UTA Arad

UTA a întors Bacăul și mai alungă din norii negri: „Am fost cu moralul la pământ, dar până la urmă a ieșit bine”





Echipa fanion a Aradului a încheiat seria de șase meciuri fără victorie în compania celor de la Aerostar Bacău. După o primă repriză extrem de modestă, încheiată cu avantajul moldovenilor, utiștii au schimbat total placa după pauză și au întors meciul pentru punctele ce îndepărtează definitiv orice emoții privind prezența și de la anul în eșalonul doi al fotbalului românesc.

Ionuț Neagu și Cipri Rus au anulat reușita lui Vraciu pe fondul unei atitudini total schimbate față de primul act și chiar și precedentele confruntări.  „Un meci trăit la maxim de toată lumea ce a fost la stadion. Am studiat echipa adversă, dar a schimbat sistemul tactic și la primul ei atac a marcat. Am intrat la pauză cu 0-1, am schimbat sistemul de joc în 4-1-4-1 și am reușit să întoarcem scorul. Nu să mă dau mare antrenor, e meritul jucătorilor, inclusiv rezervele ne-au ajutat și am întors din nou un rezultat ca și în alte ocazii în acest retur. Din păcate, iarăși am luat gol și e nemulțumitor. Trebuie, însă, să se știe, am fost cu moralul la pământ înainte de acest meci, decimați, cum s-ar spune. Mi-a fost greu să vorebsc cu jucătorii, sunt probleme în vestiar, probleme de încredere și au mai apărut și actul de indisciplină al lui Bodo Kanda, care ne-a lipsit astăzi. El și-a cerut deja scuze, dar oricum nu ar fi putut evolua astăzi din cauza unei accidentări. Până la urmă, a ieșit bine și asta e cel mai important”, a declarat Cristian Păcurar imediat după finalul disputei cu băcăuanii.

„Secundul” UTA-ei a motivat și titularizarea lui Alex Manea, deși acesta a recunoscut că este doar la 25-30% din potențial. „L-am ales pentru determinarea, răutatea și agresivitatea lui, dar și pentru tot ce înseamnă el pentru clubul UTA. Lui Manea îi expiră contractul în vară, el încă nu e bine, se antrenează cum poate de trei-patru săptămâni, dar e acolo când apelezi la el. Din păcate, a fost eliminat azi, dar primul cartonaș galben nu îl merita”, a adăugat Păcurar.

De altfel, tehnicianul arădenilor a trimis ceva săgeți în direcția „fluierașilor”. „Nu vreau să mă plâng de arbitraje, dar spuneți și dumneavoastră, a fost sau nu 11 metri la Popa la Cluj? Merita Manea primul <<galben>> astăzi,? Apoi, lovitura liberă din care am fost egalați de Șirineasa nu a prea fost, iar ultimele trei cartonașe galbene pentru care Copaci a fost suspendat au fost și ele nemeritate” , a mai punctat „secundul” UTA-ei.

În locul lui Paul Copaci pe banda stângă a defensivei a activat Ionuț Gavrilă, iar Melinte a fost în premieră căpitan al „roș-albilor” după ieșirea lui Cipri Rus. „Gavrilă s-a achitat bine defensiv de sarcini, are determinarea care le lișpsește multora. Dar el va crește lângă cei cu experiență, va prinde încredere alături de ei. După abaterea disciplinară a lui El Hasni, Melinte a devenit al doilea căpitan”, a mai explicat Cristi Păcurar.









7 comentarii

  1. Pai cum sa te dai mare antrenor cand cu 6 jucatori de liga 1 câștigi tot o data la 6-7 etape. Daca pierdeai era vina arbitrului azi asa e meritul tău ca ai schimbat sistemul de joc. Esti patetic.

    0
    0
    1. Câte galbene a luat Copaci pentru faulturi?
      Toate pe comentarii și înjurături la adresa arbitrilor.
      Din nou o luam de la capăt din vara. Nu va mai suport!!! În fiecare an aceiași placa o aveți, ca va pregătiți pentru la anul. Și acum în iarna când ați adus jucători ca Melinte, Seroni, Ciucur, Kanda, spuneați ca ei vor fi scheletul împreună cu ce avem la club. Pana când au contracte? În vara iarăși renunțați la majoritatea și iarăși ne pregătim pentru celalalt an.
      Nu vreau sa ma dau mare suporter, dar o dam în miticisme.

      Doar UTA!

      0
      0
  2. Corect pe undeva…dar doar pana undeva!Am castigat si in comparatie cu alte meciuri de toata jena,am vazut dorinta si travaliu,atat cat s-a putut,in conditiile date..
    Bravo Manea!Asa cum ai putut!Felicitari maxime Hrezdac,ca si mereu,Gavrila(care mi-a placut sincer).Prevad ca vor dispare alte nume pe posturile lor…Bravo!
    David Popa?No comment…si in prima repriza am jucat tot in zece…Noroc cu Cipri Rus…sus-jos,stanga-dreapta…Poate ca l-as fi inlocuit pe Popa cu Isac…Dar nu sunt antrenor,nu ma pricep si cand tragi linia dupa un meci de 3 puncte ramase la Arad….cu o echipa la retrogradare,nu as putea sa mint ca exult de inflacarare,neaparat…
    Privitor la manjii UTA-ei(foarte buni)..cred ca Gaica a fumat 2 pachete de tigari…Le suda pur si simplu…Are cu ce sa se mandreasca!Poate daca Bodo Kanda face vacanta la Gaica,il va reconditiona,daca ii trec „basinile”,scuze expresia…Asteptarile au fost foarte mari asupra sa,poate si de aici….Nu prea cred ca un „scuze”,ar sterge cu buretele una,alta…
    DA!Exista marea problema(poate ca inteleasa),ca jucatorii sunt in mare tensiune si cu un fluieras,iritativ,incaseaza usor galbene…Prea usor,parca cersite…Este si asta o problema.
    Succes in continuare!Daca nu mai este pericol,dati minute copiilor!Hai si cu Zamfir!

    0
    0
  3. TOPOGANUL. Botis- ,Gligor-Seroni-Hasni-Iuga. sau pe note 8-7-6-5-4. !! Alt palier. Copil -Vadrariu-Kanda ,adică 7,-6,-5. !! Așa arată declinul valoric continuu al echipei !Topoganul ,cum e normal ,incepe de ,,,SUS”’ și merge ,jos ,pina la jucători. Noroc că mai apare cite un final de sezon ,căci nu se știe unde s-ar opri …..,,,derdelusul”’. !! Păcat de timp ,de bani ,de publicul ardent și nu în ultimul rând de. sănătatea fotbalului arădean ,nu lipsit de talente. . PACAT !!!

    0
    0
  4. IVAN si GAVRILA sunt jucatorii titulari pt. benzile laterale . Copaci este un jucator bun dar nu este pe postul lui. Costin mai are de muncit. Ciucur si Neagu jucatori cu suflet utili echipei. Acum aveti timp sa pregatiti campionatul viitor.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button