Baschet

Hadzovic, după victoria ICIM-ului sub Tâmpa: „Victorie pentru a ne apropia medaliile, dar și pentru antrenorul nostru care și-a pierdut tatăl”





FCC ICIM Arad și-a adjudecat primul meci al finalei mici cu CSU Olimpia Brașov chiar sub Tâmpa și a devenit mare favorită la câștigarea, după patru ani, a unor medalii naționale.

Cu mici probleme doar în sfertul  trei, „galben-albastrele” au fost mai determinate decât brașovencele, iar căpitanul echipei (14 puncte, 6 recuperări şi 4 pase decisive în partida de aseară) explică și de ce. „Lupta pentru medalii aduce întotdeauna jocuri dificile. Unul dintre acestea am avut parte aseară. Ne-am luptat din minutul unu până la final. Am avut urcuşuri şi coborâşuri în meci, dar nu am renunțat niciodată la gândul de a învinge. Asta ne-a făcut să obţinem prima victorie din finala mică și să fim atât de aproape de a câștiga o medalie după câțiva ani. Am câştigat acest duel și pentru antrenorul nostru care şi-a pierdut tatăl. A fost alături de noi, chiar şi de la distanţă. Vreau să mulţumesc profesorului Dan Moraru pentru că ne-a ajutat în acest moment greu să obţinem victoria. Pentru a putea câştiga şi jocul de sâmbătă, ne dorim ca toți cei care iubesc această echipă să fie la Sala Polivalentă şi să ne susțină. Nu s-a terminat încă lupta cu Braşovul și avem nevoie de toată lumea” au fost cuvintele sârboaicei Brankica Hadzovic pentru baschetarad.ro.

După ce a aflat de decesul tatătului său, era clar că Bogdan Bulj nu va putea sta pe bancă în primul meci al finalei. Responsabil tehnic la partida cu Olimpia CSU a fost profesorul Dan Moraru, care și-a pus și el amprenta pe rezultatul pozitiv. „A fost o victorie extraordinar de muncită, fetele au fost convinse că pot câştiga. Rolul meu a fost ca să mobilizez tot timpul echipa şi să speculez calităţile lor individuale. Am încercat să modific puţin apărarea, să o alternez. În atac nu am putut schimba pentru că e greu să faci o modificare când te anunţă cu o zi înainte că eşti din nou antrenor la echipă, mai ales că nu am mai fost principal de 5 ani de zile”, a declarat Dan Moraru pentru aceeași sursă.

Meciul cu numărul doi al finalei pentru bronzul național, ce se dorește a fi decisiv pentru iubitorii sportului cu mingea la coș din orașul nostru, va avea loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 17, la Sala Sporturilor Victoria.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button