UTA Arad

Livetext Liga a 2-a, ora 11: FC Argeș – UTA 2-1, final



Începând cu ora 11.00 vă vom relata cele mai importante aspecte de la partida dintre FC Argeș și UTA, partidă din cadrul etapei a 36-a a ligii secunde ce nu va fi televizată dar vă oferim șansa de a o viziona live în fereastra facebook a clubului din Pitești, la finalul articolului.

FC Argeș – UTA, 2-1

Au marcat: Buhăescu 26, Vișa 77/ Oroian 90+2

FC Argeș: Popescu – Buleică, Turda, Vișa, Stan – A. Popa (73 Enceanu), Panait, Năstăsie (83 R. Costin), Florescu – Barbu, Buhăescu (63 Nilă). Rezerve neutilizate: Grecu – Hreniuc, Oancea, Gheorghe.

UTA: Orlic – Iuga (46 Oroian), El Hasni, Șeroni, Gavrilă – Hrezdac (61 Matei), Neagu – C. Costin, , Melinte, Ciucur – C. Rus (73 D. Popa). Rezerve neutilizate: Zamfir – Isac, Copaci, Ivan.

Arbitri: Claudiu Marcu – Florin Iacob, Erchian Ionus (toți din Constanța). Rezervă: Marius Spânu (București).

Observatori: Ștefan Donciu (Sf. Gheorghe), Andrei Ioniță (București).

Min.1 A început partida. Gazdele joacă în alb iar oaspeții în roșu. Circa 150 de spectatori dintre care 3 utiști, unul venit chiar de la Arad, domnul Cristea și cei doi inimoși utiști din Câmpina, Nicu și Alex Vereu, care ne ajută și cu livetextul la meciurile din zona Bucureștiului.

Min.2 Barbu a șutat din colțul careului de 16 metri, dar Orlic a respins.

Min.11 Corner de pe dreapta, Neagu a trimis înalt, El Hasni a reluat cu capul pe lângă poartă.

Min.18 Lovitură liberă de la 20 de metri, Neagu a șutat bine dar a respins Popescu în aut de margine. faza continuă, Melinte a șutat de pe stânga dar Popescu a prins cu siguranță.

Min.20 Buhăescu a șutat de la 25 de metri, peste poartă.

Min.23 Neagu a centrat bine de pe stânga, Rus trece pe sub minge.

Min.24 Costin scoate o lovitură liberă la 20 de metri de poarta gazdelor. Melinte a trimis în zid, Iuga a șutat și el printre jucători, mingea se lovește de un fundaș și ajunge în brațele lui Popescu.

Min.26 GOL Argeș! Centrare de pe stânga a lui Florescu în gura porții și Buhăescu a pus latul: 1-0

Min.28 Cartonaș galben pentru Vișa.

Min.29 Lovitură liberă de la 20 de metri lateral dreapta, Neagu a centrat dar gazdele resping.

Min.30 Rus a șutat de la 25 de metri, pe jos, Popescu a reținut fără probleme.

Min.31 Buhăescua. scăpat singur cu Orlic, a preluat pe piept și a șutat în protarul utist care a ieșit bine la blocaj.

Min.32 Florescu a centrat de pe stânga, Buhăescu a reluat din șase metri dar Orlic a respins.

Min.33 Ciucur  a ciupit o minge în careu dar Popescu a ieșit bine și a blocat.

Min.34 Cartonaș galben pentru Gavrilă după un fault la Buhăescu.

Min.36 Năstăsie a șutat de la 20 de metri, zonă centrală, Orlic a respins în corner.

Min.37 Cartonaș galben pentru El Hasni.

Min.39 Centrare în fața porții și Panait a reluat în blocaj și a obținut un corner. Centrare înaltă, Vișa a reluat cu capul pe lângă poartă.

Min.45 Costin a șutat cu stângul de la marginea careului mare, a respins Popescu și s-a fluierat finalul primului mitan.

Min.46 A început repriza a doua. Iuga a lăsat locul lui Oroian. Costin a trecut fundaș dreapta și Oroian mijlocaș stânga.

Min.49 Panait a primit cartonaș galben după un fault la Oroian. Galeria echipei gazdă afișează un banner cu mesajul: ˝Jucătorii ne pleacă, conducerea, când?˝și scandează ˝plecați cu toții˝.

Min.54 Ciucur a șutat din marginea careului mare, mingea este deviată și trece puțin peste poartă. Corner de pe stânga, Șeroni a trimis cu capul dar scoate doar un corner. Centrare Oroian și El Hasni a șutat de la 16 metri, mult peste poartă.

Min.60 Oroian a driblat și a șutat în blocaj, undeva la marginea careului mare.

Min.61 Schimbare la UTA, Hrezdac a lăsat locul lui Matei.

Min.62 Buhăescu a șutat din margiena careului amre, pe lângă colțul lung.

Min.63 Schimbare la FC Argeș, Buhăescu a ieșit și a intrat Nilă.

Min.66 Rus a intrat spre careu pe centru și a pasat pe dreapta la Ciucur care a centrat în fața porțiid ar mingea a fost respinsă de un fundaș.

Min.70 Ciucur a centrat de pe dreapta dar Rus face henț în careu. Atacantul a făcut semn spre bancă pentru a fi schimbat, probabil este ușor accidentat.

Min.73 La FC Argeș, A. Popa a lăsat locul lui Enceanu

Min.73 La UTA, Rus a lăsat locul lui D. Popa.

Min.75 Ciucur a driblat un adversar, a intrat în careu dar centrarea sa a fost respinsă.

Min.75 Cartonaș galben Neagu.

Min.76 Lovitură liberă pentru gazde, mingea este trimisă înalt înc areu, Șeroni dă pe lângă minge iar Enceanu, singur cu poarta goală, scoate doar un corner.

Min.77 GOL FC Argeș! Vișa a reluat cu capul după un corner de pe dreapta: 2-0

Min.78 Cartonaș galben Șeroni.

Min.80 Ciucur a centrat și Melinte a șutat de la marginea careului mare, pe lângă bara laterală.

Min.81 Enceanu a șutat din careu, Orlic a respins.

Min.83 Schimbare la FC Argeș, a ieșit Năstăsie și a intrat Raul Costin.

Min.90 Se arată trei minute de prelungire.

Min.90+2 GOOOL UTA! Costin a șutat în bară, Oroian a urmărit balonul și a reluat de la 7 metri lateral stânga în plasă: 2-1

Min.90+3 Fluier final, UTA a pierdut la limită în deplsarea de la Pitești, scor 2-1

 









20 comentarii

  1. Un meci fara miza . Sper ca, UTA. sa scoata un rezultat bun !!! Hai BAIETII , FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Cum stam la meciurile directe cu Pandaru? Intreb pt ca vom pierde si astea doua meciuri ce urmeaza cu Petrolul si Mioveni, iar Pandurii vor bate tot

      0
      0
      1. Ai dreptate vor bate tot :))) mai ales pe U Cluj :))
        Desteptule au meci si cu poli etapa viitoare , care e sub noi….iar ca sa iti raspund la intrebare la meciul direct suntem peste ei…SUPORTER DE CARTON CARE ESTI !

        0
        0
  2. Binisor jucat prima repriza . Nu avem forta in atac, au fost cateva ocazii la poarta lor dar prea putin. ORLIC a aparat foarte bine ,a scos niste mingii foarte grele ale jucatorilor pitesteni , putea fi 2-3 la 0 pt. ei lejer !!! Sa vedem repriza2a ce va fi , FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Ce se intampla acum e deja la categoria ,, pregatirea noului campionat , obiectivul fiind promovarea”?

    0
    0
  4. Aici trebuie unul ca și PANDURU NICA BASARAB SĂ LE DEA VREO DOUĂ ÎN VESTIAR! PĂCURARU ESTE CIUFTA RAD DE EL NU ARE NICI O AUTORITATE!

    0
    0
  5. Am prins echipa de glorie a anilor 70 eram copil și veneam de la DEVA cu tata să vedem pe UTA Iubirea sufletelor noastre ce echipa!, Acum stau în TIMIȘOARA și mai vin când pot la meciuri! Jucători ca aceștia nu ii lasa DOMIDE BROSOVSCHI ETC NICI SĂ LE DUCĂ BOCANCI! HAI UTA!SUNT ȘOFER PE TIR ȘI SUNT ÎN ITALIA ȘI VAD MECIUL PE FACEBOOK FC ARGEȘ! RUȘINE!

    0
    0
  6. Anul trecut cu multi juniori am pierdut cu 1-0 la Pitesti,iar acum cu 2-1 caci atacul nostru nu nimereste poarta adversa,iar bulevardul R.Iuga a gresit din nou la primul gol pitestean.Ne-au dominat clar ce sa mai zicem,dar oare cand batem si noi pe pitesteni ca tare suntem neputinciosi….Sa jucam mai bine cu Petrolul si sa de-a D-zeu ca sepcile rosii sa rateze promovarea pentru totalul de 7 goluri ce ne-au marcat !Mijlocul nostru a fost submediocru,,,,,Hai UTA !

    0
    0
  7. Dupa acest meci care puteam primi mult mai mult de 2 goluri zic ca ii bun rezultatul..Ma bucura foarte mult ca a dat gol Oroian, pana la urma ii un copil si conteaza mult pentru el aceasta reusita..Noi nu avem apare de 2 sezoane cel putin din pacate indiferent pe cine ducem sa joace in aparare..Iuga ii depasit oriunde joaca din pacate dar se vede ca nu prea au nici chef sa joace echipa..Singurul lor obiectiv ii sa faca 3 punte sa aiba din nou salarii si prime dar ii vad neputinciosi maxim…Niciodata nu am crezut ca voi spune asta dar abia astept sa se termine sezonul asta, ii o gluma proasta deja sincer!

    0
    0
  8. Oroian nu a fost salutat de nici un coechipier dupa gol. Inteleg ca era deja tarziu si oricum pierdeam meciul dar nici chiar asa. Baiatul, de fapt copilul e la primul gol marcat la seniori daca nu ma insel. Gestul lor arata perfect determinarea pt culorile clubului, Din moment ce ne-am salvat matematic de la retrogradare obiectivul devine ocuparea unui loc cat mai aproape peste linia de retrogradare, ca si anul trecut. Cred ca o sa reuseasca sa ajunga foarte aproape de ea

    0
    0
  9. Cum sa se bucure ca ei nu știu, dau gol in deplasare o data pe luna, cand antrenorul e fricos si toti jucătorii rad de el devine o performanța marcarea unui gol in deplasare.

    0
    0
  10. FC. Arges clar mai buna decat UTA. noastra cea de astazi dar sper ca, cu noul campionat , conducerea sa aduca un antrenor bun care stie sa faca o echipa buna cu o strategie buna pt. a ataca promovarea in liga1a , stiu ca va fi foarte, foarte greu dar trebuie luat taurul de coarne pt. a indeplini acest lucru !!! Pt. aceasta trebuie ca, toti factorii de decizie sa se implice in jurul echipei ,numai asa vor fi sanse de izbanda altfel vom sta in liga2a mult si bine inca cativa ani deacum incolo !!! SPER SA FIE BINE !!! FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Ioai! Ce discurs á la anii ’50! Ridicol! Auzi… factorii de decizie să se implice…. șanse de izbândă! URAAA! URAAA! URAAA!

      0
      0
  11. Suporter Club UTA. Draga conducere, a echipei UTA, va rog frumos, la sfarsitul campionatului, vrem sa iesiti la o conferinta de presa si sa prezentati planul pentru sezonul urmator. De ce? 1. Bugetul de anul acesta, este alcatuit in proportie de 99% din banii aradenilor, deci, ca si contribuabili directi, vrem sa stiim cum se gestioneaza bugetul. 2. Asa cum s-a promis, din sezonul viitor, se ataca promovarea si se finalizeaza stadionul, tot din banii nostrii (Pentru aceasta, trebuie si d-lul Falca, sa prezinte data de finalizare a constructiei. 3. La fel cum jucatorii sunt taxati financiar de conducere si voi, trebuie sa va asumati promovarea pt sezonul urmator, in caz contrar, vrem sa va prezentati demisiile si sa plecati. In Suporter Club UTA, exista multi oameni, foarte buni manageri, ce pot conduce clubul, din banii nostrii, ai Aradenilor. Deci, ca o concluzie, Promovam anul viitor sau va prezentati cu totii demisiile. In caz contrar, vrem sa se intrerupa finantarea clubului din buzunarele noastre. De remarcat managementul Clubului ICIM, care, din sume net inferioare, au cucerit medalia din bronz in liga 1, nu in liga a2-a sau liga satelor.

    0
    0
  12. Buna remarca SCU !!! La treminarea celor doua meciuri si a campionatului, CONDUCEREA SA FACA O CONFERINTA DE PRESA SI SA SPUNA CE ARE DE GAND CU UTA. PT. A ATACA PROMOVAREA !?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button