National Sebis

Sebișul nu concepe să-și strice seria pozitivă tocmai împotriva „lanternei roșii”: „Să avem sentimentul că ne-am făcut treaba până la capăt!”





„Soda dragă” dispută sâmbătă, 25 mai, de la ora 18.00, pe „Stadionul Dragostei”, ultima reprezentație în eșalonul terț. Oponenta formației conduse de Mihai Manea este Național Sebiș, cu siguranță cea mai în formă echipă (la mare concurență cu promovata Școlar Reșița) a ultimelor două luni în seria a IV-a.

Pe la începutul lunii aprilie, teamul de pe Crișul Alb părea ca va fi prins în „hora” retrogradării, însă o serie de zece rezultate pozitive, între care patru victorii consecutive l-au dus până pe locul 6. Mai mult, dacă bate „lanterna roșie” peste două zile, Sebișul va trece în clasament peste formația ce pierde duelul dintre Cermei și Cugir. „Ne dorim să terminăm campionatul în nota ultimelor etape. Vrem să avem sentimentul că ne-am făcut treaba până la capăt, ar fi păcat să ne stricăm această serie pozitivă chiar în ultima etapă. Privim și noi clasamentul, dar nu ne desconsiderăm adversarul, dimpotrivă, îl tratăm serios ca și pe ceilalți dinaintea lui. Sunt sigur că și Ocna Mureș va dori să termine acest sezon nereușit pentru ea cu un rezultat pozitiv, ultima impresie contează și pentru ei”, a menționat Cristian Todea, antrenrorul Naționalului.

CS Ocna Mureș părăsește, după numai un sezon, Liga a 3-a, dar n-ar fi exclus să continue la acest nivel, în funcție de locurile disponibile ce vor fi anunțate în vară de FRF, strategia în privința viitorului (bancă tehnică, lot de jucători) depinzând de acest fapt. Egalați în prelungiri, dintr-un penalty inventat, la Ghiroda în runda precedentă, unde au avut numai 13 jucători deplasați, ocnamureșenii au pus punct unei serii de 5 eșecuri consecutive și speră într-o despărțire de fani printr-un rezultat pozitiv. „Avem ultimul joc al stagiunii, o partidă la finele căreia ne dorim să ne despărțim într-un mod plăcut de suporteri”, a anunțat Mihai Manea pentru ziarulunirea.ro.

Gazdele au ceva probleme de lot înaintea vizitei celor de la Sebiș, Drăgan și Gherman fiind suspendați, iar Muntean – accidentat. Revin, însă, Hidișan, Cl. Marcu și Kiss. Dincolo, Goșa e accidentat, iar Bartok și Szekely incerți.

Formații probabile:

Ocna Mureș: Angeru – L. Dan, Guț, Borșoi, Cl. Marcu – Goguța, Cimpoieșu – S. Culda, Hidișan, T. Cristea – Coltor.

Sebiș: Horvat – Pop, Onuțan, Forizs, Dărăban – Ember, Ciochină – Susan, Mateucă, Petculescu – Enciu.

Arbitri: Mircea Salomir (Cluj Napoca) – Tamas Kopriva (Satu Mare), Lazăr Seiche (Sălaj).

Observatori: Vasile Balaj (Dr. Tr. Severin), Mihail Lazăr (Covasna)

7 comentarii

  1. Sa vedem cine e mai tare și ce antrenor va avea Sebișul. Lupta se da între popa Cătălin, susținătorul lui Todea și președintele clubului, susținătorul lui Stili. Faceți pariurile! Câștiga popa politician sau președintele demisionar?

    0
    0
  2. Eu zic sa nu-l tot sacaiti pe domn părinte cu fotbalul sau cu politica, ca poate se gândește sa candideze și atunci nu prea va vad bine. Ma refer la adepții lui Feies

    0
    0
      1. Dintre doi blatisti cred va trebui sa fie aleasa a treia persoana. Cel care de fapt trebuia sa fie la Sebiș din iarnă. Hai Național Sebiș fără Todea, fără Stili, fără popi falși și fără președinți demisionari și buni doar de gura.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button