UTA Arad

Achiziție confirmată: „În proporție mare, Iacob poate fi considerat jucătorul UTA-ei”





UTA și-a ales calea pentru sezonul 2019-2020 al ligii secunde avându-l la timonă pe Laszlo Balint. Antrenorul de 40 de ani a fost prezentat în această seară în cadrul seratei de la Hotelul „Central”, iar prima impresie este că acesta dorește să se înconjoare de cât mai mulți colaboratori și jucători cu care a lucrat cu rezultate bune la precedentele sale echipe.

„Secunzii” săi, Cezar Zanfir și Gabi Vasiliu, dar și preparatorul fizic, Alexandru Radu, vin din afara Aradului, iar primul transfer confirmat e și el al unui fotbalist originar din Brașov. Este vorba despre portarul Florin Iacob (25 de ani), care a lucrat cu Balint la Târgu Mureș, Snagov și Metaloglobus și e impresariat de Bogdan Apostu la FGA.   „La fel ca și mine, a semnat doar pe 5 luni în care am ales să mergem la Metaloglobus. Este adevărat, în proporție destul de mare cred că poate fi considerat jucătorul UTA-ei. Până una alta, însă, e important să-și facă treaba în mod profesionist pentru clubul care-l plătește în acest moment. Mai sunt două etape destul de complicate, cu Energeticianul și ASU Poli, la Timișoara, iar eu sper să facem o figură frumoasă, așa cum sper ca și UTA să termine acest sezon într-un mod cât se poate de onorabil”, ne-a mărturisit noul „principal” utist în cadrul unui interviu amplu pe care urmează să-l citiți joi pe sportarad.ro.

Totodată, Balint ne-a mărturisit că data fixată pentru reunirea lotului în vederea pregătirii noului sezon competițional este 25 iunie, deși: „Mai pot interveni schimbări în funcție de data de începere a campionatului, ce nu e stabilită încă sută la sută, dar în principiu așa rămâne”.

FOTO: Viorel Musca









6 comentarii

  1. Logic si normal…Iti aduci portar in care ai incredere,nu unul care te vinde,cand ti-e lumea mai draga…Nu-i asa Bodea?Nu regreti acum „facaturile” executate?5 goluri consecutive,pe greseala de portar?Serios?Ai stricat tot ce ai facut pentru UTA…pacat..alegerea ta a fost asta..sau ne crezi tampiti pe toti?
    Du-te,du-te tare si ia-l si pe Kanda,istericul….cu tine….Succes in cariera ta,pe care scrie tradator…Pacat ca ai ales asa….Pacat!

    0
    0
    1. Bodea are pacatele sale, nu anticipeaza bine suturile de la distanta, poate fi o problema oftalmologica si nu zic asta la misto insa cu siguranta nu e vanzator.
      Cu bune si cu rele, trebuie sa recunoastem ca are reflexe bune si asa cum ne-a ingropat in unele meciuri, ne-a scos in altele, nu e corect sa fie scos tap ispasitor mai ales cand te vinde chiar conducerea ta, vedeti meciul cu Luceafarul, cu Poli si multe altele.
      Da, sunt de acord ca poate nu e de UTA dar hai sa nu fim marlani. Eu unul pot garanta ca Bodea nu e vanzator.

      0
      0
      1. Nici eu nu cred ca Bodea a vandut meciuri ,pur si simplu nu este un portar sigur. La noi orice jucator greseste „gata a vandut meciul” ,pe bune acum. Cum nu cred ca a fost blat cu Oradea si Poli ,ce a facut acum recent Oradea cu Farul? Poli a batut Petrolul ,noi ii batem duminica?

        0
        0
      2. Nici nu e vânzător , fi sigur! Problema ca la portari greselile se vad mai bine, după acest post e doar plasa, dat cum bine zice kidu sa nu fom marlani, ca in proportie foarte mare faptul ca ne-am salvat anul trecut . lui si lui Buia trebuie sa multumim!

        0
        0
  2. Bodea are doar 50% din portar bun Are ochi la anticipare de faza, respinge și de pe linia porții ,bun pe la 11m in schimb primește goluri pe lipsa de înălțime ,pe ieșiri la mingii înalte și boem ,uita că meciul așteaptă greșeală Iacob are ceva experiență. dar nu ar fi cu mult peste ,de exemplu ,Orlic. Sunt mulți portari de linie care aduc echilibru. Există însă și categoria restrânsa care îți aduce puncte . Aceștia sunt 40% din echipa .Mai greu de găsit și mai greu de adus .

    0
    0
  3. ”Un alt jucător impresariat de Bogdan Apostu şi care a colaborat cu Laszlo Balint la Academica Clinceni, ASA Târgu Mureş şi Metaloglobus şi care ar putea ajunge, de asemenea, la UTA este mijlocaşul Alexandru Cătălin Neagu (26 de ani). Totodată, în iarnă, cu Metaloglobus au semnat contracte până la finalul actualului sezon şi jucători ca Florin Plămadă (27 de ani), Claudiu Herea (29 de ani) sau Andrei Ionescu (31 de ani), fotbalişti care au fost titulari sub conducerea lui Laszlo Balint şi care l-ar putea urma pe antrenor la noua echipă.”

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button