Baschet

Sepsi e campioană pentru a patra oară la rând, FCC ICIM a demarat „operațiunea” de construcție a echipei pentru stagiunea următoare





În această seară, s-a încheiat oficial sezonul 2018-2019 al Ligii Naționale de Baschet Feminin. După o finală ce a avut nevoie de meci decisiv, Sepsi SIC Sf. Gheorghe a izbutit să cucerească un nou titlu de campioană a României, al patrulea la rând. Covăsnencele au obținut trofeul în fața formației CSM Satu Mare după succesul cu 59-56, după ce oaspetele aveau avans de un punct (26-25).

FCC ICIM Arad a încheiat pe podium această ediție de campionat, adăugându-și în cont o nouă medalie după 4 ani de pauză. Mai jos vă prezentăm clasamentul final al ediției 2018-2019 din Liga Națională:

  1. Sepsi SIC Sf. Gheorghe
  2. CSM Satu Mare
  3. FCC ICIM Arad
  4. Olimpia Braşov
  5. CSM Târgovişte
  6. Universitatea Cluj Napoca
  7. Phoenix Constanţa
  8. CSM Oradea

Vă reamintim că victoria din meciul al doilea al finalei mici cu Olimpia Braşov a fost ultimul meci al lui Bogdan Bulj în acest mandat pe banca echipei FCC ICIM Arad. Sârbul va antrena în prima ligă din China din sezonul viitor. Bulja preluat-o pe FCC ICIM la începutul lunii februarie și a condus-o de pe bancă în 16 de partide, bifând 10 victorii și 6 înfrângeri pentru obiectivul maximal raportat la posibilitățile formațiilor ce și-au disputat finala: bronzul național  ”Îi mulțumim lui Bogdan pentru munca depusă cu profesionalism în cele 3 luni petrecute pe banca echipei noastre și îi dorim multă baftă în carieră!” – a transmis conducerea clubului arădean pe site-ul oficial, baschetarad.ro.

Altfel, deși sezonul 2018-2019 din Liga Naţională s-a terminat de puțin timp, se lucrează deja la strategia pentru viitoarea stagiune. Pentru postul de antrenor principal există câteva nume în vederea conducerii clubului, iar numele acesta va fi anunţat pe site-ul oficial când se va concretiza. În funcție de numele și pretențiile noului tehnician se vor oficializa și primele mutări la nivel de lot.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button