Gloria LT Cermei

Cermeiul a pierdut în ultimul minut în Cetatea Unirii, Anca acuză: „Nu ne-au lăsat arbitrii să jucăm!” Bicheși i-a lăudat pe „sămădăi”



Gloria Lunca Teuz Cermei nu a fost deloc sensibilizată de situația grea Unirii Alba Iulia. Dacă nu ar fi câștigat astăzi, „alb-negrii” erau ca și retrogradați în Liga 4-a, iar „sămădăii” i-au întins serios pe elevii lui Adrian Bicheși. Vlad a egalat dintr-un penalty obținut tot de el reușita din lovitură liberă a lui Giurgiu, însă acesta din urmă a marcat și în minutul 90 prin același procedeu și își ține în viață colegii.

Fiindcă Deva a pierdut la Sebiș, Unirea mai are nevoie de un singur punct la Chișineu Criș pentru a fi sigură de salvare.  „În condițiile în care am întâlnit echipa cu cel mai bun joc de când activez eu în Liga a 3-a, consider că ne-am comportat foarte bine. Am avut exact armele de care aveam nevoie: ambiție, dăruire și sacrificiu, plus execuțiile de marcă ale căpitanului Alecaxdru Giurgiu. Dacă la Galda am fost foarte supărat că am pierdut din două lovituri libere, fotbalul ne-a dat ocazia să zâmbim la acest joc după două lovituri libere. Felicit toată echipa și în special pe Alex Giurgiu și mai aștept de la jucători încă un meci de acest gen pentru a rămâne în Liga a 3-a. În momente grele puțini cred în noi, dar am arătat spectatorilor că am avut spirit și așa cum suntem ținem capul sus și numele de Unirea”, a spus antrenorul Adrian Bicheși la finalul disputei cu Cermeiul, pentru ziarulunirea.ro „Mulțumim celor care au venit la stadion și au crezut în noi! Am câștigat un meci extrem al unui sezon dificil. Ne-am revanșat după eșecul de la Galda și îmi doresc din suflet ca dubla mea, din lovituri libere, să însemne salvarea Unirii, echipa mea de suflet, de la retrogradare”, a punctat și eroul zilei Alexandru Giurgiu, ce a preluat banderola de căpitan în absența lui Selagea (suspendat).

Cermeianii au fost la câteva zeci de secunde distanță de un rezultat pozitiv în Cetatea Unirii, antrenorul echipei remarcând la final arbitrajul ostil. „Am știut ce ne așteaptă, nu ne-au lăsat arbitrii să jucăm. Nu poți să dai simulare și galben la faza cu Gruiescu (nr. minutul 59). În plus, Vezan a fost lovit în față și adversarul putea fi eliminat (nr. – Fetița a primit doar galben în minutul 82). Am avut și noi ocaziile noastre, să tranșăm jocul. Ca echipă meritam să nu pierdem după aspectul jocului. Asta este, mai este o etapă, vreau să avem o victorie în ultimul meci”, a spus Radu Anca pentru ziarulunirea.ro.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button