UTA Arad

Eduard: „ Atât cât a rezistat, UTA ne-a pus ceva probleme, dar în final e o victorie meritată, scontată, a echipei mai bune”



FC Argeș Pitești a făcut „poker” în fața UTA-ei în ultimele sezoane de Liga 2-a. Două succese cu 1-0 și tot atâtea cu 2-1 le-au adus „alb-violeților” 12 puncte din tot atâtea posibile cu „Bătrâna Doamnă”, însă fără o importanță deosebită în economia clasamentului.

Argeșul rămâne tot pe poziția a 6-a și deja e cu gândul la sezonul următor. „Finalurile de campionat sunt foarte greu de gestionat. Jucătorii, undeva în colțul subconștientului, acuză niște probleme de ordin mental, fizic, se acumulează uzură și stres. Astăzi, am jucat pe un teren impecabil, dar pe o căldură sufocantă. Atât cât a rezistat, UTA ne-a pus ceva probleme, dar în final este o victorie meritată, scontată, a echipei mai bune. Aceste puncte vin și ca o reparație pentru eșecul din etapa precedentă cu ACS Poli. Îi felicit pe jucători că s-au motivat în două zile de la precedentul meci și mi-au arătat adevărata lor față”, a punctat Augustin Eduard, antrenorul piteștenilor.

După numărul de ocazii clare, trupa din Trivale putea câștiga și mai clar duelul cu arădenii. „Tot timpul mă gândesc ce metode să aplic, ce antrenamente să facem pentru finalizare pentru a nu mai avea atâtea ratări. În opinia mea, cauza este uzura fizică, mentală și chiar fizică. Este un adevăr, nu o scuză. Jucătorii sunt și ei sunt oameni, trebuie să-i înțelegem și pe ei după 36 de etape”, a adăugat fostul fundaș central al Argeșului, Stelei sau Bistriței.

Se aude că din vară noul antrenor al lui FC Argeș va fi Nicolae Dică, care are sarcina de a readuce echipa la care s-a lansat în fotbalul mare în Liga 1.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button