Crisul Chisineu-Criș

Abrudean: „Am pierdut nemeritat după aspectul jocului” v.s. Spătaru: „Ne mai așteaptă două finale”





Crișul a pierdut și șansa matematică de a termina campionatul pe podium, după înfrângerea de pe teren propriu în fața celor de la Hunedoara.

Gazdele au început bine, cu o minge trimisă în bară chiar în primul minut de Bozian, ca după alte doar trei minute Ciornei să deschidă scorul. În cele din urmă însă Hunedoara a întors rezultatul și a obținut o victorie uriașă în lupta pentru evitarea retrogradării. „Am început foarte bine meciul, am avut o bară și apoi am reușit un gol rapid. Oaspeții, fiind cu cuțitul la os și având –  totuși – jucători valoroși nu s-au predat și au ripostat, au avut și ei ocazii, dar nici noi nu am stat rău cu fazele de poartă. Din păcate, însă,  de marcat au marcat ei. După pauză, hunedorenii au revenit de la vestiare mai motivați, iar noi, cu toate că am avut mari ocazii, poate și un penalty la Modan, nu am reușit să mai marcăm. În schimb, pe o greșeală de marcaj, ne-au dat golul al doilea și asta a fost tot. Păcat că am pierdut, poate nemeritat, după aspectul jocul și mai ales după ratări, dar astăzi s-a văzut că determinarea și ambiția pot duce la victorii neașteptate“,  a declarat Adrian Abrudan la finalul confruntării de sâmbătă după-amiază.

De cealaltă parte, hunedorenii respiră mai ușurați după trei puncte de aur și așteaptă cu interes confruntarea de etapa viitoare împotriva celor de la Lugoj. „A fost un meci foarte greu pe care nu l-am început bine, dar pe parcurs am reușit să avem ambiție și determinare și am pus stăpânire pe mare parte din partidă. Cu toate că gazdele au avut ocazii mari de tot, noi am reușit să marcăm cu un gol mai mult și iată că am reușit astăzi să câștigăm 3 puncte extrem de importante pentru situația noastră din clasament. Mai avem două etape și sunt ca două finale, sperăm ca la sfârșit să fim deasupra liniei”, a declarat Raul Spătaru, tehnicianul Corvinului.

3 comentarii

  1. Abrudene nu ne imbata cu apa pe cei care am dat candva in minge……si te intreb daca astazi se mai fac,,intrajutorari,,intre echipe ca unele rezultate >put< amarnic a blat…?Acum Hunedoara ar fi salvata…….dar Unirea A-I.spera sa faca 4 puncte in cele 2 etape ramase si deci vrea 1 punct sa obtina la Cris ????!!!Mafiotii se ajuta intre ei,ce zici Abrudene ?De erai antrenor la Lipova sigur nu ratai promovarea Stili…!Conducatorii resiteni sunt prieteni intimi cu ai Unirii si sa vezi meci de meci la Galda in ultima etapa !

    0
    0
    1. Albautistule bucura-te de pensie si te tot tufa grija de altii . Esti penibil mosule . Vezi-ti de treaba ta si de echipele din alba si nu tot jigni in dreapta si stanga . Ca esti om cu scoala dar la cum te manifesti esti …..

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button