Minifotbal, futsal

Premiere, Luciano, Sistema și Șimandul luptă, la Florești, pentru un loc în finala „naționalelor” de minifotbal! Vezi programul arădenelor





O nouă stagiune a campionatelor de mini-fotbal ale județului Arad a ajuns la final, iar patru echipe și-au obținut dreptul de a se bate pentru un loc în finala pe țară. Este vorba despre FC Premiere AC Luciano și Sistema, adică ocupantelor locurilor 1-3 în Liga DeSavoia, respectiv Șoimii Șimand, formația aflată pe primul loc la competiția organizată de Arena Ionuț Popa în momentul întreruperii acestuia ca urmare a problemelor de sănătate ale experimentatului tehnician arădean.

Acestea își vor juca șansele pentru un loc în finală în județul Cluj, la Florești, de vineri până duminică, în cadrul Zonei Nord-Vest. Adversarele arădenelor vor fi cele mai bune echipe din județele  Bihor, Sălaj, Cluj, Maramureș și Alba, numărul total al participantelor fiind 24, împărțite în șase grupe a câte patru echipe. Sorții au decis ca Șimandul și Sistema să cadă în aceeași grupă (D) și chiar să joace încă din debut.

Cu mențiunea că Premierul a nimerit în Grupa A, iar Luciano în F, vă prezentăm programul formațiilor arădene în prima fază a Zonei de Nord-Vest:

Vineri, 7 iunie
Ora 10: Premiere Arad – La Bolta Alba Iulia (AB)
Ora 13: Șoimii Șimand  – Sistema Arad
Ora 15: Autovip Șimleul Silvaniei (SJ) – AC Luciano Arad
Ora 16: Generația 88 Dej (SJ) – Premiere Arad
Ora 19: Sistema Arad  – BNT Cluj (CJ)
Ora 19: Șoimii Șimand  – AEK Oradea (BH)
Ora 22: FCSB Beiuș (BH) – AC Luciano Arad
Sâmbătă, 8 iunie
Ora 8: Premiere Arad  – Dia Guard Divino Zalău (SJ)
Ora 9: AC Luciano Arad – HNH Florești (CJ)
Ora 11: BNT Cluj (CJ) – Șoimii Șimand
Ora 11: AEK Oradea (BH) – Sistema Arad
În optimile de finală se califică primele două formații clasate din fiecare grupă, dar și cele mai bune 4 echipe de pe pozițiile 3. Faza optimilor de finală se dispută sâmbătă, începând cu ora 15, iar cea a sferturilor de finală în aceeași zi, dar cu începere de la ora 19.
Semifinalele și finalele (mare și mică) vor avea loc duminică, festivitatea de premiere urmând să înceapă în jurul orei 14. Ocupanta locului 1 va fi declarată campioană regională Nord-Vest și va primi dreptul de a achizitiona licența de participare la EMF EUROCUP 2019. Primele 5 clasate la „zona” de la Florești se califică la finala Campionatul Național de Minifotbal 2019, de la Oradea.
Cu mențiunea că fotbaliștii Progresului Pecica (Popa, Copil, Măgulean și Arsene), angrenați în finala Cupei României – faza județeană, nu vor face deplasarea la Cluj, vă prezentăm loturile echipelor ce reprezintă Aradul la Zona regională Nord-Vest la minifotbal:
Premiere: Mihai Aniculăesei, Sergiu Pistol, Norbert Varga, Alin Gligor, Alin Pavel, Alex Gornic, Radu Dubeștean, Bogdan Burlă, Remus Avrămuțiu, Ionuț Prică, Flavius Pavel.
AC Luciano: Răzvan Stanciu, Khatib Mohamad – Claudiu Horgea, Iosif Iovu, Flavius Sabău, Robert Kocsis, Manu Pantea, Cosmin Petrilă, Cristian Dobrean, Bruno Sola, Renato Ardelean, Cristian Negrea, Daniel Toa, Florin Lazea, Cristian Poiană, Paul Dina, Florin Istrate, Dacian Faur, Lucian Hrincu
Sistema: Alex Mitrea, Alex Vasii, Radu Mărginean, Marius Ciubăncan, Darius Nadiu, Vlad Filimon, Vasilică Georgiu, Attila Bier, Ali Tolmbaye Calvin, Cătălin Cornea, Kevin Trabalka, Raul Stănaia, Silviu Francescu, Laurențiu Stoia, Marius Bota
Șoimii Șimand: Alin Gîrda, Dumitru Buruiană, Mihai Biro, Alin Ciornei, Daniel Clej, Ștefan Ploscariu, Daneil Mărcuș, Andrei Haloș, Marian Toma, Cristian Sulea, Adrian Cuc, Iulian Opriș, Adrian Puie, Octavian Moisă, Claudiu Ujoc, Paul Budugan, Darius Ardelean, Ionel Dulhaz








Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button