Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 35-a: Șansa lui U. Cluj la un loc direct promovabil a scăzut considerabil, iar Petrolul îi amenință poziția de baraj





Marţi, 14 Mai

Pandurii Târgu Jiu – Chindia Târgovişte 0-2

/ Florea 65, L. Mihai 68

Miercuri, 15 Mai, ora 11.00

Metaloglobus Bucureşti – Luceafărul Oradea  0-1

/ P. Nemeș 76

Miercuri, 15 Mai, ora 12.00

CS Baloteşti – Energeticianul     1-4

/ Fl. Niculae 19 / Al. Gîrbiță 22, Gunie 23, M. Ioniță 28 – penalty, R. Petre 54

Miercuri, 15 Mai, ora 13.00

Sportul Snagov – ASU Politehnica Timişoara 2-0

Tazouti 73, Elek 88

Miercuri, 15 Mai, ora 16.00

SSC Farul Constanţa – Daco-Getica Bucureşti 0-0

Miercuri, 15 Mai, ora 18.00

UTA Arad – Aerostar Bacău  2-1

I. Neagu 51, Ciprian Rus 71 / Vraciu 26

ACS Poli Timişoara – FC Argeş 1-0

D. Codrea 75

Dacia Unirea Brăila – CS Mioveni 0-6

Năstăsie 7 și 61, V. Balint 9,  Isfan 25, M. Şerban 29, Hergheligiu 89

Joi, 16 Mai, ora 18.00

Academica Clinceni – Universitatea Cluj 0-0

Joi, 16 Mai, ora 20.00

Ripensia Timişoara – Petrolul Ploieşti  0-2

C. Pușcaș 10, B. Rusu 45

Clasament
Etapa următoare (18-21 mai 2019): FC Argeș – UTA, ASU Poli – Balotești, Oradea – Constanța, Daco-Getica – Brăila, Mioveni – Ripensia, Bacău – Clinceni, Energeticianul – Târgu Jiu, Târgoviște – Metaloglobus, Ploiești – ACS poli, U Cluj – Snagov.

7 comentarii

  1. CHINDIA TARGOVISTE ESTE CA SI PROMOVATA IN LIGA 1a, DUPA ACEASSTA VICTORIE DE LA TG. JIU, DACA INVINGE URMATOARELE DOUA MECIURI DE DISPUTAT ACASA CU METALOGLOBUS si LUCEAFARUL, ULTIMA ETAPA CU ENERGETICIANUL NICI NU MAI CONTEAZA !!!

    0
    0
  2. Da D-le NOSTRADAMUS, intradevar asa easte !!! EU O IUBESC PE UTA ARAD FOARTE , FOARTE MULT si stau trist cand ma gandesc ca, au trecut atatia si atatia ani si UTA. noastra se zbate in liga2a datorita indiferentei de mai mari Aradului , care nu vor sa stie cine a fost UTA. de odinioara o echipa ibita de o tara intreaga cu fotbalisti exceptionali si cu un palmares fabulos, cum naiba sa nu te intristezi cand vezi ca, nu se misca nimic pt. a promova aceasta echipa ci numai pe vorbe !!! Acuma ce sa fac, a promovat CHINDIA TARGOVISTE pe buna dreptate dar eu mi-as fi dorit sa promoveze si UTA. !!!! Sa vedem ce se va intampla din sezonul urmator !?

    0
    0
  3. Am vazut Clinceni-U Cluj. Bucurestenii au dorit egalul, U Cluj nu a fost capabila sa castige, avand o singura ocazie reala de gol, prin Goga. Deci, ca intre o alta comuna de linga Bucuresti-acum Clinceni-, iar Clujul si daca intra nu va face fata in prima liga, Echipa de pe locul 3 nu cred ca ar putea trece de Sibiu, la Baraj ( nici Clujul, nici Petrolul), Sibiul imi pare o echipa mai solida ca cele doua din B

    0
    0
  4. PS..Cu parere de rau vad ca si Targoviste va avea nevoie de vreo 8-9 noi jucatori,noi, mai buni , decit ceea ce are azi. Divizia B este foarte slaba, cu ritm de old boys, cu tineri care inca nu stiu tainele jocului si multi refuzati de prima liga, veniti in B „sa moara frumos” . De aia cred ca anul asta UTA ar fi avut o sansa la promovare, mai mare decit anul viitor, motivele…sint clare. Eu as pune o conditie clara si ne-negociabila : sa ai stadion ( macar 3500 locuri, plus nocturna si incalzire in sol), pe care sa joci, care sa corespunda pentru prima liga. Ce a facut anul asta Sibiul este jenant, de nerepetat si nu aduce nimic bun

    0
    0
  5. Echipele de B in totalitate joaca pe bani putini. A dispărut varianta cu bani mulți și vedete cu carnet . Asta mergea la un sponsor puternic și bani de prada . De aceea nici nu are rost sa critici jucătorul De obicei sunt imuni la critici și doar cite unul te mai. înjură Cum promovează toți schimba distribuțiile . Cu banii de TV . Chiar cu Chiajna la baraj ,Clujul sau Petrolul nu au șanse. Sunt așteptați că un pui la rotisor. Singurul moment real și care merita urmărit la B e apariția unui viitor ,poate mare. fotbalist gen Miculescu . Asta dacă e sănătos și se ține de treabă . Că talent are !!!

    0
    0
  6. D-le COSMIN ,sunt deacord intr-un totul in ceea ce spuneti de CHINDIA . DA asa este , daca nu vor aduce jucatori buni cu experienta, cred ca, mai mult de jumatate de echipa trebuie schimbata, pt. ca , cu acest lot cu siguranta nu va face fata in liga1a, va fi ciuca batailor , pt. aceasta problema , trebuiesc investitii mari . Vom vedea ce se va intampla !!! TOTODATA, EU SPER CA, FACTORII DE DECIZIE DIN ARAD , SA IA TAURUL DE COARNE SI SA SUSTINA UTA., EMBLEMA ORASULUI PT. A ADUCE ODATA ACEASTA ECHIPA IN LIGA 1A PT. CA ACEASTA ECHIPA FOARTE GALONATA A FOTBALULUI ROMANESC, NU MERITA ASA CEVA DE A STA RATACITA ATATIA ANISI ANI DE ZILE PRIN LIGILE INFERIOARE !? SPER CA , INCEPAND DE CAMPIONATUL URMATOR OAMENII DE DECIZIE DIN ARAD SA SE TREZEASCA !!! NU SE POATE UN ORAS ASA MARE SI FRUMOS SA NU O ADUCA PE UTA. IN LIGA1A.!!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button