UTA Arad

GSP.ro îl dă pe Balint pe banca UTA-ei din sezonul următor, conducerea UTA-ei infirmă: „Purtăm discuții cu mai mulți antrenori și jucători”



Laszlo Balint ar putea pleca de la Metaloglobus București la finalul sezonului și urmează să semneze cu UTA Arad, susțin sursele GSP.ro. Tot site-ul Gazetei susține că tânărul antrenor s-ar fi înțeles deja cu șefii grupării arădene și ar fi început deja să se intereseze de jucători pentru viitoarea sa formație. Primul nume de pe listă e Florin Iacob (25 de ani), chiar portarul lui Metaloglobus, pe care ar dori să-l ia cu el la UTA.

Balint a îmbrăcat și tricoul Campioanei Provinciei în sezonul 2006-2007, în Liga 1, și a vorbit mereu frumos de formația arădeană. Obiectivul său la UTA ar urma să fie promovarea în Liga 1, după ce, după toate probabilitățile, Ionuț Popa va trebui să renunțe la antrenorat pe  motive de sănătate.

Până una alta, însă, conducerea „Bătrânei Doamne” infirmă orice înțelegere pentru stagiunea viitoare, fie că vorbim despre fotbaliști sau tehnicieni. „Într-adevăr, după îndeplinirea matematică a obiectivului minimal, pregătim noul sezon competițional. În acest sens, purtăm discuții cu jucători și antrenori, cum – credem noi – este și normal să se întâmple în această perioadă a anului. Când vom finaliza aceste discuții și vom concretiza ceva, le vom comunica de îndată suporterilor clubului UTA”, ne-a declarat Codru Grădinariu.

La rândul său, Bogdan Apostu nu confirmă acordul dintre UTA si Laszlo Balint, fostul său coleg din ˝alb-roșu˝ și reprezentant din postura de impresar. „Avem negocieri cu mai multe cluburi, la finalul actualului campionat vom decide pentru unul sau altul”, ne-a declarat șeful Fusion Group Agency.

Vă reamintim că Laszlo Balint a plecat de la Sportul Snagov la începutul acestui an, unde a lăsat echipa pe locul 1. Ilfovenii au căzut acum pe locul 5. Brașoveanul de 40 de ani a semnat imediat cu Metaloglobus, echipă care era atunci pe locul 16, retrogradabil și a dus-o acum pe poziția a 10-a, salvând-o matematic de la retrogradare.









30 comentarii

    1. Da sigur… Și cu Gradinaru și Drăgan.. De la cap s-a împuțit treaba. Prima oară ne trebuie conducători competenți!

      0
      0
  1. Ce tot va ascundeti atata….se stie deja de 1 luna ca a semnat cu Uta , nu inteleg de ce tot amanati adevaru…

    0
    0
    1. Deoarece nu este normal sa vorbesti ca ai semnat cu antrenorul altei echipe. El are contract cu Metaloglobus si nu poti sa zici ca ai semnat cu antrenor care are contrat deoarece poti avea probleme foarte mari. Te poate da clubul in judecata ca i-ai ofertat antrenorul si multe alte neplaceri!

      0
      0
      1. in ultimele 6 luni de contract poate fi ofertat un antrenor sau un jucator, dar sigur ca nu e chiar corect pentru ceila care esti in prezent, poti fi banuit ca nu mai aperi interesele acelui club pana la finalul competitiei.

        0
        0
  2. O alegere foarte buna! Portarul Iacob vine cu el peste tot, a fost si la Targu Mures si la Snagov si la Metalo, sunt antrenori foarte buni care au 1 jucator de incredere pt vestiar, un exemplu Mourinho cu fundasul Carvalho. Poate vine si cu Ghenovici ca nu avem nr 10…..

    0
    0
  3. Sper sa duca el un schelet de echipa cu care a lucrat si ii cunoaste, sa nu avem iar probleme cu omogenitatea….sau sa pastreze 5-6 jucatori din scheletu asta si sa completeze restu lotului cu jucatori doriti de el.

    0
    0
    1. Cu Balint o sa vedem jucatori surpriza, se bazeaza mai mult pe jucatori care „pun osu” din Liga 2 si nu prea pe jucatori demisi din Liga 1……..

      0
      0
  4. Nu inteleg nimic,dume….Logic ca intempestiv dupa multe tatonari,Nagy,Stupar,Bratu,ba chiar Multescu,inima si sufletul s-ar numi Gyuszi Balint…Intr-adevar,ar fi ceva…Asa sa fie,doar sa se termine aceasta degringolada…Lumea implicata cunoaste conditiile reciproce…
    Nu pariez,nu stiu…Hrezdac,Gavrila,Isac,MICULESCU,Oroian,Ivan garantat ca raman piese de baza…Neaparat Ciucur „10 plamani”,Cipri Rus(mai usor cu fumatul),peste ei…langa ei.Avem nevoie si de Seroni..In rest am dubii,inca mari..Veteranul Alex Manea trebuie neaparat sa ramana.Poate si Melinte..restul?Pa!INu doresc sa fiu rau….Nu l-as pierde pe Zamfir….

    0
    0
    1. Absolut de acord cu selectia jucatorilor! Poate si Copaci ar trebui sa ramane, e tanar, e in crestere, el si Manea ar aduce o competitie pozitiva pt postul de titular contra celor noi veniti, care sa speram ca vor fi jucatori competenti. Dar neaparat avem nevoie de atacanti!!! Cu unul singur nu cred ca a promovat o echipa vreodata. Cipri Rus e bun, dar am avut atacanti si mai buni in ultima vreme, 2-3 tunari in fata si Rus nici nu iese golgheterul echipei

      0
      0
      1. Daca Gavrila va continua atat de bine….probabil Copaci…. va mai concura…PA!Sa vedem….Oricum pe „eject” ar mai trebui sa fie David Popa,Stahl(cu care.pentru cei doi, cred ca s-a avut suficienta rabdare,poate gresesc),Iuga..pericol public….
        Hrezdac?Miculescu,in conditiile si cu toata simpatia pentru Coulybaly,nu-i vad netitularizati pe viitor…
        Iar ajung sa spun ca „are balta peste”,doar sa nu ne batem joc de ei din nou…
        Oricum,trebuie sa ramana neaparat Ciucur,Rus,100%!Cred in abnegatia lui Alex Manea de asemenea,dupa cat poate.Nu ma pronunt in varianta unui nou antrenor despre Melinte si Neagu,depinde de antrenor,dar si de ei…Nu mai vreau sa aud despre Kanda,sub nici o forma.Parca nici Seroni nu mi-ar displace sa mai ramana…nu a facut tocmai meciuri rele..
        Portari?Foarte greu de crezut ca in cazul a totusi unei posibile dorite performante,sa te mai increzi in Bodea(sa nu se supere pe mine,pentru nu inteleg ce s-a intamplat cu el?),sau Orlic,care,oricum, era mereu in balanta de a pleca sau nu…
        Indiferent ce portar se aduce titular,dar juni Zamfir trebuie sa ramana,pentru ca prea putine sanse i s-au dat si copilul chiar poate!O stim si vedem.
        Succes!Hai UTA!

        0
        0
  5. La anul obiectivul va fi tot unul minimal?. Cel de anul asta vad ca a fost atins cu cateva etape mai repede.

    0
    0
  6. Sper sa vina un antrenor cu caracter puternic ca să își impună jocul și stilul personal un antrenor tânăr care cunoște jucători tineri pana în 28 de ani care au dăruire pe teren sper sa nu mai facem acelea greșeli cu foste legende ale ligi 1 care vin și dupa 30 minute de joc se sufoca pe teren vrem sa vedem ca echipa joaca, deschide adversarul, nu jucători care fac balet și dau mingea lunga. Hai sa ne orientam spre mijlocași ofensivi care iau jucători adverși la driblat nu defensivi care intor jocul înapoi. Putina creatie. Trebuie un lot de 19 21 de jucători sa nu mai auzim ca nu avem pe cine sa băgăm de pe banca. Vrem jucători cu dăruirea lui cipri rus un jucător trup și suflet pentru echipa.
    Hai uta și la bine și la greu

    0
    0
  7. Da LASZLO BALINT este un antrenor foarte bun, s-a vazut ce echipa buna a facut la Metaloglobus , a scos echipa din rahat, pe Snagov ia lasat pe locul 1 cand a plecat de la echipa, deci at fi foarte fain sa fie adevarat ca a semnat cu UTA. !!!

    0
    0
    1. Bravo Nelu ai niște comentarii mobilizatoare… tari de tot! Cine este acest Balint??? Un no name pe lângă marele…. providențialul… rasatul…experimentautul … Ionuuuuuț Poooopa!
      Un colac de …. salvare și el???? Parcă UTA ar fi o toaletă publică de are nevoie de atâtea colac! ….. Trist rău tot! Unica soluție… Stupar! Unica pt. UTA SALONTA COVACI BRAD!

      0
      0
  8. Nu doresc sa le tai avantul unora,dar chiar vi se pare ca aducerea unui alt antrenor,fie el si d-l Balint,rezolva problema legata de promovare? Io nu cred. Din pacate, nu vad ca UTA sa ” merite” ( ca sa folosesc cuvintele d-lui Meszar) promovarea. Multe lucruri mai trebuiesc puse la punct,INAINTEA antrenorului. Si din pacate…Personal, Inca nu mi-am dat seama daca la club si conducerea urbei este vorba de NEPROFESIONALISM, REA VOINTA sau( foarte probabil) AMANDOUA!
    Dar,orice-ar fi:
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  9. Balint macar va îmbunătăți apărarea unde își făcea datoria când juca Găsește și oferta din club și va fi interesant pe cine și în ce formula va aranja apărarea . Daca vine îl va impune portar pe Iacob. Acesta pare ceva peste Bodea. Nu credem că și peste Orlic Noi pe Orlic nu l-am văzută ,inca ,cu apărare buna in fata .! Va dispare ,daca nu a și dispărut Bodea Al treilea portar e de la juniori.Problema principala rămîne terenul de joc . !!! Poate. un nou drum va urgență și lucrările pe noul stadion !

    0
    0
  10. Daca vine Balint ,sigur isi va aduce cu el si jucatori ,probabil multi vor pleca, multi vor veni, la veniri de portari e Iacob? si se aude de Dagau ???( un mic ajutor pt.Gio Catanzariti )????,probabil ..Orlic ,Bodea vor pleca ,si Zamfir imprumutat pe undeva…zvonuri…bla…,bla,..vedem..ce va fi.

    0
    0
  11. Dupa doua meciuri pe sintetic oricat de valoros va fi lotul, se va umple infirmeria. Singura solutie este revenirea la Siria.

    0
    0
  12. Alta Marie cu alta palarie..Nu am nimic cu domnul Balint si chiar imi place ca antrenor si as-i fi un suporter bucuros daca ar fi antrenorul echipei dar… Pana nu pleaca cei care sunt incompetenti poate sa antreneze echipa si Lucescu ..Au demostrat de ce sunt in stare.. Daca la vara nu vad schimbari la nivel de conducere am terminat cu acest club care consider ca ma inseala ..

    0
    0
  13. Pt Aurelian. Daca tot le sti tu pe toate si te pricepi asa bine?? Vin-o tu cu o propunere concreta si potrivita ,pt ca vad ca tu dai calificative de specialist, analist. Ca UTA e toaleta publica, ca ala e varza ,ca ala e bun pe la Brad si asa mai departe. Inseamna ca te pricepi sau cel putin asa ai impresia

    0
    0
  14. Dacă vine Balint atunci va impune ca Apostu sa faca toate transferurile de jucători iar comisioanele le împart amandoi. Sa nu uitam ca UTA este finanțată din bani publici . Stim deja ce jaf s-o facut cu mai multi impresari si sa nu uitam de vara Mihalcea. Iacob portarul pe care-l vrea sa-l aduca ii mai scund decât Note a si Orlici asa ca nu cad ce mate diferenta va fi cu el . Apostu este mana dreapta a Prodancei iar unde a intrat femeia asta a iesit rau . U Cluj aproape de desființare, Brăila retrogradare, Călărași retrogradare asta numa ultime exemple. Atentie dar cine pune mana pe echipa!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button