Fotbal juniori

Sâmbătă, pe „CPL”, echipe din trei țări se bat pentru un loc în finala Champions Trophy Under 11





Academia Ladislau Broșovszky aduce în orașul nostru una dintre cele mai importante competiții globale rezervate fotbaliștilor născuți în anul 2008 și mai mici, Champions Trophy Under 11. Sâmbătă, pe terenul „Brosovszky – CPL”, din Grădiște, cel puțin 12 echipe din trei țări (România, Serbia, Ungaria) se vor bate pentru un loc la turneul final de la Belgrad, programat între 21 și 23 iunie, unde se va juca cu trofeul pe masă.

Competiția de la Arad e organizată în sistem Open, participantele care au confirmat prezența până astăzi fiind: Academia Broșovszky (cu două sau trei echipe), UTA 2009, Șoimii Lipova, Victoria Nădlac,  Juventus Timișoara, ACS Ghiroda, Campione Belgrad, Ivica Belgrad și Grocsis Gyula.

Se va juca în sistem „fiecare cu fiecare” în grupele ce vor fi formate, în meciuri a câte 18 minute, fără regula offside-ului. Primele două clasate ajung în semifinale, dar se vor juca și meciuri de clasament. Partidele vor începe la ora 9 pe cele două mini-terenuri amenajate în Grădiște, medaliile urmând să se împartă după-amiază. Partenerii puternicului turneu sunt Sailing Pass, Centrul Municipal Cultural Arad și Asociația Județeană de Fotbal.

Campioana de la Arad se va afla printre cele 128 de echipe din Europa, plus două din Asia, care vor disputa finala peste o lună în capitala Serbiei. Deținătorea trofeului este Liverpool.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button