Handbal

Impact dur cu turneul semifinal: AHCM Slobozia – CS Crișul Chișineu-Criș 42 – 27





Turneul semifinal pentru promovarea în Liga Florilor a debutat cu un rezultat scontat. În sala de sport de la Făgăraș, AHCM Slobozia, o formație cu obiectiv impus încă de la startul sezonului – accederea în elită, a trecut fără probleme de vicecampioana Seriei D, Crișul Chișineu Criș. Diferența de experiență și mai ales de efectiv („galben-abastrele” abordează acest turneu în doar zece jucătoare de câmp) au fost evidente pe tot parcursul partidei.

Scorul pauzei, 21-10, vorbea deja de la sine, pentru ca rezultatul final: 42-27 să nu lase loc de alte comentarii. Chiar antrenorul Sebastian Tudor recunoștea că în compania unor echipe concepute încă din vara anului trecut pentru promovare principalele țeluri ale elevelor sale ar fi practicarea unui handbal cât mai modern și acumularea de experiență pentru la anul, când „ștacheta” va fi din nou ridicată la Chișineu Criș. „Fără îndoială, am dat peste cea mai bună echipă de la acest de la acest turneu semifinal, bine închegată, cu jucătoare cu experiență, care au mai evoluat inclusiv Liga Florilor. În schimb, noi avem un lot numeric destul de redus, nu am prea avut soluții pe bancă, dar chiar și așa sunt destul de mulțumit de evoluția fetelor din a doua repriză. În prima parte, am fost destul de timorate, dar mă așteptam atâta timp cât marea partea a jucătoarelor noastre nu au mai evoluat în meciuri cu o asemenea miză. Cum am mai spus, obiectivul pentru acest an ni l-am îndeplinit, acest turneu, în compania unor echipe foarte bune, e un bonus pentru noi”, ne-a declarat Tudor.

Boldor 8, Klimek 7, Puț 3, Damian 3, Petruse 2, Haidu 2, Lucușa 2 sunt marcatoarele Crișului în disputa din această dimineață.

Rămâne de văzut ce vor reuși Klimek și colegele sale în următoarele două partide ale semifinalei, sâmbătă, de la 12, cu Mioveniul și duminică, de la ora 10, cu Știința București. Șanse teoretice pentru un loc la turneul final mai sunt, însă și ceilalți doi adversari din grupă sunt de calibru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button