Fotbal judetean

Șansa locului 3 s-a stins definitiv în prelungiri, campioana are punctaj maxim în 2019: Victoria Zăbrani – Progresul Pecica 1-2





Victoria Zăbrani a fost la câteva secunde de a bloca campioana în stagiunea de primăvară. Până astăzi, Progresul Pecica a câștigat tot ce se putea câștiga în 2019 și trebuie să-i mulțumească portarului Mitrea pentru că seria victoriilor continuă și după etapa cu numărul 28.

Deși au fost ocazii și în prima parte, cea mai mare aparținându-i lui Copil, care a șutat de două ori în aceeași fază în Mitrea, scorul primei reprize a fost alb. În schimb, actul secund a fost și mai vioi și au căzut și golurile. La numai 4 minute de la reluare, Crișan a pierdut un balon în jumătatea propriu, Huțanu a pătruns și a centrat de pe dreapta, iar Copil a înscris din gura porții. Liderul a condus numai până în minutul 70, căci Gherghel, care a jucat cu probleme medicale, a transformat un penalty acordat de Bolcaș la hențul în careu al lui Moraru.

Zăbraniul a simțit că se poate și a căutat și golul victoriei, dar Nibu, Gherghel și Hodan (trecut „vârf” de Pința în absența lui Băd – accidentat) l-au evidențiat pe Rusu. Și, în loc de 2-1 s-a făcut 1-2 chiar la ultima fază a partidei. Huțanu a centrat din dreapta, Mitrea a scăpat balonul din mână ca un săpun și eroul din meciul de Cupă cu Felnacul, Remus Păcurar a mulțumit și a împins balonul în plasă.

Odată cu victoria Curticiului la Păuliș, semnată chiar de un fost jucător al Victoriei, Laurențiu Olariul, Zăbraniul pierde orice șansă de a mai termina pe podium, acolo unde a fost vara trecută. „Am întâlnit echipa ce va reprezenta județul la barajul pentru Liga 3-a, eu cred că sunt cei mai buni și le urez baftă, cred că vor promova. Pe de altă parte, înfrângerea de azi este nemeritată, dar fotbalul se joacă pe goluri. De câteva etape suntem ori urmăriți de ghinion, ori este lipsă de valoare. Păcat că la 1-1 am avut trei oportunități să rupem jocul, ca și la Cupă și în ultimul minut de prelungiri ne facem de râs și luăm gol. Mai jucăm un meci, unul vom sta, vom face apoi o analiză și trebuie să așezăm lucrurile să nu mai rămână la nivelul hazardului”, a spus Leontin Pința la finele disputei cu pecicanii.

Chiar dacă nu au făcut cel mai bun meci al lor, pecicanii rămân într-o zodie câștigătoare. Totodată, la Pecica a revenit și Răzvan Blănaru, care a pus munca pe primul plan. Acum are la dispoziție o lună de zile să ajungă la 50-60% din potențial și să-și ajute, poate, colegii la barajul de promovare. „Sunt mulțumit pentru victorie, nu atât pentru joc, care a fost mai puțin reusit. Dar asta, probabil și pentru că am jucat și în Cupă, unde au fost chiar și prelungiri, iar oboseala și-a spus cuvântul. Felicit echipa gazdă pentru joc, ne-a pus în dificultate în destule rânduri, a fost un meci disputat, cu ocazii de o parte și de alt. Așadar, nu pot fi mulțumit pentru joc, este o victorie care poate nu reflectă exact realitatea din teren. Ne gândim la meciul următor și sperăm ca la sfârșitul campionatului să ne atingem obiectivele”, a menționat și Dan Stupar, antrenorul campioanei județene.

Formații:

Zăbrani: Mitrea – Topai, Pașcu, Bier, Cojocaru – Nibu (85 Goț), Simion (44 Crișan) – Takenori, Gherghel, Mandache – Hodan.

Pecica: Rusu – T. Bodri (52 Moraru), Ew. Wild, Gabor (84 Țugulescu) Aldan – Huțanu, Arsene, S. Popa, Copil (90 Blănaru) – Păcurar, P. Măgulean (52 A. Ponta).

Arbitri: Alin Bolcaș – Cristian Cășuț, Andrei Pantea.

Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Iosif Lovas.

 

 









Un comentariu

  1. Încă o palma data de Doamne Doamne, de data asta în prelungiri….. Sa fie ghinion sau sa fie răsplată pentru,, tratamentul,, acordat celor 2 jucători trimiși în tribuna vezi doamne ca nu au fost pe banca. Alta data când s-a mai întâmplat asa de ce nu a fost trimis nimeni în tribune?????? De fapt,, pedepsele,, se aplica doar preferențial,asa alegeți voi sa fiți,, corecți,, Acum puteți sa ai amendați, sau faceți-le un bine și dații afara pe nesimtiti(vorba cuiva din conducere) ca va strica vestiarul..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button