UTA Arad

Păcurar: „Am jucat fotbal doar 40 de minute, ce s-a întâmplat mai apoi a fost ireal. Sunt dezamăgit de rezultate!”





Petrolul trebuia să iasă câștigătoare din duelul fostelor campioane ale României la fotbal cu UTA pentru a amâna pentru ultima etapă a ligii secunde verdictul cu privire la ocupanta locului 3, ce duce la barajul de promovare în Liga 1. Misiunea „lupilor galbeni” părea imposibilă după 42 de minute, când arădenii aveau 2-0 pe tabelă, dar meciul a luat o întorsătură tristă pentru „roș-albi” și cei aproximativ 1700 de spectatori ce au asistat, pe o vreme de vară, la ultima reprezentanție internă stagională a favoriților.

La final, Cristian Păcurar, aflat și el la ultimul meci acasă ca și antrenor al „Bătrânei Doamne” s-a arătat extrem de dezamăgit de cum au decurs lucrurile în disputa cu „petroliștii”. „Mi-aș fi dorit să obținem un rezultat pozitiv la ultimul meci acasă din acest sezon, dar, din păcate, am jucat fotbal doar 40 de minute. Din punctul meu de vedere, am căzut fizic, iar două greșeli individuale au făcut ca scorul să devină 2-4. Pe lângă cele două goluri, am mai avut destule ocazii în prima repriză, iar cee ce s-a întâmplat mai apoi e ireal. Am crezut că, odată cu numirea noului antrenor, se ia o anumită presiune și totul va intra într-o normalitate. Le-am spus să jucăm degajat pentru oamenii care iubesc UTA, dar, iată, am făcut-o doar 40 de minute. Am luat gol foarte repede după ce am făcut 2-0, dar nici dacă nu s-ar fi întâmplat asta nu cred că am fi putut evita căderea fizică de după pauză și ceea ce a urmat din punct de vedere al rezultatului”, a punctat „secundul” cu atribuții de interimar al „roș-albilor”. De altfel, acesta și-a asumat în întregime responsabilitatea rezultatelor din ultimele două luni de zile: „Nu am mai pregătit meciurile împreună cu nea’ Popică de la duelul cu Clinceni încoace. Dânsul ne-a mai vizitat doar înainte de meciul cu ASU Poli, dar în rest nu a fost implicat. Că am mai discutat eu cu dânsul e altceva, dar în alte detalii nu vreau să mai intru”.

Doi dintre fotbaliștii despre care se credea că au încheiat socotelile cu acest sezon au apărut pe gazon cu Petrolul. „Alex Manea și-a făcut datoria bine, ținând cont de capacitatea sa, nici nu puteam să-i cerem mai mult. Am vrut să-l premiez și pe Miculescu, l-am băgat 20 de minute, dar se vede că a lipsit mult de la antrenamente. Singurul lucru bun din meciul acesta rămâne evoluția lui Oroian”, a mai punctat Păcurar, care și-a asumat

UTA și-a îndeplinit obiectivul minimal, supraviețuirea în Liga 2, încă după meciul cu Aerostar, după care au urmat două eșecuri la rând, iar campionatul se încheie săptămâna viitoare, la Mioveni. „Am reușit să facem 15 puncte pentru a nu avea emoții cu retrogradarea, dar eu sunt cu totul și cu totul dezamăgit de rezultate. Le-am spus și jucătorilor că am făcut în așa fel încât, cu multe accidentări și suspendări, să împăcăm toate lucrurile și să o scoatem la capăt, însă ar fi trebuit să avem un parcurs mai bun”, a fost concluzia lui Cristi Păcurar.

13 comentarii

  1. Am căzut fizic? dar cine face pregătirea fizica nu voi? Spurcaților faceți UTA de rușine!!! Rușine sa va fie,la toți de la conducere la jucători!!!

    0
    0
  2. Balint nu a vorbit de promovare. ! Pai cu ce ? Melinte Seroni și Hasni ,toți trei nu fac. cat un stoper de la Botoșani !! Nu-i lua nici Răchită la ACS ! Balint a fost un stoper bun .Nu poate intra in pregătiri fara 5 ,6 fundași noi ,eventual Ivan și Gavrilă plus inca un portar la Iacob ! Pe Manea nu te poți supăra ,eventual să-l întrebi ce greutate are ,că tot aia e. ! Unul răcit ca Sthal altul nepregătit un al treilea mult. peste greutate.Balint nu-și va tăia singur craca. ! Alaturi de Rus ,Ciucur ,și juniori sperăm. să vedem multe fete noi . Acum parcă regretăm și lungimea programului. Am fi fost mai devreme scutiți de atitea umilințe și critici. Ai impresia că îți blamezi proprii părinți. !!

    0
    0
  3. Cu mulți ani în urmă – un antrenor pe nume Titi Teșcă – era antrenor la Brăila sau Galați, nu mai țin minte, După un meci pierdut între cele două orașe, Teașcă a urcat în mașină și jucătorii în pas alergător spre casă.
    Dacă pierd așa rușinos și la Mioveni , asta ar trebui să le facă. Dar cine? Păcurar? pe el nu ar mai trebui lăsat pe bancă. Oamenii ăștia (marea majoritate a jucătorilor) oare au obraz??

    0
    0
  4. Era bine ca obiectivul indeplinit sa fi fost supravietuirea in liga1 cum scrie in articol, dar am ,,supravietuit” in liga a doua, intr-o liga secunda cu valoare foarte scazuta a combatantelor!

    0
    0
  5. Cristi Pacurar,nu te supara dar nu pot sa cred ca afirmi asa ceva !!!! Cum sa cada echipa fizic dupa 40 min. ? Pai toata saptamana nu a-ti avut timp la dispozitie pt. pregatirea fizica, preparatorul fizic nu exista la club ? Eu unul nu cred in asa ceva ,acestea sunt motive ca de fiecare data cand pierde echipa. Pana la 2-0 pt. UTA. echipa s-a miscat foarte bine ,Petrolul nicio ocazie nu a avut apoi nu stiu ce s-a intamplat ,parca le-a turnat cineva plumb in picioare !? Incepand inca dupa ce se termina ultima etapa , TREBUIE CA NOUL ANTRENOR LASZLO BALINT SA FACA CURATENIE GENERALA LA ECHIPA SI ADUSI DOMNE ODATA NISTE JUCATORI CARE SA LUPTE INTRADEVAR PT. ACEASTA ECHIPA SI SA O PROMOVEZE IN LIGA1a CA M-AM SATURAT DE ATATIA ANI DE ZILE SA VAD ECHIPA MEA DE SUFLET CHINUINDU-SE IN LIGA2a !!!

    0
    0
  6. @nelutirgoviste vezi ca am dreptate la ce spun …intreabal pe pacurar de ce a plecat fostul preparator de ce a plecat burla de ce au plecat restu si restu ceasul in austria si restul …nu stie nimic ??

    0
    0
  7. Pai, poate imi fac timp si vin oadata la ARAD sa vad UTA. si sa ma intalnesc cu fostii mari jucatori DOMIDE, METCAS, AXENTE etc. si sa depun niste flori si sa aprind o lumanare la la cei trecuti in nefiinta BAROSCHOVSCHI si PETCHOVSCHI !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button