Gloria LT Cermei

Victorie concludentă pentru băiețelul căpitanului, dar și pentru un ultim atac la podium: „Ne pare rău că am condamnat Giarmata, dar Cermeiul joacă doar pe teren”





Gloria Lunca Teuz Cermei a bifat cel de-al treilea succes la rând și bate din nou la ușa podiumului. Lipova e la două puncte în fața „sămădăilor”, care mai au de jucat la Alba Iulia și acasă, cu Metalurgistul Cugir.

Deși Giarmata și-a jucat ultima șansă astăzi, cermeianii nu au făcut nicio concesie și au obținut o victorie concludentă. „Aceste puncte i le dedicăm căpitanului Alex Nistor, care-și botează azi băiețelul, pe Ayan. Atât el, cât și nașul Norbi Polgar, au lipsit azi de la meci, dar echipa a făcut un joc bun și fără ei. Le-am spus jucătorilor mei să nu îi lăsăm pe cei de la Giarmata să combine prea mult, am câștigat destul de repede mingea și ne-am creat multe ocazii de gol. Am marcat, poate, din poziții grele, dar situațiile clare le-am cam ratat. Scorul putea fi și mai mare, dar e bine și așa.  Ne pare rău că am condamnat Giarmata, dar s-a demonstrat că Cermeiul joacă doar pe teren. Am câștigat și la Hunedoara, încercăm să câștigăm și la Alba Iulia și, acasă, cu Cugirul și să atacăm din nou podiumul. Regretăm enorm în special înfrângerile cu Galda și Deva, dar acum nu mai avem ce face decât să încercăm să terminăm cât mai bine sezonul. Și acest loc 4 pe care îl ocupăm acum e o performanță pentru Cermei, dar am vrea și mai mult”, spune Radu Anca, antrenorul Cermeiului.

Vlad și Mager au reușit goluri de kinogramă azi, iar Prună l-a imitat pe Maradona cu o pătrundere solitară printre fundașii adverși și o execuție cu sânge rece din careu. „Mereu le spun jucătorilor mei să aibă curaj și tragă de la distanță, căci dacă lovesc bine mingea sunt șanse mari să înscrie. Mă bucur că m-au ascultat și azi într-adevăr am văzut două goluri frumoase. La fel pot spune și despre reușita lui Victor (n.a. Prună), care a jucat și el tot mai bine de la meci la meci, e un mijlocaș complet”, a adăugat Anca.

5-2 a arătat tabela arenei din Cermei în meciul dintre Lunca Teuz și Millenium Giarmata, în cadrul etapei cu numărul 28 a Ligii a 3-a.









4 comentarii

  1. Toma atacant la Reșița… care promovează!
    Aldan fundaș la Pecica… care se pare că promovează!
    Jorza mijlocaș la Rapid…. care se pare că va promova!
    Prună la Cermei… mijlocaș complet! Vasiu fundaș și Trabalka atacant la Lipova… care a tras la promovare!
    Vlad și Iuga ..mijlocași de buzunar … pasatori și marcatori la Cermei!
    Uitați! O echipă formată din utiștii de generația 97’…98′ care NU au loc la UTA COVACI SALONTA!
    Din cauza caracterelor celor din staff.ul clonei UTA!
    Fotbalul se joacă nu se păcălește!
    Bravo „antrenorilor” de la UTA care culeg acuma exact ce au semănat: rușine… dispreț… un amatorism penibil…
    Viitor de aur Are UTA!

    0
    0
  2. No comment!Pacat ca Cermeiul nu vrea,sau ma rog…nu ar birui in Liga a 2-a,financiar…Copie la Indigo cu vechea Bistrita si CFR Cluj….Poate,poate….pe viitor,daca se incrunta….ca de putut,sunt convins ca pot in orice minut…
    Distractie maxima,placuta va doresc,fam Nistor!Multa sanatate si fericire in viata,Ayan!Marca banul nanasule,Polgy!Esti la serva!Sa cante muzica,sa danseze lumea!
    Se boteaza un pui de fotbalist!

    0
    0
  3. bine spus @aurelian se stie clar din cauza cui nu au loc cei enumerati de tine ….din cauza lui pacurar sa nul includem si pe nea Feri aici daca el raminea era cu totul altceva cu acesti baieti si bafta tuturor la promovare

    0
    0
  4. Foarte bine punctat d-le Aurelian, de oameni ca tine, bine informati si implicati in fotbal, are nevoie Aradul. Ideea este ca, primul stagiu l-am depasit, cel de informare dar, din postura de suporteri, ai echipei UTA, trebuie la randui, sa ne implicam si noi, asa cum e nevoie. Presiune pe cei ce conduc fraiele echipei si pe jucatori! De ce? Pentru ca UTA nu e echipa de duzina, UTA e cea mai galonata echipa din provincie si locul ei este in Liga 1. Presiune din partea suporterilor exista si in tari ca Anglia, Germania, Franta si nu orice presiune, ci maxima. Vi se pare ca Romania, este, peste tarile enumerate anterior?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button