Fotbal juniori

Debrecen și Academia Brosovszky joacă pentru trofeul EFCO U9, la Viena





După „zona” Champions Trophy Under 11, Academia Brosovszky a organizat și etapa regională a EFCO U9. La start s-au prezentat 9 echipe, cea de-a zecea, Grosics Akademia Gyula, hotărând să nu se mai prezinte la întrecerea de pe arena „CPL”.

După meciurile din grupe și semifinale, ultimul act le-a adus față în față pe Debreceni Olasz Focisuli și Academia Brosovszky Verde. Maghiarii s-au impus fără drept de apel, 3-0, însă ambele finaliste și-au câștigat dreptul de a lua startul în finala de la Viena, între 28 și 30 iunie. „Copiii și-au dorit, s-au implicat, au jucat, doar că echipa din Debrecen a fost mai pragmatică. Și-a valorificat ocaziile, pe când noi ne-am cam jucat cu ele. Oricum, îi felicităm pe toți, încercăm să facem o figură frumoasă și la Viena. E foarte important și că o parte din componenții lotului se antrenează cu Flavius Pavel și chiar participă la competițiile rezervate grupelor de 2009, progresul e puțin mai evident la ei. În ceea ce privește turneul de sâmbătă, nivelul a fost bun, dar era și mai ridicat dacă celelalte echipe din Arad, UTA și  Atletico. Am înțeles că ar fi avut alte angajamente, poate data viitoare…”, a spus Flavius Moisă, antrenorul grupei de 2010 a Academiei Brosovszky, alături de Ciprian Pistrui.

Cătălin Bociort, Denis Tănase, Alex Șulea, Luca Pop, Radu Iorgov, Ianis Cotuna, Rareș Sîrb, Ianis Bacalu, Patrck Trif și Rareș Mîrne e componența lotului vicecampion la EFCO U9 Arad, locurile 3-9 fiind ocupate în ordine de: Atletico Timișoara, CSC Ghiroda, Ripensia Timișoara, Academia Brosovszky Roșu, Progresul Pecica, Victoria Nădlac și Șoimii Lipova.

Următoarea competiție organizată de Academia Brosovszky  pe arena dn Grădiște va avea loc în luna august și e una ce se adresează mai multor categorii de vârstă, sub denumirea Junior Summer Cup.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button