UTA Arad

Balint ajunge mâine seară la Arad, se oficializează primele transferuri la UTA?





Pauza competițională e prilej de o nouă mini-revoluție la UTA în ceea privește lotul de jucători. Noul antrenor, Laszlo Balint, are țintele sale bine stabilite, pe care le-a transmis conducerii clubului, care a și obținut câteva acorduri de principiu. Portarul Florin Iacob, fundașii Marius Tomozei și Bogdan Stancu și atacantul Valentin Buhăcianu mai au doar de semnat cu echipa fanion a Aradului, iar acest lucru s-ar putea întâmpla vineri, chiar în prezența tehnicianului care i-a dorit în „alb-roșu”.

Balint ajunge mâine seară în orașul nostru, iar o bună parte a zilei de vineri și-o va petrece la club. Aici, pe lângă transferuri, tânărul „principal” ar dori să bată în cuie locația și perioada cantonamentului de vară și, probabil, va afla unde va locui pe perioada șederii sale la Arad. De aici, „Gyuszi” Balint pleacă împreună cu familia într-o binemeritată vacanță împreună cu familia, în Croația. Data reunirii e fixată pe 24 iunie, dar fostul fundaș va reveni mai repede  în orașul nostru, unde-și așteaptă și stafful: secunzii Zanfir și Vasiliu și preparatorul fizic, Alexandru Radu.

Și tot până la finele acestei săptămâni, conducerea clubului ar trebui să achite salariul pe luna martie. Însă,  pe la mijlocul lunii, jucătorii ar mai putea trece odată pe la casierie si pentru restributia pe aprilie.

5 comentarii

  1. Halal conducatori,platesc salariile din martie in iunie! Daca se continue asa sa vezi’perfomanta’ la UTA ! RUSINE !

    0
    0
  2. Clubul a anuntat pe site o coferinta de presa pentru mine. Probabil maine , pe langa Balint vor fi prezentate si cateva achizitii.

    0
    0
    1. Sau poate ca nu vor fi prezente langa el , totusi sunt in vacanta si ei…ar fi culmea sa ii chemi pentru o conferinta…doar asa ca maine vin si ei sa semneze contractele…altfel nu cred ca vor fi prezenti la conferinta.
      Sau daca au semnat deja , atunci maine se va face anunturile oficiale cu achizitiile lor.

      0
      0
      1. Interesanta devine placa de turnura…. pe nume Apostu,care am impresia ca devine cel mai important personaj pentru UTA….Doamne ajuta!Si mana de fier Gyuszy Balint…
        Liga a 2-a devine foarte acerba si sper ca echipele(cluburile),vor primi alti bani,pe transmisii TV,daca totusi s-ar mai putea renegocia cumva…Putin probabil….
        Poate vorbesc prostii…trebuie sa fie cooptat cineva in conducere,ca sa nu mai fim fluierati anapoda,sau la iritare….Si nu ma refer la un Haidiner care trebuie recuzat in continuare….Dar nu asta a fost problema,pentru ca daca joci fotbal…e greu sa te dezavantajeze clar vre-un arbitru,pe fata…
        Succes UTA!

        0
        0
  3. Se tot avanseaza Buhacianu,ok…a marcat….in general cu cine au putut si Aerostrarul…Cu Braila,Metaloglobus,etc….Nu contest..imi doresc un marcator de careu,sper sa nu fie un fel de Pop,adus de la Braila cu surle si trambite,reloaded….
    Va fi greu….mult mai greu….Nu sunt optimistul de servici,dar parca simt altceva,parca o alta abordare…
    Daca nici acum?…Sa nu pronuntam acel cuvant magic momentan….vom vedea dupa primele 4-5 etape oficiale,cam unde putem sa tintim…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button