National Sebis

Todea, dorit și mai departe pe banca Sebișului: „Când echipa s-a legat, nu ne-a mai bătut nimeni. Încercăm să avem o colaborare mai strânsă cu UTA”





Ediția 2018-2019 a Ligii a 3-a la fotbal s-a încheiat de câteva zile, prilej pentru a se pune la cale strategia pentru sezonul următor. Punctul de pornire este antrenorul, iar Șoimii Lipova și Crișul Chișineu Criș i-au confirmat deja pe banca tehnică pe Flavius Sabău, respectiv Adrian Abrudean. La Lunca Teuz Cermei lucrurile sunt neclare încă, în timp ce în tabăra Sebișului situația e puțin inedită.

Cristian Todea mai are un an de contract cu gruparea de pe malul Crișului Alb, însă există clauze de o parte și de cealaltă ce l-ar putea rupe. Până acum, părțile implicate nu au vorbit concret despre ceea ce va urma, însă primarul Sebișului pare a avea ideile clare: „Într-adevăr, în contractul clubului cu Cristi Todea era o clauză ce prevedea clasarea între primele trei echipe la finalul sezonului, însă trebuie să ținem cont de cum am încropit lotul în iarnă. Vreo 4-5 jucători au venit chiar în ultima zi de transferuri, era normal ca echipa să sufere la început la capitolul omogenitate. Apoi, cândechipa s-a legat, nu ne-a mai bătut nimeni, avem 11 meciuri fără înfrângeri, niciunul dintre adversarii noștri din seria a 4-a nu a mai reușit așa o serie bună. Așadar, suntem mulțumiți și de acest loc 6 și de munca lui Cristi Todea, doar că încă nu am avut timp să discut cu el. Au fost alegerile, pregătim festivalul, de fotbal încă nu am avut timp să mă ocup. Dar, probabil, o să am o discuție cu Cristi în zilele următoare, în care o să-i transmit că noi îl vrem, dacă ne vrea și el și să ne apucăm de campania de achiziții. Szekely și-a prelungit deja contractul cu noi, mai sunt și alții legați cu acte de club, iar pe cei care îi vrem în continuare la echipă eu zic că îi vom convinge să rămână”, a spus Radu Demetrescu.

Totodată, edilul Sebișului a trasat, în mare, și o linie pentru sezonul următor. „Vom încerca să contăm pe cât mai mulți fotbaliști din județul nostru, deși suntem conștient că va fi și mai greu dacă va promova și Pecica. Dar, încercămavem o colaborare mai strânsă cu UTA, prin care să rodăm câțiva tineri din pepiniera lor la noi. În retur l-am avut doar pe Onuțan, deși i-am cerut și pe Iuga și Merian, poate o să reușim din vară să ne apropiem mai mult. La Sebiș s-a țintit mereu locul 1 și chiar dacă nu am ajuns la el am fost mereu în față”, a adăugat Demetrescu.

Național Sebiș a terminat pe locul 6 în seria a IV-a a Ligii 3-a cu 50 de puncte strânse.









45 comentarii

  1. Știli rămâne mai departe la Cris ca acolo merge prostituția. Rușine pentru ultimele egaluri de acasă.

    0
    0
  2. Ce disperat e Todea asta! Nu are bai ca e umilit și huiduit. Nu contează că e ca o roata de rezerva. E disperat ca nu îl mai vrea nimeni. Era clar ca Stili rămâne la Criș. Din decembrie când a bătut palma cu Sebișul și pana în ultima zi de transferuri Todea nu a reușit sa aducă jucători. Rusinica! Ce mai, a demonstrat ca e slab!

    0
    0
      1. @Lucian….te rog sa revezi comentariile anti-Todea dupa instalarea sa la Sabis si dupa primele scoruri….Ia uite si acum,la acest articol…cam ce „iubit este” de catre consumatorii „grupului Dezna”,acolo unde se discuta si se pun la cale „cinele de taina”…
        Eu o tot repet…de om bun ce este Todea,e cam luat de prost…Sper sa se destepte!
        Ce face Demetrescu?Joaca la mai multe capete acum…conform…”nu esti prost destul,daca nu esti si fudul”…Adica nu prea l-a vrut si nu mai prea doreste pe Todea,totodata recunoaste ca au marsat triumfal in ultimele 11 meciuri,ar mai dori colaborare cu UTA….Serios?Pai cum?
        Dupa ce l-a facut praf,acum este ocupat cu alegeri si altele…,nu are timp de un”face to face”?…
        Poate ca eu sunt subiectiv,recunosc acest aspect,dar tu de acolo,din zona?Nu ti se pare hilar?
        Hai mai @Lucian….nu doar copiii citesc sportarad…

        0
        0
  3. Ce slab de înger e primarul dacă se lasă condus de popa Cătălin. Nu e de mirare ca se distruge clubul. Ala distruge orice unde se baga. Cel mai clar e rezultatul alegerilor. Bine ca a fost la piață cu P…. Au fost ascultate rugăciunile….

    0
    0
  4. Stili era o șansă pentru Sebiș. Clar ca cea ma
    bună opțiune nu e Todea. E altcineva mai bun decât ar fi fost Stili……

    0
    0
    1. Treziți-vă ca asta e poza din iarnă!!!!! Dacă atunci au fost naivi și au luat asa antrenor credeți ca mai fac aceeași greșeală încă o data? Nu s-au lămurit ca dacă nu avea jucătorii lăsați de antrenorul din tur era pe nicăieri? Ce achiziții a fost capabil Todea sa facă personal? Sunt fraieri dacă nu scapă de el și sa aducă un antrenor capabil.

      0
      0
      1. Ce achizitii faceai tu Sergiule daca esti asa destept ?Cine crezi ca vrea la Sebis ? Sebis -Arad 88km, Sebis – Oradea 98, Sebis – Deva 122. Sunteti intr-o locatie total nepotrivita . E greu de adus jucatori in Sebis.. Asa ca nu tot il blama pe Todea . A facut bici din rahat si a mai si poctnit .

        0
        0
        1. În decursul anilor au vrut. De ce tocmai când e Todea mai vrea nimeni????? . Ia sa se aducă un antrenor adevărat sa vedem dacă vor jucătorii să vină. De ce nu recunoașteți că nu e capabil?!

          0
          0
  5. E simplu sa bati cu o echipa adusă de altcineva și sa te mai și lauzi cu asta … primi 11 au fost din echipa de anu trecut nu din ăștia noi veniți,ce sa mai zic ca ai pierdut 2-3 jucatori titulari care nu ai fost in stare sa ii convingi sa rămână la e echipa cum ar fi Pisalru ,Ruta si Postoarca!

    0
    0
    1. Pastrezi jucatorii daca esti corect cu ei si le platesti ceea ce ai de dat. Daca nu platesti lumea pleaca.

      0
      0
  6. Normal ca iubeste fotbalul decât sa rămână acasa mai bine vine la Sebis ca in alta parte nu prea e chemat.

    0
    0
          1. Un contract cu clauza de reziliere. Nu a putut face ce a semnat. Dacă are onoare pleca singur.

            0
            0
          2. a fost o clauza cu minim locul 3 si cand a preluat echipa era pe locul 6 si au fost adusi de catre conducere jucatori din Liga a patra Bihor și Arad, unii dintre ei ajunsi chiar la inceputul returului … inca nu stim daca ramane Todea la Sebis, poate si el sa renunte, nu trebuie neaparat sa activeze conducerea acea clauza … nici un antrenor din liga a treia 3 seria 4 nu a avut asa o clauza

            0
            0
  7. Ma intreb tu Sergiule pt cine faci atatea lobii ? Pentru Stili ? Nu mai vine la voi gata a batut palma cu Chechi . Ma va pleaca si Todea va mai ia si vreo 5 jucatori cu el si ramaneti in curu gol . Veti fi primii retrogradati . Ca nu va mai poate salva nimeni . Sau pupa-l in cur pe Cojocaru sa vina iar la voi . Sa va afunde in datorii si mai rau

    0
    0
    1. cum compari doi antrenori? dupa ce echipe au antrenat si la ce nivel? dupa experienta ca jucator si antrenor? dupa cupe castigate, promovari? dupa rezultate recente? dupa toate rezultatele? e greu sa spui ca un antrenor este superior altuia … poate mai experimentat sau mai inspirat … superior? nu

      0
      0
    2. Serios ???? Stili a facut cele mai mari investitii in jucatori in iarna si a avut cele mai slabe rezultate dintre toate echipele aradene . A dat salarii a dat bani la semnatura si a terminat pe locul 7 . In tur cu jucatori mai modesti a fost pe 3 . Todea pe 6 a luat echipa a primit o gramada de jucatori in ultima zi care dc nu imbracau tricouri la fel nici nu se cunosteau si a facut un retur bunicel .

      0
      0
        1. Da Todea la Zabrani a antrenat ca nu prea am auzit de el si de Stili ,in schimb pe Cojocaru l-am văzut la televizor la liga 2.

          0
          0
  8. Sa nu uitam ca jucatori ce au câștigat cu Reșița au fost aduși de Cojocaru nu de Todea,ceea ce face el la Lugoj nu e problema mea aici vorbim ce a făcut la Sebis.

    0
    0
    1. Echipa Sebisului care a batut Resita cu 2-1 in retur: Horvat – Pop, Ciochină, Forisz, Onuțan – Ember, Mateucă (69 Petculescu) – Vereș (84 Bartok), Szekely (63 Teședan), Susan – Enciu.
      ia vezi cati sunt din tur si cati sunt jucatori noi? 4 titulari si 2 rezerve care au jucat sunt veniti in iarna iar alti 3 titulari din aceasta echipa au fost rezerve la inceputul campionatului. Asta ca informare, nu am nimic cu nici un antrenor, doar ca vad ca unii au memorie scurta …

      0
      0
  9. Vezi ca Todea a fost secund in liga 1 cu Pustai la Mediaș, iar la UTA a jucat doua baraje de promovare in liga 1 din poziție de secund si a fost principal la UTA vreo 20 de meciuri, Cojocaru a facut doar câteva dușuri la Poli iar la Sebis in afara ca a golit visteria clubului a lăsat echipa pe 6 exact ca si Todea.

    0
    0
  10. Tot cu astia a luat 4-0 la Cris in tur marele Cojocaru care la Poli a câștigat zero meciuri iar la Lugoj unul. Apropo meciul de cupa Sebis-UTA 1-4 iti spune ceva? Cu Cojocaru la pupitru care il lucra pe Chita? Vezi cine era la UTA?

    0
    0
  11. Nu vorbi prostii. Cojocaru l-a dus pe Chita la Sebiș. Iar la meciul din cupa UTA începuse de mult antrenamentele și mai era și liga 2 pe când Sebișul abia își adunase lotul iar Chita abia își cunoștea elevii.

    0
    0
  12. Dacă toată lumea zice o prostie de ce sa nu o repetam și noi sau ati văzut voi cumva ca Cojocaru a furat ?Hai sa fim serioși la Sebis nu sunt niciodata banii și e logic ca trebuie sa dam vina pe cineva.Anul acesta de exemplu de ce nu sunt plătiți jucătorii și bugetul e gata ???

    0
    0
    1. Bine punctat Adrian. Asta voiam sa întreb și eu. E cumva vinovat tot omul ala? Oricum în urma lui s-a văzut schimbare la clubul sportiv. Anul asta i s-a simțit lipsa. Vorbesc jucătorii prin oraș.

      0
      0
  13. Nu sunt fan Cojocaru doar ca nu mi se pare corect sa ii se aducă unele acuzații false ,specific ca nu am nimic nici cu Stili nici cu Todea.

    0
    0
  14. Todea așteaptă cu limba scoasa sa îl contacteze clubul. Nu are unde sa plece fiindcă nu îl vrea nimeni!!!!!!! Dacă avea onoare pleca de mult!!!!!

    0
    0
  15. Cea mai mare greșeală aducerea lui Todea la Sebiș. Speram ca dl. Primar Demetrescu sa învețe din greșeală și sa scape clubul de rușine. Iar acest individ sa ii fie jenă sa mai vina!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button