National Sebis

Sebișul a bătut și Avrigul și e la al 8-lea rezultat util la rând: „Fără devotamentul băieților nu ar fost nimic posibil, sunt mândru de ei!”





Băieții lui Cristian Todea s-au încălzit mai greu în retur, dar și când s-au pus în mișcare sunt greu de doborât. După ce a bătut Reșița, Sebișul s-a întors cu trei puncte și de la Avrig și bifează al 8-lea rezultat util consecutiv.

Iar rezultatul e cu atât mai prețios cu cât sibienii pierd greu puncte pe teren propriu și se aflau la egalitate de puncte cu formația de pe Crișul Alb înainte de ultima „intermediară” a sezonului. „Am întânit o echipă harnică, muncitoare, care ne-au pus probleme în special pe final de meci. Au venit puțin peste noi, dar băieții au fost din nou extrem de determinați și concentrați și au meritat această victorie. În plus, așa cum în prima parte a turului am pierdut meciuri și puncte în urma unor episoade defavorabile, acum s-a întors puțin roata și șansa ne surâde și nouă. Dar, fără devotamentul băieților, arătat și astăzi pe un teren greu, la propriu și la figurat, această serie de rezultate bune nu ar fi existat. Am evoluat pe un gazon pe care stătea apa pe unele porțiuni, dar care – totuși – a rezistat bine până la final.  A plouat mult, iar meciul a fost de luptă, angajamentul era important, iar jucătorii mei chiar au dat totul din ei. Sunt mândru de ei și de fotbalul pe care-l practică. Să nu uităm că noi am jucat mereu deschis, ne-am creat mereu ocazii și am și marcat destule goluri și în primele runde ale anului, ne-au lipsit doar rezultatele. Acum încercăm să terminăm neînvinși sezonul, dar mai ales să practicăm același joc ofensiv”, spune Cristian Todea, antrenorul sebișenilor.

Szabolcs Szekely a marcat pentru al patrulea meci consecutiv în contul Sebișului, cu Unirea Alba Iulia și Școlar Reșița reușind câte o „dublă”.  „Sabi e un fotbalist letal în careul advers, care – într-adevăr – își revine mai greu din punct de vedere fizic după jocuri, dar când intră pe teren dă totul. În plus, îi plac provocările, iar echipa îl ajută mult”, a adăugat „Dulăul”.

Pe hârtie, sebișenii au un program destul de simplu până la finalul stagiunii, cu meciuri pe teren propriu cu Ghiroda și Deva și în deplasare pe terenul „lanternei roșii”, CS Ocna Mureș.









10 comentarii

  1. Aha….Unde mama lor sunt cei care te desfiintau,Cristi Todea?Sa apara acum,natia mamii lor?Se stiu ei…sunt acolo in birourui caldute si te urasc…Le-ai dat cu tifla in nas!Bravo!Lui .M Stoica in miniatura….nu i-a iesit….Maxime felicitari!Du-te,du-te tare Dulaule..apoi spune-le…v-am pupat pe nas….Pa!Sa planga amarnic dupa tine!Potlogarii astia,nu au nici un respect pentru ce a fost candva Crisana Sebis….Nici o treaba…

    0
    0
  2. Nu plang dupa el ca va veni salvatorul Sebisului in locul lui . Omul la care viseaza ,,cei care se pretind atotstiutori „.

    0
    0
  3. Giro in locul tau m-as abține sa comentez aiurea ca nu e nimeni curios ce treaba ai tu cu Todea sau nu stiu ce sa zic daca îți place asa mult poti sa îl iei acasa,apropo sunt de acord ca exista o singura persoana care dacă vine înapoi poate salva sebisul.

    0
    0
    1. Daaaaaa ala va fi salvarea voastra . Hai sa fim seriosi . Rar ti-e dat sa vezi asa oameni prefacuti. Toti de acolo sunteti niste Iude pentru Todea. Dar toti . Ma voi distra la maxim daca marele vostru salvator va da chicx. Oricum sa-i fie rusine ca isi lucreaza un coleg . Dumnezeu nu doarme si candva va veni randul lui sa fie lucrat.

      0
      0
      1. Todea a pierdut pentru ca e slab nu pentru ca l-a lucrat cineva. A pierdut pe oriunde a fost. Dacă a fost fotbalist bun nu inseamna ca e bun de antrenor. Dar roagă-te pentru el popa Cătălin.

        0
        0
    1. Pai atunci Ciba? Petcu? Sau mai bine cred ca ar reveni Pavel Cristea decât actualul director demisionar! Ce sa faceți mai cu ala în conducere? Distruge și clubul cum a distrus orice pe unde a trecut. Cine a fost deștept a scăpat de el!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button