Gloria LT Cermei

Cermeiul a depășit-o chiar și cu o remiză pe Metalurgistul, pe locul 4: „Rezultate peste așteptări, iar cu puțină atenție se putea și mai bine”





Cel mai bun an din istoria echipei de fotbal din Cermei se încheie cu un loc 4 în Liga 3-a. Remiza din ultima etapă (1-1) le permite „sămădăilor” să treacă chiar peste adversarul de azi, Metalurgistul Cugir, cu care e la egalitate de puncte (54), dar în fața căruia are avantajul rezultatelor directe.

După ce s-a cam jucat cu ocaziile, Cermeiul a găsit în cele din urmă drumul spre golul ce ar fi trebuit să valoreze trei puncte. Mager marca în minutul 82 după o acțiune personală, dar, ca și la Alba Iulia, „roș-albii” au primit gol din lovitură liberă și au trebuit să se mulțumească doar cu un punct. „Deși jocul nu avea o miză deosebită, ne doream să câștigăm la acest ultim meci, mai ales că jucam în fața suporterilor noștri. Am și avut o sumedenie de ocazii, inclusiv două bare, dar nu am marcat când a trebuit și nu am putut ține de avantajul minim. Cu siguranță, am fi meritat mai mult la acest joc, dar, una peste alta, ne mulțumim și cu acest rezultat ce ne trece pe locul 4. Puțină lume ar fi pariat pe noi pentru o asemenea clasare la începutul sezonului, dar am creat grupul, familia ce ne-au adus aceste rezultate bune, spun eu, pentru o comună ca și Cermeiul. Sunt foarte mulțumit de cum au decurs lucrurile în acest an la echipă, am fost foarte uniți cu toții, jucători, antrenori, conducători și oficialități locale. Iar cu puțină atenție în plus am fi putut termina sezonul chiar și pe podium”, a spus Radu Anca.

Omul meciului cu Metalurgistul Cugir a fost Valeriu Mager, care a înscris spectaculos după o acțiune personală, dar a creat și alte pericole în careul vizitatorilor. „Mager a fost în creștere în acest retur, are calități foarte bune. Dacă ar fi mereu conectat la miza unei partide și puțin mai disciplinat tactic, poate face față și într-un eșalon superior”, a mai spus antrenorul Cermeiului despre fotbalistul de bandă de 20 de ani.

Pare greu de anticipat ce îi rezervă sezonul următor Cermeiului, ținând cont de faptul că majoritatea jucătorilor își termină contractele pe 30 mai. „Am stabilit să mai avem o întâlnire miercuri, la Arad, ca un mini-banchet, la care și-a anuțat prezența și domnul primar Vesa și vom vorbi mai multe și despre viitor”, ne-a mai mărturisit Anca.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button