Minifotbal, futsalzTOP ARTICOLE

Premiere e campioană la Desavoia pentru al doilea an consecutiv: „Un sezon foarte greu, mergem la Cluj pentru biletele la turneul final”





Cortina a căzut peste ediția 2018-2019 a Ligii Desavoia la mini-fotbal, iar bătălia pentru titlu de campioană s-a dat până în ultimele etape. De fapt, primele două clasate au terminat sezonul la egalitate de puncte, însă Premierul a luat laurii în urma rezultatelor directe favorabile cu AC Luciano: 2-2, în tur și 3-1 în retur.

Chiar dacă a pierdut în ultima rundă, 2-3 cu Ergadul, teamul patronată de Flavius Măduța a sărbătorit cum se cuvine al doilea titlu de campioană consecutiv. „Suntem foarte bucuroși și mândri de acest succes în cel mai greu sezon al Ligii Desavoia de la înființarea ei. Cu excepția a două-trei echipe, puteai câștiga și pierde împotriva oricui. Multe meciuri au fost pe muchie de cuțit, iar AC Luciano chiar a fost un adversar redutabil în lupta pentru titlu, trebuie felicitați și ei. Vom merge împreună la Cluj, plus echipe de pe locul 3, Sistema, pentru a încerca să luăm biletele la turneul final. Secretul pentru acest nou titlu? Poate faptul că am format lotul pe baza relației de prietenie dintre noi, jucătorii”, spune Alin Gligor, jucător și team-manager la Premiere.

Antrenorul-jucător, Radu Anca, a contat în acest sezon pe:Mihai Aniculăesei, Sergiu Pistol, Norbert Varga, Alin Gligor, Alin Pavel, Alex Gornic, Radu Dubeștean, Bogdan Burlă, Remus Avrămuțiu, Ionuț Prică, Dumitru Copil, Mirel Arsene, Petre Măgulean și Flavius Pavel.

Medaliile, trofeele, tricourile de campioni și diplomele au fost înmânate noilor „proprietari” de Cristi Lăzău și Cristi Barna, organizatorii Ligii Desavoia. Au mai fost acordate și trei premii speciale, pentru Sergiu Popa (Luciano) – cel mai bun jucător al campionatului, Ioan Coriteac (Takata) – golgheterul campionatului și Sebastian Huțan (Conceptline) – portarul sezonului.

Așadar, Premiere, Luciano și Sistema, plus campioana de toamnă de la Arena Ionuț Popa (sezonul s-a întrerupt în primăvară datorită problemelor de sănătate ale antrenorului UTA-ei), Șoimii Șimand vor reprezenta Aradul la „zona” de minifotbal de la Florești (Cluj), programată între 7 și 9 iunie.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button