem conditie fizica? Ii treaba stafului si a conduceri, nu ii treaba ta, cum nici a noastra nu ii (adica a suporteriilor).. Anticipez ca de mananca buricul degetelor,pentru a-mi da replica ,dar te rog abtinete !!!

    0
    0
  4. Eu cred ca sportarad e un loc unde se pot exprima si păreri critice. Observ că dacă scriu unele lucruri mai critice imediat apar persoane care mă atacă. Oameni buni, pe orice site sau forum se pot exprima păreri critice atit timp cît o faci in limita pertinenței. În schimb, nu sint normale atacurile la persoană sau lipsa de politete. Altfel, Lipova e o echipă buna la nivelul diviziei C. Are in componentă jucători maturi, ce au jucat prin liga a doua (Calvin, Burla, Lazea, Popa, Poiana, Istrate, Sulea), dar și tineri ce au cîștigat/jucat finală de campionat national de juniori (Vasiu, care a marcat golul victoriei pentru Viitorul, sau Trabalka). De asemenea, juniorii sint anturajul loturilor naționale (Rusu, Banyoi). Cu tot respectul, Lipova are un lot bun pentru divizia C, nu e o echipă oarecare. Acest loc 2 nu e o imensă surpriză avînd in vedere lotul echipei. Orice ați spune voi, in acest retur se putea și trebuia să se obțină mai mult. Insă, de bine, de rău, Lipova este la mîna ei in acest moment. Mai are 3 meciuri (grele), pe care dacă le cîștigă atunci va promova. Mult succes !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button