UTA Arad

Roșu a convocat trei utiști la lotul național Under 18, toți sunt „boboci”!





Staff-ul tehnic al reprezentativei Under 18 a României, condus de Laurențiu Roșu, a transmis convocări pentru trei dintre jucătorii UTA-ei în vederea unei acțiuni de selecție a lotului național. Reuniunea are loc la Centrul Național de Fotbal din Buftea luni, 27 mai, la o zi după confruntarea primei echipe, cu Petrolul.

Utiștii chemați sub „tricolor” sunt Ionuț Gavrilă, Denis Hrezdac și Alexandru Oroian (foto)toți trei aflați deja în circuitul primei echipe și debutanți în tricoul reprezentativei la acest nivel. David Miculescu e piesă de bază a selecționatei Under 18, a și participat la precedenta acțiune, „dubla”a amicală din Slovacia, după care a ajuns direct pe masa de operație: diagnostic peritonită. Talentatul mijlocaș ofensiv și-a reluat de ieri ușor alergările, dar nu va mai evolua în acest sezon competițional. Damian Isac rămâne și el sub atenta observație a lui Roșu, fost „principal” la UTA în sezonul 2016-2017.

Generația 2001 se pregătește, în toamnă, de preliminariile Campionatului European, care va fi găzduit anul viitor de Irlanda de Nord.

Foto: Claudia Carp

8 comentarii

  1. Talente au fost, sunt și vor mai fi la Arad.
    Problema este cum și cât ne bucurăm noi, arădenii, de valoarea lor…de ce nu se incearcă un proiect in genul celui de la Viitorul…bani puțini, salarii mici, și totuși, n-au nicio treabă in prima ligă…cum se poate la Hagi și la noi, nu?

    0
    0
    1. Cu mentiunea ca niciunul din cei 4 nu este aradean, talente sunt la Arad! De aceea ii si aducem din alte parti!

      0
      0
        1. Vorbeam despre cei 4 de mai sus! Nu ca n-ar fi talente in Arad, doar ca nu prea avem incredere in ei. La grupa 2001 au fost adusi 14 juniori de pe alte meleaguri! Asta am vrut sa scot in evidenta!

          0
          0
  2. Hagi rămîne o personalitate puternica ,cu experiență completa in fotbalul din Turcia și mai ales Italia și Spania. Nu admite indisciplina și mai ales antrenamente de mîntuială. Cum vede că ori o lași moale ,ori nu poți te exclude Gen Gavra.. Pentru cei talentați a juca la Hagi e o provocare. Sunt sigur că place multi. tineri de la UTA !! Miculescu pare a deveni peste ce are acum Hagi . Dar numai o relansare puternica UTA-ei poate duce și la ridicarea cotei jucătorului. Să sperăm că apare din nou la Arad atmosfera de mare competiție și fenomenul ridicării de. jucători de. A !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button