Liga a 3-a

Liga a III-a, etapa a 27-a: Galda câștigă derby-ul suferinței cu Giarmata, Hunedoara trăiește periculos





Azi, ora 18

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – CNS Cetate Deva 2-0
Baranyi (23), Ghinescu (45)

FC Avrig – Naţional Sebiş 0-1
Sz. Szekely (45+1)

CSM Şcolar Reşiţa – CS Ocna Mureş 2-0
M. Staicu (75, 88)

Metalurgistul Cugir – Şoimii Lipova 1-1
Şaucă (69) / Istrate (28)

Unirea Alba Iulia – ACS Dumbrăviţa 1-3
Al. Giurgiu (28) / Bîrză (26), Ed. Soare (66), Alb. Voinea (72 – pen.)

CSM Lugoj – Crişul Chişineu Criş 0-1
Piţ (19)

Miercuri, ora 18:00

Millenium Giarmata – Industria Galda 1-3

Rosenblum (45+1 – pen.) / Alecu Cioară (43, 51), Adam (89)

CS Hunedoara – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-2

D. Creciunesc (18) / Polgar (42), M. Vlad (53)
Clasament
Etapa următoare (7-8 mai): Deva – Lugoj, Dumbrăvița – Cugir, Lipova – Reșița, Sebiș – Ghiroda, Criș – Hunedoara, Cermei – Giarmata, Galda – Alba Iulia, Ocna Mureș – Avrig.

35 comentarii

  1. Lugoj – Sebis, Lugoj – Chisineu Cris – doua meciuri in care oaspetii au avut evolutii asemanatoare. Aparare exacta, linie de mijloc experimentata si putina suferinta in atac. Desi au avut ambele evolutii modeste. Cu doi antrenori care banuiesc ca prefera sa nu ia gol, inaintea gandului de a marca. Oricum, doua echipe frumoase din jud. Arad.

    0
    0
    1. Sebisul nu mai are lot de promovare, iar Todea nu e un antrenor defensiv daca urmaresti meciurile dinainte. Insa cand Sebisul nu avea apararea pusa la punct, mereu conducea si era egalata la 2 sau chiar la 3! Toata linia de fund provine din liga a 4-a Bihor, am luat niste tineri de la locul 8 dintr-o serie de 12 din liga a IV-a. Deci Todea se descurca excelent dupa ce la inceput a fost blamat! Todea a fost recomandat de Dan Oprescu, cel care acum este la Romania Sub-18. Iar Oprescu a fost prima optiune a Sebisului. Inclusiv Szabolcs Szekely a unit vestiarul de la Sebis si se comporta ca un adevarat lider. Oricum multumim de gandurile frumoase!

      0
      0
      1. Ai punctat decisiv. Unitatea vestiarului a schimbat evolutia din ultima perioada a echipei. Dovada ca au scapat de blestemul egalurilor. Toate cele bune!

        0
        0
  2. Stati linistiti fratilor , ca oricum vine resita si ne da cu terenul in cap . Nu se vrea promovare la lipova , praf in ochi aruncati lipovanilor.

    0
    0
    1. Si ca nu se vrea promovare ai constatat stand acasa, in fotoliu? Cati lipovani, mandri de echipa care ii reprezinta vin la meciurile de la Pancota? Aceeasi 20-30 de oameni! O fi la capatul pamantului Pancota…lasa ca e mai aproape birtul! Mari suporteri…cati ati fost peste constructor, la stadion, sa ii rupeti gatul, ca echipa asta e pe drumuri de 3 ani? Nu stiti decat sa dati cu noroi, unul nu intrebati cu ce ati putea ajuta…macar cu sustinere din tribuna. Pe vineri se anunta 300 de suporteri resiteni, voi cati veti fi la Pancota? 50??? Mars!!! Ai vrea sa fi in teren si sa auzi scandari pt Resita, meciul fiind „acasa”? Te-ai gandit vreodata cum se simt baietii astia? Mi-e lehamite de din astia ca tine!

      0
      0
      1. Nu te supăra dar în 3 ani daca se vroia ceva sa se facă la Lipova se putea face dar după cum se vede nu sa făcut pre mult drept dovada că jucați meciurile de acasă pe unde puteți și atunci aveți pretenții de liga a 2 !!!!!!. hai sa fim serioși sau crezi că toți șanț proști numai voi santeti deștepți!!!!!!!)))))))).

        0
        0
        1. Si ce trebuiau sa faca cei din Lipova sa mearga peste cei de la CNI ? Tot amplasamentul este predat lor. Pana nu-l termina nu reintra in proprietatea lor . Nu crede nimeni ca sunteti prosti . Dar tu nici destept nu esti . Pentru ca esti unul care te-ai bucura de orice nereusita . Si ai avea o mare satisfactie daca echipa asta asa cum e modesta si micuta ar castiga campionatul. Tu stai acasa mai departe si tasteaza aici si comenteaza contra . Lasa-ne pe noi suporterii sa mergem la meciuri si sa-i sustinem cum stim noi .

          0
          0
        2. Nu este vorba despre cine e destept si cine este prost sau despre a avea pretentii de liga 2. Stadionul din Lipova este predat catre Compania Nationala de Investitii din 2016, ei au licitat lucrarea, ei au incheiat contractul de lucrari cu firma constructoare. Lipova nu are nici un cuvant de spus, trebuie doar sa plateasca cofinantarea. Obiectivul echipei a fost locurile 2-5, dar daca rezultatele i-au dus la altceva, de ce sa nu incerce? Pacat ca nu au sustinere din tribune si din spatele tastaturilor…oricum, nu le e usor. Multi sunt copii, unii s-au accidentat urat ( pt echipa sau pt lotul national), nu am vazut nici o postare in care sa se intrebe cum e Sulea, Banyoi, Dobrean, Gherasim etc. Deci, nimeni nu te ia de prost, dar spune-mi la cate meciuri ai fost „acasa” la Pancota? De deplasari nu intreb…

          0
          0
    2. Sa zici mersi te rog Sebisului pentru ca a invins Resita! Noi daca aveam lotul din sezoanele dinainte, zburdam in seria aceasta medie. Ca o paralela, noi nu am luptat cu Resita, ci cu UTA sau Poli Timisoara si mereu am patimit si de pe urma arbitrajului. Resita n-are nu stiu ce lot si ambele dezamagesc cand n-ar trebui. Ma surprinde totusi caderea Lipovei, pentru ca lot are. Mai putin jocul ultimelor etape…

      0
      0
  3. La meciul de la sebis recent resita a avut 10 suporteri, deci mai greu de crezut ca acum vin chiar 300 , păcat ca nu sa bătut o echipă ca alba iulia care a pierdut la sebis fără nici o sansa, la meciul cu lipova le-au si lipsit câțiva titulari , speram sa fie un meci frumos si cu șansa se poate câștiga , cum.au pierdut 2-1 la sebiș de ce sa nu poata si vineri

    0
    0
          1. noi ca liverpool, facem haz de necaz inainte de meci cand nu ne da nimeni nici o sansa in fata resitei, de parca ar fi barcelona 🙂

            0
            0
    1. Resita e destul de slaba echipa nu ar fi corect sa promoveze!ni stiu de ce lipova a jucat mai slab in retur oricum orice echipa va promova in urmatorul an va pica la loc!

      0
      0
    2. La Sebis Resita putea inscrie de cel putin 3 ori doar ca au avut si norocul de partea lor
      Legat de suporteri ne vedem la Lipova poate aveti surpriza sa nu venim 30
      La Sebis am mers 10 oameni pentru caa a fost si pus meciul aiurea toata lumea e la munca
      Noi nu ne comparam cu voi avem istorie, traditie si o peluza puternica

      0
      0
    1. De arădeni ziceam eu, voi normal că va încurajați echipa voastră … Arădenii, in loc sa susțină lipovanii ii vad deja morți și îngropați …

      0
      0
      1. Taceti si jucati fotbal! Nu invingea Sebisul 2-1 pe liderul Resita, daca va doream raul. Doi la mana, Lipova joaca foarte slab in ultima perioada! Asta-i adevarul, si aveti lot bun, dar nu mai sunteti „soimi” deloc. V-ati sabotat singuri cu Alba Iulia. Pai daca aveam noi seria asta in ultimii ani, inainte de a ni se taia din fonduri, zburdam. Cu tot respectul pentru Resita care este resedinta de judet si o echipa de traditie sa zicem!

        0
        0
  4. ORICARE DINTRE ELE VA PROMOVA ANUL ACESTA LA ANUL O SA retrogradeze! ASTA se va intampla si cu ENERGETICIANUL ,FOSTA SIRINEASA, asta ca sa vedeti unde este nivelul seriei!

    0
    0
    1. La aia este alta problema . Nu au oameni care sa conduca . Au un om cu bani dar fara minte. Nu poti schimba 30 de jucatori asa doar ca nu iti place tie ca patron . Ala nu are minte iar oamenii mananca banii de pe el

      0
      0
    2. Cand juca Sebisul cu UTA sau Poli Timisoara toti ne doreau raul. Iar utistii mereu s-au simtit complexati in legatura cu Sebis. Si noi aveam lot pe langa mediocritatea ligii actuale! Dar oricum loturile in B clar se schimba, deci ce zici tu nu e foarte plauzibil. In B nu rezisti daca nu aduci 6-7 jucatori macar.

      0
      0
  5. „””Nu te supăra dar în 3 ani daca se vroia ceva sa se facă la Lipova se putea face dar după cum se vede nu sa făcut pre mult drept dovada că jucați meciurile de acasă pe unde puteți și atunci aveți pretenții de liga a 2 !!!!!!. „””–-se vede ca nu ai nici o treaba cu echipa asta,cu orasaul Lipova! Scri fara sa te informezi. Tu crezi ca cineva isi doreste sa joace tot in deplasare? Bastane esti,,,,,,maro !!! nu iti place Soimii? Nu mai citi nimic de ei si nu mai scrie.

    0
    0
  6. Romanilor, mai deschideti ochii! Am fost noi insine, avem sau cunoastem persoane care, au avut posibilitatea sa lucreze sau sa traiasca, prin tari europene perioade scurte sau lungi de timp. Avem sau am avur sansa sa invatam cum functioneaza lucrurile in anumite tari. Intrebarea mea este: Pentru ce dracului suntem tot atat de tampiti si balcanici si nu bagam la cap, cum sa facem lucrurile sa functioneze si in tara asta a noastra? Ce dracului e atat de greu sa fim uniti putini, sa fim solidari, sa ne ajutam putin. Nuuuu, noi mai bine ramanem destepti, aroganti, chichotitori, bagatori de nas in curs si inculti. Ufffff…noi chiar nu ne mai cultivam si desteptam odata? Toata viata vrem sa ramenem retarzi?

    0
    0
    1. Nu e vorba de retarzi, e vorba de educatie, sau mai bine spus, de lipsa ei. Noi am crescut pe vremea comunistilor, vazand parintii nostri ca dau spaga in stanga si in dreapta pt a beneficia de lucruri/servicii normale. La fel ne crestem copiii, ei invata din comportamentul nostru acelasi lucru si, la randul lor, vor transmite „gena retardului” mai departe. Nici in sport macar nu e mai bine, cine e titular, incepand cu juniorii – cei cu bani sau cei cu talent? Trist!

      0
      0
  7. Horvath,pentru tine am un singur mesaj…..noi de 3 ani nu jucam in Lipova !!! As fi vrut sa o vad pe CSM jucand 3 ani de zile tot in deplasare si sa fie si pe unul din primele locuri. Am un respect prea mare pentru cineva din galeria voastra ca sa mai intru in polemici cu tine. Si da ai perfecta dreptate cand spui de galerie. Soimii nu are o galerie . noi suntem suporteri dar crede-ma ca am fost in mai multe deplasari ca si tine …….tine minte asta si totul pe bani mei,nu pe ai Soimiilor !!! Mai un lucru iti scriu,dupa care termin….Lipova are 11.000 de locuitori si joaca de trei ani in deplasare si ii pe locul 2 in divizia C. Cred ca ar trebui sa respecti echipa cum si noi va respectam echipa si traditia echipei voastre…….o seara placuta. Vineri cel mai buni sa invinga. HAI SOIMII !!!!

    0
    0
    1. Nu exagera,Lipova provine din liga a IV-a la fel ca orasul Chisineu Cris si comuna Cermei!Dar ok,e mai oras decat satele care o contin si pe Pancota. Lipova e un oras frumos.Sebisul din nefericire e cel mai invidiat oras din judet,pentru ca nu are trecut (decat la fotbal) dar are prezent economic.Nu am inteles niciodata de ce in Sebis baietii de la Siria sunt iubiti si nu urati.Ar trebui sa avem o ciuda mai mare pe ei decat pe Poli.Iar tu te lauzi pentru locul 2,dar Sebisul nu s-au laudat niciodata cu aceste contraperformante.Mereu scuze,va comportati ca o echipa sateasca.

      0
      0
      1. Da voi de unde proveniti ? Va trageti din AC MILAN sau Arsenal . Voi cine sunteti ? Ati fost fara istorie fara nimic . Acum ati primit si voi o identitate . Erati ai nimanui . Ca vreti voi sa credeti ca sunteti urmasii nu stiu carei echipe din Resita nu aveti decat sa visati . Tot bastarzi ramaneti nu veti fi regi niciodata .

        0
        0
        1. Iti dai seama toti descultii din lipova au ajuns sa comenteze
          Voi nu stiti ce face echipa voastra. Nu mergeti pe o deplasare, va zicea bine baiatul ala mai sus. O adunatura de birtasi. Ar trebui sa respectati Resita, ca nu am vazut unu din Lipova in Valea Domanului, nici macar cu un stegulet. Si prietene ar trebui tu sa lasi vorbele cu identitatea. Noi am uptat sa ne recastigam palmaresul, istoria. Am fost ai nimanui dar nu am renuntat vreodata la visul nosrtru. La voi daca echipa dispare maine, va reintoarceti la camp sa il arati si lasati meciurile, Asta e nivelul vostru de samantari. Ce sa faceti voi prin liga a 2-a, sa faceti audienta mai amre la digi sport cand joaca echipa ?

          0
          0
          1. Ma nesimtitule descult este tu si neamurile tale ba nesimtitule . Ma prapaditule la voi in valea domanului au fost 40 de aradeni si lipovani la meci . Un resitean mult mai civilizat ca tine derbdeule a venit frumos la unii dintre noi si a cerut un fular ca este colectionar si a primit unul . Chiar de la presedintele echipei lipovane l-a primit . Ma amarasteanule noi respectam orice adversar la schimbari indiferent de rezultat noi aplaudam jucatorii adversi dar nu agream tomberonisti ca tine . De fapt cred ca nici echipa din Resita nu se asociaza cu trogloditi ca tine . Am vazut cati sunteti si voi la meciuri . Nici la derbiuri nu ati adunat 500 de oameni cu tot cu oaspetii veniti.

            0
            0
          2. Am acceptat infrangerea iar la sfarsitul meciului din tur noi am aplaudat gazdele pentru victorie. Chiar cand plecam jucatorii resiteni au venit sa salute micuta dar frumoasa galerie resiteana si am aplaudat si noi jucatorii ca asa este civilizat . Unul ca Horvath trebuie eliminat pentru ca din cauza unora ca el sufera si restul . Si maine la meci indiferent de rezultat noi vom aplauda jucatorii pentru ca ei sunt cei care ofera spectacolul fotbalistic .

            0
            0
          3. Hai sa nu mai dam replici la oameni care se vede clar ca nu merg la meciuri, doar baga batul prin gard, de la confortul calculatorului de acasa. Nu ei sunt suporterii de care are nevoie fotbalul, ci de cei care isi incurajeaza favoritii si daca pierd, si care sunt acolo, pe vant sau ploaie, ca sa le fie alaturi

            0
            0
          4. Nu suntem organizati in galerie dar la meciuri mergem si in deplasari pe banii nostrii . La meciul de la Giarmata am fost mai multi decat gazdele .am fost peste 60 de sustinatori tacuti dar sustinatori .

            0
            0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button