Fotbal juniori

120 de ani de fotbal la Arad: „Duelul” familiilor a prins contur la sala Școlii Gimnaziale „Aurel Vlaicu” Arad





Un nou proiect  gândit de Adrian Lucaci, președintele Asociației Județene de Fotbal Arad a fost pus în scenă de către profesorul Flavius Stoica miercuri după – amiază, la Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad. Dar nu ar fi reușit de unul singur, așa că sprijinul conducerii școlii precum și cel al președintelui comisiei de părinți, Mircea Petran și al vicelui, Laurențiu Puf au venit ca o mănușă.

”Joacă fotbal  în familie ” este la prima ediție, evenimentul adunând pentru început la start 8 echipe alcătuite fiecare din trei persoane (tată , mamă și copil), băiatul sau fata trebuind să aibă obligatoriu cel mult vârsta unui elev de clasa a V-a. În lipsa unui copil din familie, putea  fi folosit  un nepot sau o nepoată.

Având ca partener Consiliul Județean Arad și Universitatea Aurel Vlaicu Arad, AJF-ul arădean a oferit participanților, diplome, medalii și cupe, iar școala gazdă, dulciuri , apă minerală, sucuri și fructe.

Cele 8 echipe au fost împărțite în două grupe a câte patru echipe , fiecare purtând numele familiei. Astfel, în Grupa A , au fost repartizate echipele familiilor: Țica, Burcă, Dragoș și Neacșu, iar în Grupa B: Tăutan, Bonț, Furdea și Ceciu.

S-au jucat meciuri de câte 10 minute , la porți mici, duă sistemul fiecare cu fiecare, înregistrându-se următoarele rezultate:

Grupa A

Țica – Neacșu 0-0

Burcă – Dragoș 2-4

Neacșu – Dragoș 1-2

Țica – Burcă 0-2

Burcă – Neacșu 1-0

Dragoș – Țica 2-3

Grupa B

Tăutan – Ceciu 4-0

Furdea – Bonț 0-2

Furdea – Ceciu 0-0

Tăutan – Bonț 4-0

Bonț – Ceciu 1-3

Furdea – Tăutan 1-2

În semifinale s-au jucat următoarele meciuri:

Dragoș – Ceciu  2-1

Tăutan – Burcă 1-1 (0-1 , după executarea loviturilor de pedeapsă)

Finala mică: Ceciu – Tăutan 1-1 (2-1, după penalty)

Finala mare: Burcă – Dragoș 1-0

Echipa câștigătoare a primei ediții a evenimentului ” Joacă fotbal în familie” a avut următoarea componență: Petru Burcă, Darius Burcă , Luca Burcă și Roxana Grecu.

Meciurile au fost oficiate de arbitri arădeni Paul Iovescu și Denis Calnacov

În timpul desfășurării competiției , în sala de sport  și-a făcut apariția pentru mai multe minute și Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

De asemenea au luat cuvântul  la deschiderea seriei de meciuri, directoarea școlii, prof. Flavia Frățilă  și Flavius Stoica, iar  prof. Isabella Barbocz, director adjunct a oficiat premierea de la finalul evenimentului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button