UTA AradzTOP ARTICOLE

Balint și-a încheiat oficial treaba la Metaloglobus și e preocupat de formarea lotului la UTA: „Negocieri avansate cu mulți jucători, Tomozei și Hlistei printre ținte”





La Timișoara, Laszlo Balint nu a avut viață ușoară cu fanii lui ASU Poli, cu ocazia ultimei sale partide la cârma celor de la Metaloglobus. Cunoscându-i viitorul de utist, câțiva dintre susținătorii „alb-violeților” l-au înjurat pe fostul fundaș, care a și plecat învins de pe Știința: 0-2. „Mi-aș fi dorit un rezultat bun astăzi, în primul rând pentru că mie nu-mi place să pierd. Dar, au fost și chestiuni obiective pentru care echipa nu s-a prezentat așa cum mi-am dorit eu la partida cu Poli. Am făcut deplasarea doar ieri, fiind pentru prima oară în cariera mea când a trebuit să renunț la antrenamentul din preziua meciului. Asta e, ce a fost a fost, de acum mă gândesc doar la UTA și primul pas este formarea unei echipe competitive”, ne-a mărturisit noul „principal” al „Bătrânei Dooamne”.

Acesta se întoarce în București pentru a preda cheile apartamentului unde a locuit, va participa și la o masă de final la Metaloglobus, după care va pleca împreună cu familia în concediu, în Croația. „Va fi o vacanță activă pentru mine, voi ține în permanență legătură cu conducerea clubului UTA în vederea campaniei de transferuri. Există negocieri avansate cu mai mulți jucători, cu unii dintre ei sper să batem palma în zilele următoare, fiindcă sunt și alte echipe pe urmele lor. Nu vă pot da prea multe nume acum, ci doar să vă confirm că, într-adevăr, Tomozei și Hlistei sunt printre țintele noastre. Marius Tomozei este un fotbalist polivalent (n.a. obișnuit să joace mai ales ca fundaș stânga), de vestiar și mi-aș dori să lucrez în continuare cu el, la fel și Cătălin Hlistei. Mi-l doresc în mod deosebit pe Cătălin, din câte știu și el și-ar dori să revină acasă. Are multă calitate, e arădean și știe exact ce înseamnă UTA. Mai rămâne de văzut dacă se poate să-l luăm de la Rapid, căci și cei de acolo vor să se bazeze pe el”, ne-a mai mărturisit „Gyuszi” Balint.

Noul „principal” al arădenilor a văzut pe telefon și ultimul meci al UTA-ei în actuala stagiune, 0-3 la Mioveni. „Așa cum a spus și Cristi Păcurar, au fost destule improvizații pe posturi, era greu să se obțină un rezultat bun împotriva unei echipe legate, cu destui fotbaliști de calitate. Într-adevăr, sunt și jucători din vechiul lot care nu vor mai continua la UTA, dar nu e treaba mea să vorbesc despre ei, mai ales că nu cred că nici conducerea clubului nu a apucat să discute cu ei. Nici nu s-au stins încă ecourile ultimei etape, de luni încolo probabil veți avea mai multe detalii”, a adăugat tânărul antrenor utist.

Laszlo Balint a programat pentru 25 iunie reunirea în vederea pregătirii noii stagiuni, dată până la care lotul ustit ar trebui să fie deja format în proporție de 90%. „Mai rămâne să defintivăm și locația de cantonament, nu am preferințe. Au doar am cerut terenuri bune de antrenament și adversari pentru meciurile amicale. Probabil, pe 16 iunie voi ajunge și eu la Arad, o să mai plec apoi două-trei zile la București, după care ne apucăm efectiv de treabă”, a încheiat Balint.









25 comentarii

  1. Bun venit ! Ar fi un castig Catalin sa revina acasa ,poate si sper sa faci o echipa buna.La ce se anunta n campionatul viitor va fi greu. Rapid am inteles ca are un super buget.Poate va venii si niste sponsori cu buzunare mai mari 🙂 Oricum trebuie sa le multumim actualilor sponsori si sa ramana langa echipa ! Bafta multa si sa ne bucuram la final !

    0
    0
  2. Din cate stiu, dar s-ar putea sa gresesc, Hlistei a semnat pe 3 ani cu rapidul, nu cred că Meszar va d-a bani pe el dupa ce l-a avut in curte! Din lotul actual , doar Ciucur si Costin merită sa rămână, si juniorii Miculescu, Hrezdac, Oroian, si Isac..restul apa de ☔, rezerve pe la cermei si lipova ca marile sperante Burla si Prună! Balinte intereseaza-te de Rusu de la lipova, e jucatorul Botosaniului daca nu mă insel, foarte bun baiatul, si e si under 21!

    0
    0
    1. Te inseli nu este jucatorul Botosaniului . Este jucatorul Lipovei achizitionat de presedintele de acolo . El a platit grila nu Botosaniul . Cu Botosaniul a ramas la stadiul de discutii . Nu mai este under 21 . Acum trebuie sa ai 2 juniori nascuti in anul 2000. Rusu nu va merge la Uta .

      0
      0
  3. D-le VALI sunt de acord cu dvs ca Ciucur si Costin sa ramana,dar nici Melinte,Culibaly sau Hasni nu sunt de aruncat,caci sunt luptatori cu experienta……Restul la gara si..PA ! ca nici in liga 4-a nu faceti fata.Hai odata d-le Balint ca tie nu-ti place sa pierzi meciuri ca…….fostii……Hai UTA si bine ca petrolistii au ratat locul 3(probabil li s-a terminat banii) dar nici cei care ne-au tras un total de 7 goluri (U Cj) sa de-a D-zeu ca piarda barajul !

    0
    0
    1. E foarte bine ca e si Apostu pe langa Balint si va putea duce mai usor jucatorii doriti. Prima data sa vad jucatori veniti si apoi mai vedem cu plecarile. Trebuie un lot competitiv nu doar un 11.

      0
      0
    2. Prună a fost rezervă la Cermei? Ăla de care zicea Radu Anca al nost ca mijlocaș complet? Că joacă din ce in ce mai bine? Dân pasele lu Prună Capătă si alții or dat o grămadă de goluri… dăn cornerele executate de el or iesit goluri… Ești tare defazat băi Vali…. nu te mai baga în seamă că ești pă lăngă fenomen… ești foarte prost…informat! Cermei o gătat pe locul 4…. UTA unde e??? La ce buget are trebuia să sufle în ceafă la primele 3 locuri…. dar e plin saitu ghie tăt felu’ ghie postaci….

      0
      0
      1. Total in acord cu tine,@Giro de Cermei…nu exista finantare si sustinere pentru o eventuala promovare,altfel ar fi facut-o la pas…lejer,fara impiedicari…Revad pe undeva Bistrita lui Padureanu(RIP)Poate ca mai bine asa…Daca Pecica trece de baraj,vom avea o liga a 3-a de echipe aradene…Sa vedem ce si cine si-ar dori,dupa posibilitati o motivatie in plus…Devine tot mai interesant…

        0
        0
  4. Kanda nu trebuie lăsat să plece….sezonul recent terminat a fost un dezastru pentru noi, este greu să ieși in evidență când nici ceilalți nu prea mișcă, când n-ai antrenor iar moralu-i la pământ. Valoare are, nu cred că este cineva care n-a fost bucuros când s-a făcut transferul lui la UTA. Părerea mea este că merită păstrat in lot.

    0
    0
    1. Nu merită să aducem figuranți cu besini de vedete in cap din bucurești..îi avem pe ai nostrii si ne ajung!

      0
      0
      1. Tu crezi ca vor aia amintiti de tine sa vina la Arad să-și rupă articulațiile si muschii pe sinteticul valurit din neue arad el monumental motoru?

        0
        0
  5. Intersesant….pe Hlistei l-am avut in ograda..Sunt ferm convins ca ar fi fost unul care trebuia retinut cu orice efort…Poate altfel ar fi aratat un cuplu Rus-Hlistei.Cine oare ar spune NU,pentru o re-re-revenire de a sa?In primul rand conteaza emulatia si sustinerea unui RAPID Buc. si ce i s-ar putea oferi in continuare acolo?Pe Hlistei il stim de mare patriot local,UTA-ist…dar fotbalul se joaca pe bani si victorii in cele din urma…nu mai are 17 ani…
    Poate ca Balint il va putea convinge cumva….Doamne ajuta!
    In primul rand,trebuie sa vedem cine va ramane la UTA,pentru ca sigur vor fi debarcati multi,multi…unii,despre care nu mai are rost sa discutam,iar altii sa fi avand alte oferte…
    Cine va veni?Depinde de lista avansata de catre Balint spre conducere dar si dupa posibilitati,pentru ca din nou mi-e groaza de plati restante,la zi si despre rezilieri de contracte,care uneori nu ies tocmai dorite… „amiabile”….Pana atunci putem vorbi la nesfarsit despre plecari/veniri…..
    In proportie covarsitoare,noi l-am dorit pe Balint,dar pentru ca am trecut prin multe ciudatenii si am cam vazut de toate,il voi considera pe Gyuszi antrenorul UTA-ei,abia cand il vad in prima etapa pe banca…Sper!
    In rest?Tampeli….Daca pana acum iernile au fost impotriva finalizarii FN,acum ni se va servi ca sunt de vina ploile…parca vad….Asa ca punct si din nou de la capat….oare al cate-lea capat?

    0
    0
    1. Imi pare rau..am votat din inima cumva,ca sa scapam de Falca….dar m-am socat dupa ce am inteles ca s-ar putea sa se retraga de pe europarlamentare…Nu fac politica,dar in aceste conditii…FN-ul va fi gata la pulivara….si la ce se vede munca la stadion….nici vorba.. curand…

      0
      0
  6. Nu vine nimeni la ce renume de repari avem nici acum nu și a luat toți bani de la UTA hlistei si voi mai vreti ca ei sa vina la arad vrajala ieftina pt cei care mai cred in povestile de adormit fraieri principalul obiectiv este vanzarea tinerilor nu vreo performanta hai atletico

    0
    0
  7. Dacă nu pleacă falca nici o sansa , totul de la el pleacă, efectiv vrea rau acestui simbol al aradului, după ce suporterii l- au injurat in direct la meciurile utei si i-au cantat celebrul ,, folclor urban” in fata primariei! Cautati pe youtube ,,folclor urban” si o sa vedeti de ce se razbuna falca pe utisti!

    0
    0
  8. După părerea mea Rus, Seroni, Ciucur, Melinte, Kanda, poate și Neagu trebuie ținuți obligatoriu, iar pe lângă ei juniori ca Miculescu, Hrezdac, și mai vreo 3 plus 4 transferuri bune gen Hlistei, Iacob etc și ne batem acolo sus.

    0
    0
  9. Greu de adus jucători pentru că: 1. nu prea există buget pentru asta, deci nu prea avem cu cine; 2. nu prea există jucători remarcabili, deci nu prea avem pe cine. Și totuși, luând în calcul ce am văzut campionatul ăsta, plus ceea ce are deja clubul în propria curte, m-aș gândi la:
    Bogdan Barbu (playmaker-ul de la Clinceni – slabe șanse să-l lase Poenaru să plece); van den Driest (fundaș.mijlocaș stânga la Brăila); Ghenovici (omul cu loviturile libere de la Metaloglobus); Tudorache (mijlocaș în fața apărării) de la Energeticianul; Bedea (mijlocaș dreapta), de la ASU Poli; Darius Buia (mijlocaș) de la Snagov; Flămînzeanu (fundaș central) și Vasile Mihai (mijlocaș lateral), de la Balotești; Paraschiv (atacant), de la Luceafărul.
    Zic că și din lotul actual sunt destui jucători care, bine așezați și motivați, pot face, împreună cu cei care vin, o echipă competitivă. Un posibil prim unsprezece ar putea arăta așa:
    Iacob – Costin, Flămînzeanu, Șeroni, van den Driest – Ciucur, Barbu, Oroian, Kanda – Rus, Paraschiv. Cu variantele Melinte, Tomozei, Manea și Copaci pentru apărare, Tudorache, Ghenovici, Bedea, Hrezdac și Neagu la mijloc, respectiv Miculescu și Popa. în atac.
    Acuma ,mari antrenori și impresari suntem, la nevoie, cu toții 🙂 Să vedem ce poate clubul aflat în fața unui campionat în care va serba 75 de ani de la înființare și 50 de la cucerirea ultimului titlu de campioană…

    0
    0
    1. Eu cred ca Balint aduce si un fundas central de la Snagov sau Metalo ,poate Viorel Lica,Gerorge Caramalau sau Plamada. Plus ceva atacanti ,nu poti sa ramai doar cu Rus singur,jucator de baza ,adica senior. Astept astazi sa vad cine semneaza,daca a declarat Balint ca Luni(azi) vedem ceva miscari…..

      0
      0
    2. Lista de achizitii ai făcut-o,echipa ai făcut-o,cu antrenamentele și cantonamentul cum stam?implica-te pana la capat,nu lasă treburi neterminate….vorba aia,la fotbal și la politica ne pricepem toți 😉

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button