Șoimii Lipova

Lipova a bătut Avrigul și e din nou pe locul 2: „Am muncit pentru fiecare gol, pentru fiecare punct, anul acesta atât am putut”



După două remize și eșecul în care au pierdut defintiv promovarea în fața Reșiței, Șoimii Lipova a câștigat ultima deplasare a sezonului. „Alb-albaștrii” și-au luat revanșa în fața celor de la Avrig și, fiindcă Dumbrăvița a pierdut în Valea Domanului, au reveni pe locul 2 în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a.

Marcel Bercu a fost și de această dată titular în defensiva lui Sabău, de data aceasta făcând cuplu de fundași centrali cu Calvin. „Am pregătit serios această ultimă deplasare, cu multă dorință de revanșă în fața Avrigului. Ne-au furat punctele în tur, la Pâncota și, în plus, trebuia să câștigăm din nou, după trei etape în care am scos doar două egaluri și am pierdut lupta pentru promovare. Am început bine, am dat gol, după care ei au pus presiune și au egalat. Am avut imediat reacție și am preluat din nou conducerea. În repriza a doua am conservat rezultatul, am jucat pe contraatac, am avut câteva ocazii mari și am reușit să ne desprindem și să câștigăm fără emoții pe final”, a spus fotbalistul de 24 de ani al „șoimilor”.

Bercu a făcut și o scurtă analiză a celor întâmplate în acest sezon la Lipova. „Suntem mândri de ceea ce am realizat, dacă ne gândim că am jucat toate meciurile practic în deplasare. Ne-am antrenat prin jurul Aradului, încă nu avem stadionul nostru gata. În plus, dacă ne gândim că ne-am luptat cu orașe mari, reședințe de județ, cu tradiție, suporteri și bugete mult mai mari, eu cred că am realizat multe și ratarea promovării nu este neapărat un eșec. Toate meciurile le-am jucat pe teren, la noi toate meciurile erau adevărate finale. Cel puțin dintr-un anumit punct al sezonului, toți doreau să ne bată, începând cu marile cluburi și terminând cu echipele colege din județ. Am reușit cât am reușit, am muncit pentru fiecare gol, pentru fiecare punct, anul acesta atât am putut. Cam acesta este mesajul vestiarului pentru toți cei care cred că nu am vrut să promovăm”, a adăugat puternicul fundaș al viceliderului.

Pe autocar, pe drumul de întoarcere, jucătorii lipovani au cântat: ¨Ollleeee olllleeee olllaaaa anul ăsta-i Reșița/ Olllleee oleeee olllla la anul vom promova,˝ După mai multe beri, inspirația a crescut: ˝Pe valea Mureșului / Pe valea Mureșului / Echipă ca Șoimii nu-i / Echipă ca șoimii nu-i˝și ˝Sabie te vom lucraaa / Să îți iei licența AAAAA˝

Șoimii Lipova încheie sezonul pe teren propriu contra celor de la ACS Ghiroda, cu dorința altor trei puncte care să o mențină pe poziția secundă la al doilea sezon de la revenirea pe scena eșalonului trei al fotbalului românesc.

 









4 comentarii

  1. La inceputul campionatului, nimeni nu ar fi crezut ca veti fi lider atatea etape, peste echipe cu bugete mult mai mari, cu prime, cu baze sportive, cu suporteri, cu multe altele care voua v-au lipsit. Jos palaria pentru efortul vostru, pentru ca ati luptat, ati crezut in voi si ati vrut sa faceti fericit si cunoscut oraselul care v-a adoptat. Felicitari si multa bafta campionatul viitor! Bine Soimiiiiiiiiiii!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button