Liga a 3-a

Liga a III-a, etapa a 28-a: Unirea Alba Iulia – în mare pericol de retrogradare, Cermeiul o condamnă pe Giarmata și urcă pe locul 4!





Vineri, 10 Mai, ora 18.00

CNS Cetate Deva – CSM Lugoj  3-1

M. Lupu (55), Ed. Dina (65), Cocan (82) / Onţel (78 – pen.)

ACS Dumbrăviţa – Metalurgistul Cugir 2-0

Telescu (12), Voinea (52)

Şoimii Lipova – CSM Şcolar Reşiţa 0-2

Velcotă (6), Staicu (64)

Naţional Sebiş – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 3-1

Szekely (13), Mateucă (43), Susan (67) / Budur (79)

Sâmbătă, 11 Mai, ora 18.00

Crişul Chişineu Criş – CS Hunedoara 1-2
Ciornei (4) / D.  Creciunesc (28), Peter Lehel (72)

Gloria Lunca Teuz Cermei – Millenium Giarmata 5-2
Vlad (17), A. Iuga (32), Mager (45), Prună (71), D. Bulza (81) / M.Călin (33), Rosenblum (78)

Industria Galda – Unirea Alba Iulia 2-1
Daniel Lupşan (86), Alexandru Circov (88) / Andrei David (60)

CS Ocna Mureş – FC Avrig 1-3
T. Cristea (71) / M. Codrea (32, 53), S. Bucur (83)

Clasament
Etapa următoare (17-18 mai): Sebiș – Deva, Ghiroda – Ocna Mureș, Avrig – Lipova, Reșița – Dumbrăvița, Cugir – Galda, Alba Iulia – Cermei, Giarmata – Criș, Hunedoara – Lugoj.

12 comentarii

  1. Caracterele se vad la greu !!! Asa ca felicitari echipei SOIMII, pentru toate bucuriile care le-au adus suporteriilor de-a lungul intregului campionat. Felicitari stafului tehnic, pentru rezultatele avute si pentru gestionarea, multor momente neplacute. Felicitari presedintelui Radu Pop care a facut tot ce i-a stat in putinta,pentru a asigura conditile necesare,activitati fotbalistice. Mai avem 2 etape dupa care se va intra intr-o binemeritata vacanta. Sezonul viitor, vom reveni mai puternici decat campionatul asta. Se spune ca dupa fiecare batalie ,iesi mai puternic in viitor !!! imi pare rau,de aceea care nu vor mai avea ce sa scrie,dupa inchierea campionatului. Inca o data felicitari Soimiilor pentru indeplinirea obiectivului Locurile 1-5. HAI SOIMII LIPOVA SI LA BINE SI LA GREU> MULTUMIM CA NE-ATI FACUT SA CREDEM CA SE POATE !!! FORTA SOIMII……P.S felicitari echipei din Resita pentru prestatia avuta si mult succes in campionatul viitor

    0
    0
  2. Cand va ziceam ca Lipova nu vrea sa promoveze nu m ati crezut niciunu ! Din surse sigure v am zis ca nu vor sa promoveze !!!! Surse din interiorul clubului !

    0
    0
    1. no si ? …te incanta ca …drept ai zis ? eu zic asa : BRAVO Lipova. fara nici un fel de substraturi si intelesuri ascunse.

      0
      0
  3. Sa nu vrei sa promoveze într-o liga superioară de ce mai participat la competiție sa ardeti bani de pomana sau sa isi umple șmecheri conturile

    0
    0
  4. De ras. Cand ai 4 echipe de judet intr-o grupa de divizia c, si nu promoveaza nici una, dureros. Poate anul viitor sa traga careva la promovare si sa fie ajutata de celelalte, nu sa-si puna bete-n roata una la alta.

    0
    0
    1. Toate cele 4 echipe de liga treia impreuna nu au nici 45% din bugetul echipei Uta asta o stii ? Nu o stii .Atunci intreaba-te cine face performanta Chereches Bulza Pop Borlea sau altii ? Ma repet toate echipele de liga 3 din Arad . Care dintre ele crezi ca ar putea tine pasul financiar cu Uta, U Cluj, Petrolul, Arges, Mioveni, Rapid, Buzau, Chiajna, Calarasi, Turnu Magurele, Ripensia etc. Cred ca financiar nici una . Echipele de liga 3 merg pe ambitie pe multa munca si daruire.

      0
      0
      1. Sunt fericit ca totuși Crișul s-a menținut în primele 10 echipe, totuși n-aș fi crezut ca nu-i batem pe ăștia de la Hunedoara, credeam ca-i batem la 2-3 goluri diferența, da nu-i bai, de aceea e fain fotbalul, dacă s-ar ști echipa câștigătoare din prima ar fi plictisitor.

        0
        0
      2. Trebuiau să castige locul unu pt ei, pt cartea lor de vizită, presiunea ramanea pe autorități sau puteau vinde locul, acum se poate din nou, poate chiar isi asigurau o parte a bugetului pt urmatorul sezon si nu trebuiau sa stea cu mana întinsă la Jichici

        0
        0
  5. si vor fi 5 echipe in C !!! Pecica nu are cum sa nu promoveze.Joaca cu campiona judetului Hunedoara care ii vai mama ei….

    0
    0
    1. Este dureros si trist sa pierdut o calificare …poate acuma sunteti convinși totul sa jucat pe cinstite pe munca si pe daruirea fiecarui jucator am fost alături de echipa cu sufletul si nu este ușor…dacă se dorea stitii foarte bine se cumpara un meci sau două si eram promovați dar felicit echipa ,statul si pe domnul Pop pt corectitudine si seriozitate…sunt si voi fii convins următorul campionat vom fii mai puternici si mai buni dar si mai atenti si mai uniți. Doamne ajuta Hai Lipova.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button