UTA Arad

Stoica: „Am câștigat fără dubii, băieții au respectat tot ceea ce am pregătit legat de UTA”





Mioveniul a încheiat în forță stagiunea cu Marius Stoica pe banca tehnică. Echipa argeșeană a pus la păstrare 12 puncte din tot atâtea posibile, având o medie de 4,25 de goluri pe meci. De altfel, UTA a scăpat cel mai ieftin astăzi (3-0), în ultima etapă, după ce Brăila a luat 6, iar Ripensia și ACS Poli câte 4, cu mențiunea că formațiile din Timișoara au înscris, totuși, și ele odată.

La final, „principalul” Mioveniului nu putea decât să fie foarte mulțumit de elevii săi. „Ne doream să câștigăm la ultima reprezentație din acest sezon. Sunt fericit pentru jocul bun, îi felicit pe băieți, au respectat indicațiile tactice și tot ceea ce am pregătit în această săptămână legat de UTA. Am marcat trei goluri, puteam să mai marcăm și altele, am câștigat meciul fără dubii. Vom pleca într-o vacanță meritată, jucătorii vor avea timp să se refacă și psihic și fizic”, a spus Stoica imediat după meci.

În ciuda seriei bune de rezultate, antrenorul nu are certitudinea că va continua pe banca formației „galben-verde”. „Vom vedea ce decizii se vor lua pentru sezonul viitor. Nu am discutat încă cu conducerea despre rămânerea mea la echipă, dar, dacă mi se va oferi șansa, aș vrea să rămân. E probabil să fie schimbări și la nivel de lot, competiția la anul va arăta altfel. În final, aș vrea să-i felicit și pe ceilalți antrenori care au condus echipa în acest sezon, Iordan Eftimie și Daniel Oprița. Au făcut o muncă bună, chiar dacă, poate, nu au obținut rezultatele dorite”, a încheiat Marius Stoica.

Indiferent de rezultat de azi, cu arădenii, Mioveniul avea demult rezervat locul 7 în clasament, însă termină la cota 61 de puncte.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button