National Sebis

Sebișul bifează cea mai lungă serie pozitivă din seria a IV-a a Ligii a 3-a, dar continuă cu Todea pe bancă? „E timp de întâlniri de acum înainte”





După patru victorii la rând, Național Sebiș pornea cu prima șansă în deplasarea de la Ocna Mureș, în fața „lanternei roșii”. Însă, socoteala de acasă nu s-a cam potrivit  cea de pe „Arena Dragostei”, acolo unde gazdele au deschis tabela după o jumătate de oră. Egalarea a venit în debutul actului secund, de la Petculescu, la meciul de despărțire de „alb-albaștrii”, după care Naționalul a riscat mult rămânând în 10 și apoi 9 oameni.

Totuși, ultimul fluier al arbitrului le-a găsit pe combatante la egalitate: 1-1, iar pe sebișeni pe locul 6, la un punct peste cei din Chișineu Criș. „Deși ne așteptam și ne doream mai mult de la acest meci, remiza este echitabilă și trebuie să o luăm ca atare. Cred că am intrat puțin mai repede în vacanță și de aici evoluția mai puțin reușită. Chiar și așa, am avut ocaziile noastre, chiar și în inferioritate numerică, dar la fel de bine puteam pierde pe final, când am rămas în 8 jucători de câmp și gazdele ne-au atacat cu toate liniile. Deși e pe ultimul loc, echipa din Ocna Mureș prestează un fotbal destul de bun, fără presiune, însă, repet, marea problemă a fost la concentrarea noastră pentru acest meci. Arbitrajul și eliminările lui Onuțan și Petculescu nu aș vrea să le comentez, ci spun doar că ele au fost în nota jocului”, a precizat Cristian Todea, antrenorul Naționalului.

La coborârea cortinei, Național Sebiș se poate lăuda cu recordul de invincibilitate în seria a IV-a a Ligii a 3-a. Nicio altă formație nu a bifat 11 meciuri la rând fără eșec, iar Todea și-a egalat seria ca fotbalist avută la un moment dat la Gaz Metan Mediaș. „Mi-ar fi plăcut să bat acest record personal, dar nu mai sunt etape. În plus, nu știu dacă voi continua ca antrenor al Sebișului. Contractul e valabil până în vara anului 2020, dar, totodată, sunt prevăzute niște clauze acolo ce ar putea fi activate atât de mine, cât și de conducerea clubului. Cert este că nu am discutat nimic concret nici cu domnul primar pentru la anul, nu știu nimic despre planurile clubului pentru sezonul viitor, dar e timp și de întâlniri de acum înainte. Pentru tot ce mi-au oferit jucătorii în special de două luni încoace, dar chiar și înainte când doar ghinionul ne-a privat de câteva rezultate bune, vreau să le mulțumesc și să le doresc vacanță plăcută”, a adăugat „Dulăul”.









6 comentarii

  1. Te-au batjocorit cam toti pe acolo,care ulterior au amutit…Muti….Foarte bine..acum tu esti in postura de a pune conditii…Bravo Cristi Todea!Bravo!
    Oricum nu va fi liniste la SABIS…daca nu e bine,nu e bine,apoi daca este bine,iar nu este de bine…
    Macar am inteles ca si tie iti sunau telefoanele????Lot,alcatuire?Adevarat?Gratare la Dezna,de la inceput,ca sa fii demis….?Le-ai cam dat un pumn in gura….Altfel se pune acum?Lasa-i cu gratarele si sapaturile….

    0
    0
  2. Au amutit contestatarii din regatul lui mister bean…bravo Todea. Daca ai bani pusi deoparte ar trebui sa incepi cu o miniacademie de fotbal, poate alaturi de Botis si de ce nu Apostu! In timp vei culege roade..uite ca au dat mugurii si la Catanzaritti !

    0
    0
  3. Mafia… Nu fii trist ca tot Todea va fii antrenor și la anul viitori după cum se aude popa Cătălin va fii președinte!

    0
    0
    1. Nici o problema! Doar asa se poate desființa fotbalul la Sebiș. Ce rost au povestile. Când e totul clar? Popa ar trebui sa își vada de popie nu sa înjure la fotbal și sa facă politica prin piața Sebisului. Iar dulăul ar face bine sa facă și el fotbal nu sa se tina codita de politicieni și sa cerșească mila. Todea mai are de învățat și nu e pentru liga 3 încă. E slăbuț. Poate pleca sau rămâne. Nu e singurul care rămâne dar e păcat ca o sa distrugă fotbalul.

      0
      0
  4. De ce nu îl luați acasă pe Todea dacă e asa bun? Poate își ia popa echipa sa fie un fel de Becali, ca acuma poate ca nu pleacă prietenul politician de lângă el. Familia e fericita!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button