UTA Arad

Păcurar: „Am punctat la posesie, dar nu am reușit mai mult. Oroian mi-a spus că dă gol dacă intră pe teren”



Ca și stagiunea trecută, când a evoluat chiar în ultima etapă pe arena „Nicolae Dobrin”, din Pitești, UTA a pierdut la limită contra lui FC Argeș. Și atunci, pe 1 iunie 2018, partida nu mai avea absolut nicio miză pentru cele două foste campioane ale României, care rămân să joace și la anul în eșalonul secund.

Piteștenii aveau avantaj la pauză, după reușita lui Buhăescu din minutul 26, apoi au făcut 2-0 cu un sfert de oră înainte de final, grație golului semnat de Vișa. „Bătrâna Doamnă” a marcat la ultima fază a meciului, prin juniorul Oroian. „Un meci între două echipe aflate în vacanță. Noi, până la etapa trecută, am avut emoții din cauza multiplelor probleme de la echipă, dar acum nu mai avem nicio miză. Am știut că întâlnim o echipă cu câteva nume importante, omogenă și o bancă bună. Am pus probleme în unele momente, am punctat la posesie, dar nu am reușit mai mult. Am luat două goluri pe greșeli.  La primul, a fost o fază fixă pe care repetăm la antrenamente, iar la al doilea a greșit fundașul nostru, Iuga”, a spus Cristian Păcurar, antrenorul secund al „roș-albilor” la conferința de presă de după meciul cu „alb-violeții” din Trivale.

Printre puținele note pozitive ale confruntării din această dimineață a fost golul lui Alex Oroian. Astfel, tehnicul mijlocaș s-a deblocat la nivelul ligii secunde și își depune și el candidatura pentru un tricou de titular din rândul juniorilor Under 19 la anul.  „Oroian este din Mediaș, a făcut un stagiu de doi ani de zile la Arsenal Londra, iar apoi a fost împrumutat în Slovenia. Când a revenit în țară, l-am văzut la un trial, iar acum este sub contract cu UTA. Trebuie să muncească, are o tehnică foarte bună, dar trebuie să mai exerseze. Mi-a zis ieri că dacă intră va da gol. Încă are probleme la contactele fizice, are doar 17 ani, dar, ușor ușor, l-am folosit, i-am dat încredere și lui și altora din generația 2001. Vrem să vedem exact pe cine vom putea conta la anul dintre juniori, pentru că UTA va trage la promovare”, a adăugat Păcurar.

Următorul meci al UTA-ei, penultimul din stagiunea 2018-2019, e programat pe „Motorul” duminică, 26 mai, de la ora  14, în compania Petrolului Ploiești.









15 comentarii

    1. Mai sunt 2 etape……..toți utiștii știu ca din vara echipa ca avea un alt staf!!!!!nu vi tu sau aia care tot ii cereți demisia sa antrenați voi ultimele 2 etape????nu obișnuiesc sa înjur sau sa jignesc,ba da voi chiar nu gândiți????sunteti mai rău ca plantele……

      0
      0
  1. La ce sa mai isi dea demisia pt. doua etape ramase , UTA. deja este scapata de grijile retrogradarii , mai sunt doua meciuri fara miza !!! Deabea dupa terminarea campionatului se va vorbi despre noul antrenor ,acuma si asa nu are rost !!! A fact si Pacurar ce a putut face la echipa asta, ce vina are el ca d-ul. Ionut Popa are probleme de sanatate !?

    0
    0
  2. Din sfarsitul declaratiei reiese ca si la anul domnul antrenor va fi la echipa.
    Urmeaza al ,,n”-lea an in care UTA se va bate la promovare.
    Presimt ca in curand maiastra conducere va aparea la o conferinta de presa si ne va reaminti ca ei au demisia in alb, dar nimeni nu se incumeta sa preia clubul. Asa ca sunt obligati sa ramana ei si daca nu convine cuiva si rezultatele sunt slabe, asta e…

    0
    0
  3. Domnul profesor de educație fizică și sport sa speram ca va trece la atletico la vreo grupa de copii

    0
    0
  4. Nu vreau să comentez locul echipei in clasament sau rezultatele de când Păcurar a rămas singur la echipă…vreau doar să spun că nu mulți ar fi făcut ceea ce a făcut el, a rămas la echipă, rugat fiind, probabil, de cei din conducere, cu riscul de a-și lua injurături după fiecare meci, știind că-i total depășit de postul ocupat…sacrificat, deci. Măcar pentru asta merită puțin respect.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button