Alte sporturi

Micile gimnaste de la CSM Arad sunt vicecampioane naționale



CSM Arad, club gazdă a Campionatelor Naţionale de gimnastică artistică rezervat junioarelor III – întrecere încheiată astăzi, la orele prânzului – şi-a atins obiectivul propus. Astfel, echipa pregătită de Ciprian Hegyi şi Carina Franiov a devenit vicecampioană naţională: „La nivelul 2, copii de 10 ani, concursul a fost doar pe echipe, iar din cele şapte participante am reuşit să cucerim medalia de argint, clasându-ne după Steaua. Este un rezultat bun şi per total a ieşit ok, fetele au demonstrat că formează nu doar o echipă, ci şi o familie, completându-se una pe alta. Sper ca această medalie să le dea încredere în vederea finalelor individuale şi pe aparate, din toamnă, de la Deva, pentru obţinerea altor rezultate notabile”, ne-a declarat Ciprian Hegyi. Cele patru mici gimnaste medaliate cu argintul naţional sunt Ayana Marinescu, Lorena Dota, Daria Kasler şi Ioana Iagăr.

„Naționale” la Arad după 25 de ani

Antrenorul CSM-ului arădean s-a declarat mulţumit şi de organizare, iar pe această cale mulţumeşte FRG: „Organizarea cred eu că a fost foarte bună, achitându-ne cu brio în rolul de gazdă. Mulţumim Federaţiei Române de Gimnastică şi Andreei Răducan pentru această ocazie, de a aduce după 25 de ani, din nou o ediţie a Naţionalelor la Arad. Sperăm ca pe viitor să mai putem găzdui astfel de evenimente.” 

Altfel, Iulia Berar – gimnasta de la CSM Arad aflată în pregătire cu lotul naţional – a scăpat de problemele de sănătate, ea urmând să participe săptămâna viitoare la o etapă de Cupă Mondială. Principalul obiectiv al gimnastei noastre e calificarea, alături de echipa României, la Jocurile Olimpice.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button